Methana Ferry

Methana passagerare och bilfärjor

Methana passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Methana till Egina, Pireus och Poros.

Jämför alla tillgängliga Methana färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Methana bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Methana, Egina, Pireus och Poros med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Methana Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Methana färjor
Biljett priser & bokning


Boken Methana Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Methana till Egina, Pireus och Poros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Methana passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Methana färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Methana

Methana är en vulkanisk halvö som ligger norr om Trizina.Den är ansluten till Peloponnesos genom ett mycket smalt näs.

Berömd för sin varma helande fjädrar, Methana stad välkomnar hundratals grekiska semesterfirare varje år, men fortfarande är avlägsen från utländska besökare.En ny sceniska kustvägen länkar näset med Stan och hamnen i Methana, på sydöstra sidan av halvön.

Den första glimt av staden och porten för Methana är från vägarna som du tillvägagångssätt staden från närliggande hills.Berömda spa byggnaden står vid ingången till staden.Dess karakteristiska lukt av svavel användes för terapeutiska ändamål från slutet av 1800-talet.

En favorit plats bland besökare är små gröna Holmen av Nissaki, sammanlänkade genom en causeway, där lyxjakter förtöjda vid sidan av de små traditionella fiskebåtarna.På denna lilla holme påträffades spår av en fästning och spartanska mynt från 300-talet F.Kr.Stora färjor från Pireus och Aegina ringa in till den viktigaste hamnen Methana, fortsätter på sin väg till Poros.

Methana Ferry Port

Den storslagna landskap och landskap här gör Methana en mycket vacker del av Grekland, och det är den perfekta kombinationen av berg och hav, blå och grön och en plats som lockar många besökare varje år.Kustlinjen av Methana är mycket intressant och det finns många grottor längs kusten som är mycket intressant.Det finns också några vackra stränder såsom Almyra där du kan simma i uppfriskande vatten under sommaren.

Det finns ett antal hotell och boende såsom lägenheter och studios som är verksamma i Methana.Hittar du även ett fint urval av tavernor där du kan njuta av en måltid eller drink.

På längdskidåkning vägen ligger 9 kms väst från Methana stad, vulkanen vilande.Vulkanen fick senast utbrott 283 f.Kr., och med åtföljande jordbävningarna som leder till förstörelse av antika Troizen (Trizina). Besökare som vill klättra till toppmötet vulkan kan lämna sin bil vid basen, där det finns en gammal busshållplats och vägen slutar.Det tar ca 45 minuter att promenera till toppmötet längs en smala slingrande bana med träd som erbjuder skugga under de varma sommarmånaderna.Du kommer att belönas med fantastisk panoramautsikt över den omgivande hav och öar i Egina, Agistri och Moni.Vulkanen "krater" vid toppmötet är dock tämligen nedslående, som du ser bara en liten grotta med en skylt ovanför ingången.

Det är också vägen samma berg mot vulkanen, värt stannar vid små kustfiske byn Vathy för en lång häftig uppfriskande dryck.Traditionella tavernor omger små bukten där några seglande båtar kommer att binda och lägga upp.Du kan förlåtas för att tro att du har bara klev tillbaka 50 år i tiden, när du slappna av och se de gamla männen på deras åsnor som tar sina vanliga flödet runt bukten, med lokala fiske män sortering sin fångst och laga sina nät.

 


Bästa tillgängliga Methana färja biljett prisgaranti

Bästa Methana färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Methana.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Methana färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Methana färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Methana Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Methana Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Methana färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Methana vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Methana och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här