Mostyn Ferry

Mostyn passagerare och bilfärjor

Mostyn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mostyn till Dublin.

Jämför alla tillgängliga Mostyn färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mostyn bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mostyn, Dublin med P & O Nordsjön Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mostyn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mostyn färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mostyn Färjebiljetter
P & O Nordsjön Ferry rad färjor segling från Mostyn till Dublin online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mostyn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mostyn färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Mostyn

Mostyn är en av Storbritanniens äldsta färjan hamnar och rika historia.

Området ritar tusentals turister som flock till området för den långa naturliga sandstrand.Mostyn docks är den sista arbetar överlevande från tidigare strängen av små hamnar längs den södra kusten av Dee mynningen.

Det är den nyaste ferry porten i Wales efter att mottagaren av en investering på £17.5m.Efter översynen beslutade P & O att växla sina irländska sjöförbindelser från Liverpool till Mostyn.

Hamnen vid har utvidgats och uppgraderas till att hantera en växande sjöfarten företag som nu innehåller två dagliga färja avgångar mellan norra Wales och Dublin.

Observera : Mostyn färja vägen till Dublin var stängts av anläggningens P & O Irish Ferries 2004 och har sedan dess legat från Liverpool till Dublin.Liverpool färja hamn handlar om en timmes bilresa från Mostyn och erbjuder bättre faciliteter.

Mostyn Ferry Terminal

Mostyn en ort i county Flintshire, North Wales, liggande på Dee mynningen mellan Prestatyn till North West och Amsterdam till South East.Byn verksamhet sträcker sig A548, gamla Coast Road, med River Dee i nordöst och walesiska kullarna i sydväst.

Port Mostyn var en gång en port som seglade färjor till Dublin på flyglinjen Liverpool-Dublin.Men detta avslutade 2004 och hamnen har utvecklat andra företag, inklusive byggandet av och stöd tjänster för off shore vind gårdar i Irländska sjön.

Mostyn historia & attraktioner

Den historiska Mostyn Hall och trädgårdar är beläget norr väster om byn.Hallen är en klass I som förtecknas byggnad och dödsboet har varit i händerna på familjen Mostyn i flera århundraden, som säte för baronets och baroner i Mostyn.

Vägen från Mostyn vid Llanerch-y-Mor är bara ned A548 rostande Hulken Mostyn Fun fartygets.Fartyget började livet som hertig av Lancaster, en bilfärja och kryssningsfartyg, tills det var permanent dry-docked i Mostyn.
Historia

En intressant fotnot till historia handlar om familjen Mostyn Mostyn Hall och kung Henry Tudor fångst av på Englands tron.
Familjen Mostyn härstammade från äktenskapet mellan Ieuan Fychan (d.1457), av Pengwern, Llangollen, med Angharad, dotter och arvtagerska till Hywel (eller Howel), son till Tudor AP-Ithel Fychan.Deras underordnade ap Richard Hywel (Howel) stöds av Lancaster hus i dess kamp för på Englands tron.

Vid ett tillfälle Henry Tudor var känd för att besöka Richard ap kom Howel vid Mostyn och Richard III män att söka efter honom.Som de tvingade deras igenom i fronten gick han ut genom ryggen.Kung tros ha seglat från Mostyn docka till Bretagne bland en belastning av halm.

Richard ap Howel, eller Richard Mostyn, var att möta upp med Henry Tudor igen senare – vid Bosworth slagfältet.Mostyn avgiften 1 600 Flintshire män var inget litet bidrag till seger och kungen gav Richard svärd och bälte som han hade bärs den dagen.

 


Bästa tillgängliga Mostyn färja biljett prisgaranti

Bästa Mostyn färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av P & O Nordsjön Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mostyn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mostyn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mostyn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mostyn Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Mostyn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mostyn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mostyn vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Mostyn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här