Morro Jable Ferry

Morro Jable passagerare och bilfärjor

Morro Jable passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Morro Jable till Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife.

Jämför alla tillgängliga Morro Jable ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Morro Jable bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Morro Jable, Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife med Naviera Armas Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Morro Jable Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Morro Jable färjor
Biljett priser & bokning


Boken Morro Jable Färjebiljetter
med Naviera Armas Ferry Line för färjor segling från Morro Jable till Las Palmas och Santa Cruz de Tenerife online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Morro Jable passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Morro Jable biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Morro Jable

Det var en gång en liten fiskeby med endast 200 invånare, Morro Jable har nu växt till en av de största semesterorter för tyska turister på ön (med cirka 8 000 invånare). Det var under början av åttiotalet som turism först tog fart efter uppförandet av den första Robinson-klubben.

Nuförtiden Morro Jable har något för alla.Mil från gyllene stränder och klart blå havet, lockar affärer, barer och restauranger i tusentals turister varje år (närvarande finns omkring 16 000 bäddar).

Trots alla turism i gamla byn fortfarande förblir intakt och det finns en pittoreska hamn i väst av staden som används av lokala fiskare och deltar och du kan fortfarande fly hustle and bustle skulle du vilja ta en maklig promenad längs promenade eller checka ut en av de lokala stränderna.

Morro Jable Ferry Port

Morro Jable ligger vid den sydligaste punkt Fuerteventura (ca 90 km från flygplatsen) och lockar en främst tyska klientel.Denna stora, moderna, tyst och otroligt ren resort var ursprungligen en liten FISKEBY.Huvuddelen av utväg nu sträckor längs kusten från "Gamla stan" norrut längs en Palm kantas Avenue med hotell och butiker på ena sidan och stranden å den andra.

Den ursprungliga fiske byn del av Morro Jable (området runt Plazoleta de Cirilo Lopez) har många fisk restauranger och caféer och är rätt på water's edge.Centro Comercial de Jandia på de viktigaste avenyn har flera barer och diskotek på övervåningen, även om dessa kan också vara mycket tyst särskilt i lågsäsong.

Det finns två mycket trevliga stränder i Morro Jable, den "Playa de la Cebada" i gamla stan är helt skyddad och havet är normalt mycket lugnt här (även om akta oss de plötsliga vindbyar om vind som kommer från bergen) och grunt vatten innebär att vattentemperaturerna mycket trevlig och säker för badvatten.Även längs dessa stränder finns flera Bar / kaféer där du kan kyla ner.

Vid den västra kanten av Morro Jable är en modern hamn där du kan hitta flera företag erbjuda marina utflykter och Ferry Services till Las Palmas på Gran Canaria.Några av stränderna här är den längsta och vackraste på Kanarieöarna som sträcker sig 35 km och det finns massor att göra för vatten sports entusiasten från jet Skidåkning för vindsurfing.

Dess också möjligt att överta en jet folie härifrån till den närliggande ön Gran Canaria.

Morro Jable fortsätter att öka varje år sprids ytterligare längre bort (som gör många av de största orterna på Fuerteventura) och en ny Gästhamn planeras också för framtiden.

Mer lugnare än dess norra motsvarighet, Corralejos (även om du ville rostbiff och Yorkshire pud du skulle vara svårt att hitta det), Morro Jable är nästan uteslutande tysk.Stranden är den främsta attraktionen, sträcker sig för cirka 2 km från den äldre del av staden och sångare av low-rise, obefläckat anlagda lägenheter och hotell.Tillbaka från stranden palls något charmen med en tvåfiliga kantas av kommersiella centra och hotell.

 


Bästa tillgängliga Morro Jable ferry biljett prisgaranti

Bästa Morro Jable Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Naviera Armas Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Morro Jable.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Morro Jable färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Morro Jable färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Morro Jable Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Morro Jable Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Morro Jable färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Morro Jable vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Morro Jable och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här