Napoli Ferry

Napoli passagerare och bilfärjor

Napoli passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Napoli till Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene och Vulcano.

Jämför alla tillgängliga Napoli färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Napoli bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Napoli, Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene och Vulcano med Tirrenia Ferries, SNAV Ferry eller Grandi Navi Veloci färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Napoli Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Napoli färjor
Biljett priser & bokning


Boken Napoli Färjebiljetter
med Tirrenia Ferries, SNAV Ferry eller Grandi Navi Veloci för färjor segling från Napoli till Cagliari, Lipari, Palermo, Panarea, Ponza, Salina, Stromboli, Ventotene och Vulcano online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Napoli passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Napoli biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Napoli

Naples är den största staden i södra Italien och en av de vackraste, särskilt runt i Neapelbukten.Huvudstad i Kampanien, denna spretigt Metropol grundades av grekerna och senare utvidgas med romarna, och som ett resultat är rika på historia och fantastisk arkitektur.

På ena sidan av Neapel är Mount Vesuvius, och nära till bukten är de vackra öarna Capri, Ischia och Procida, som lämpar sig för dagsturer.Pompeji och Herculaneum är fulla av några av de mest intressanta och avslöjande romerska ruiner i Italien efter förstörs av Vesuvius när det utbröt nästan 2 000 år sedan.

I centrala Neapel, informationscentrum officiella turist stå på Piazza dei Martriri, Piazza dei Gesu Nuovo och den Via San Carlo, medan ytterligare turism butiker är baserade på Mergellina och Stazione centrala tågstationer.Dessa grenar alla lager den utmärkta "Qui Napoli" broschyr, som levereras med en bra karta och en engelsk guide till de viktigaste sevärdheterna.

Naples är full av konstgallerier och är en hyllning till den mest fantastiska perioden av sitt förflutna, när det var en av huvudstäderna i Europeiska handel längs Medelhavet.

Napoli Ferry Port

Denna provins är kallas Napoli att lokalbefolkningen (annars Neapel), en av de oftast besökta i Italien, på grund av så stor del av staden och dess berömda bay som gjorde det ett kraftpaket för kommersiella under renässansen.

Men finns det mer att provinsen Napoli än staden och dess förorter.Av de ungefär 3 miljoner människorna som kräver provinsen hem, över drygt två tredjedelar av dem bor i små städer att dot den omgivande landsbygden, många av dem längs havet.

Neapel är full av konstgallerier och är en hyllning till den mest fantastiska perioden av sitt förflutna, när det var en av huvudstäderna i Europeiska handel längs Medelhavet.Trots att genomgå en crush turister under sommarmånaderna, blir staden som någon annan europeisk huvudstad under lågsäsong.Provinsen är också hem för några av Italiens mest berömda brännerier och en hel citron olivodlingarna.

Naples stadens centrum är kompakt och full av stora palats, imponerande kyrkor, kloster, kloster, slott och andra fantastiska byggnader.Platser av särskilt intresse inkludera Duomo - en gammal katedral som byggdes mellan 1294 och 1323; Palazzo Reale (Kungliga slottet) - ett utmärkt exempel på den underbara italienska arkitektur som kan hittas i denna historiska stad; Teatro San Carlo - en Opera-teater som innehåller en unik bakgrund, som kan tas bort för att avslöja Palazzo Reale, trädgårdar i Museo Archeologico Nazionale (nationella arkeologiska Museum) - full av några av de mest omfattande samlingarna i Italien. och Napoli Sotterranea - en fascinerande serie av underjordiska tunnlar, gångar, trappor, rum och salar, i hjärtat av Neapel.Mer information om Neapel turistattraktioner.

Naples sträckor längs vattnet och hela staden det många torg, parker och trädgårdar, men kanske den mest imponerande är den Orto Botanico (botaniska trädgårdar), en av de största botaniska trädgårdarna i hela Italien, med en enorm samling av exotiska växter från hela världen.Staden är indelad i distrikt och det populäraste shoppingdistriktet baseras runt Piazza dei Martiri längs Via Chiaia, Via Roma och fotgängare endast Via Calabritto.Galleria Umberto på Via San Carlo är definitivt värt att besöka, lika mycket för sin helt enkelt fantastisk arkitektur som för de många butikerna inuti.Detta köpcentrum i centrala Neapel har en mängd olika detaljhandelsbutiker handel i de fyra glas-delen arcades.De livliga marknaderna är också en utmärkt plats att hitta en bra affär, full av atmosfären och italienska marknaden skämten.

Det finns otaliga restauranger, caféer och barer i Neapel, och många har råd med fantastisk utsikt över staden och bayfront.Hotell i Neapel varierar kraftigt, med några av de mest prisvärda alternativ bygger runt Piazza Garibaldi och Mercato kvartal.Särskilt central är Centro Storico, där boende är rikligt och inom gångavstånd från många attraktioner.För lite lyx nådde de dyra Hotell i områdena Chiaia och Santa Lucia i Neapel kommer starkt rekommenderas, som gör dem i Vomero förorten, som bäst genom natursköna linbana åkattraktioner.Campare kommer att finna att de närmaste campingplatser bor i närliggande Pompei och Pozzuoli.

 


Bästa tillgängliga Napoli färja biljett prisgaranti

Bästa Napoli Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia Ferries, SNAV Ferry eller Grandi Navi Veloci passagerare och car ferries biljettpriset till och från Napoli.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Napoli färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Napoli färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Napoli Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Napoli Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Napoli färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Napoli vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Napoli och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här