Mytilene Ferry

Mytilene passagerare och bilfärjor

Mytilene passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Mytilene till Pireus och Chios.

Jämför alla tillgängliga Mytilene färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Mytilene bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Mytilene, Pireus och Chios med Hellenic samarbetssystemen färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Mytilene Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Mytilene färjor
Biljett priser & bokning


Boken Mytilene Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Mytilene till Pireus och Chios online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Mytilene passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Mytilene biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Mytilene

Mytilene är moderna huvudstad i vackra ön Lesbos.Det är också hem för den viktigaste hamnen på ön.Mytlilene är också namnet på hela ön av många lokalbefolkningen.Mytilene kan vara spält Mitilini och andra sätt.

Mytilene är den tredje största ön Greeces.Olivodlingar som går på forever, tjocka pine skogar, sandiga stränder, kloster, pretty traditionella hus och gamla herrgårdar.Antiken verkligen av ön syns överallt i Lesbos.Startar från huvudstaden Mitilini, som byggdes ovanpå ruinerna av den gamla staden, börjar man bekanta dig med de eviga skönheter av ön.

Nordost om staden är den romerska akvedukten, längre norrut Pirgi Thermis med traditionella gamla hus och Loutra Thermon.Natursköna seaside byar med underbara stränder, liksom Plomari, känd för sin ouzo, finns överallt.

Berget byn Agiassos på foten av Mt.Olympus, har charmiga hus och små gator.Sandy stränderna vid Vatera, Kaloni, Mithimna och berömda Molivos.

Mytilene färjor

Staden Mytilene, som ligger på öns sydöstra kust, är en modern stad med många element från tidigare.Det är öns huvudstad och ordförande i prefekturen Lesbos, ett administrativa, kommersiella och kulturella centrum med en befolkning på 40.000.

Dagens Mytilene upptar sju kullar, medan dess fästning, en av de största i Medelhavet, ligger på en tall-omfattas hillock öster om staden.

Det är anmärkningsvärda om hillock att det fram till den 1: a-talet E.Kr., omfattade en separat ö.Havet avståndet skilja det från den närliggande staden Mytilene var senare gradvis elimineras genom jord insättningar som bildade banker. därmed utökade staden västerut.Det finns bevis för att isle of Mytilene har länkats till motsatt kuster via broar under den klassiska tiden.En kanal, öppnandet av som hittades i distriktet Epano Skala, länkas den norra och södra hamnen.

Vattnet av inre hamnen (södra) ger staden dess speciella färg. När båten närmar sig ön, träder en kombination av gamla herrgårdar och moderna byggnader i vyn.Längs vattnet kommer besökare över prefektur kommunala teatern (under konstruktion), rådhuset, well-restored neo-klassisk stil byggnader, såväl som banker, hotell, caféer, söta butiker, restauranger, resebyråer, levererar företaget kontor osv.Kyrkan St Therapon står bland andra byggnader med dess imponerande, genomarbetade dome, som praktiskt taget dominerar porten.Vattnet är perfekt för en "promenade", särskilt under kvällen.Detta är när de lätta kamrater over the hills, utlåning färg till hamnen och en känsla av lugn till sina besökare.

Intill vattnet ligger Ermou street, som är den största shoppinggatan i staden.Som du går igenom marknaden ned mot slutet av gatan you come över traditionella Antikvitetsbutiker och pittoreska små butiker, medan "Koumidia" och "Ladadika" delarna av marknadsplats, med en lång tradition av kommersiell verksamhet, utöka din rätt.Du kommer också över grafiska gränder och kommersiella byggnader som återställs gradvis.

Ermou gatan sträcker sig till norra hamnen (gamla hamnen), "Malois limin", som de gamla grekerna kallade det längst ned på som lades medvetet med cobble så att fiendens båtar inte skulle kunna förankra.Den gamla hamnen, med sina förfallna pier och ruinerna från förgångna, är idag övertalig.Men området är uppgraderas och besökare kan lägga tillbaka och njuta av landskapet i en av open air soda fontäner längs vattnet i den gamla hamnen.Därifrån har du ett fågelperspektiv distriktet grafiska Epano Skala till vänster och slottet till höger.

 


Bästa tillgängliga Mytilene färja biljett prisgaranti

Bästa Mytilene Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Mytilene.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Mytilene färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Mytilene färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Mytilene Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Mytilene Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Mytilene färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mytilene på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Mytilene och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här