Mykonos Ferry

Mykonos passagerare och bilfärjor

Mykonos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mykonos Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Budapest, Santorini, Syros och Tinos.

Jämför alla tillgängliga Mykonos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mykonos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mykonos, Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Budapest, Santorini, Syros och Tinos med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, havet Jets, Hellenic samarbetssystemen eller Egeiska hastighet linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mykonos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mykonos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mykonos Färjebiljetter
med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, havet Jets, Hellenic samarbetssystemen eller Egeiska hastighet linjer till färjor som trafikerar från Mykonos Andros, Folegandros, Heraklion, Ios, Koufonissi, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Budapest, Santorini, Syros och Tinos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mykonos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mykonos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Mykonos

Mykonos är Greklands Ibiza.En vacker ö i Kykladerna, som ser precis ut som vykorten: vitt litet hus med blommor och blå fönster och dörrar, hand målade gator, väderkvarnar, pigeon djurhållare, skorstenar, massor av små kyrkor och underbara restauranger och kaféer.

Ön av vindar, är som lokalbefolkningen kallar det, nästan i mitten av Kykladerna öarna och mellan Tinos och Naxos.Det är närmast ön till Delos.Båtar från porten Mykonos göra utflykter till den heliga ön i antiken.

Många av grekiska "jetsetters" har ett hus här eller besök varje sommar och nattlivet är mycket utvecklade.Du kommer att se massor av eccentrics särskilt nattetid.Även om det är en part-ö, är det inte så högt som till exempel Ios och Kos, så du kan sova på natten.

Mykonos har rykte om sig att vara en sommar utväg för främst homosexuella män, vilket är inte helt sant.Homosexuella publiken är närvarande, men det är också en glamorösa plats för rika och berömda, som är pinsamt tydligt att den som har en titt på priserna på menyerna.

Mykonos färja hamn på natten

Mykonos är en av de första öarna i Grekland som turist till ett värde av dess naturliga porer, sol och hav.Det började spridas dess rykte i mellersta 1950-talet när de första besökarna började anländer till ön.

I mitten av 60-talet var Mykonos redan den favorit resmål av kändisar från den internationella jet set.Under 70-talet, 80's, 90's Mykonos blev fashionabla för varje konstnär, politiker eller affärsman på den tiden.Viktiga personligheter som Aristoteles Onasis, Maria Siim Kallas, Tzaki Kennedy - Onasi, Brigit Bardo, Zan Moro och Grace Kelly är några av de kändisar som besökt denna Egeiska ön i regelbundna baser.

Mykonos är inte längre en fashionabla rum, utan ett stabilt värde.Många grekiska kändisar har valt att bygga sina landsbygdens hus på ön för att göra starka anslutningar med Mykonos.

Men vad, verkligen gör Mykonos så kända?Förtrollande kapitalet med giltig skönheter, traditionell arkitektur och vanligt charm, har alla besökare.

Alefkandra eller Litle Venedig, är en unik stadsdel i Grekland.Vågor välkomstskärmen windows och skapa ett unikt landskap.Stadsdel i Kastro, kyrkan Panagia Paraportiani, arkeologiska museet, de pittoreska väderkvarnarna och shopping i Matogianni, den berömda gatan med mode boutiquer, är några av hotspots i Mykonos island.

Mykonos' stränder är kända över hela världen, erbjuder alla typer av underhållning.Du kan kombinera simning, sport och fritid.Super Paradise och Paradise är överst och mest berömda strand i Cyclades öar.Elia strand med en oändliga gyllene strand och kristallklart vatten är idealisk för simning.Om du är en älskare av sport, besök Platys Gialos, med alla de lämpliga infrastrukturerna för vattensporter.

Stranden Agios Ioannis fick internationell berömmelse, när Hollywood film Shirley Valentine sköts det.
Runt ön hittar du korta och utökade stränder, organiserade stränder och jungfruolja kuster, för alla smaker.
Kalafatis, Ftelia, Ornos, Psarou, Tourlos, Houlakia, Agios Stefanos, Ano Mera och Megali Ammos, är några av dem.

Mykonos  erbjuder ett trevligt boende i lyxiga hotellkomplex och villor och rum att låta alla runt ön.Priserna är överkomligt för alla resenärer.

Ön har regelbundna anslutning till hamnarna av Pireus och Budapest.Det finns en flygplats anslutande Mykonos med Aten, Thessaloniki och andra städer i Grekland.Det finns charterflyg från hela världen under sommarperioden.

 


Bästa tillgängliga Mykonos färja biljett prisgaranti

Bästa Mykonos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, havet Jets, Hellenic samarbetssystemen eller Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mykonos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mykonos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mykonos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mykonos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Mykonos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mykonos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mykonos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Mykonos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här