Naxos Ferry

Naxos passagerare och bilfärjor

Naxos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljetter reservationer och information för ferries segling från Naxos Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kimolos, Milos, Paros, Pireus, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros och Thirassia.

Jämför alla tillgängliga Naxos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Naxos bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Naxos Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kimolos, Milos, Paros, Pireus, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros och Thirassia med Anek Lines eller Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Naxos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Naxos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Naxos Färjebiljetter
med Anek Lines eller Egeiska hastighet linjer för färjor segling från Naxos Amorgos, Aegiali, Anafi, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kimolos, Milos, Paros, Pireus, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros och Thirassia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Naxos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Naxos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Naxos

NAXOS sitter i hjärtat av centrala Cyclades gruppen grekiska öarna.Naxos är en stor ö, men de flesta av logitjänsten begränsas till den sydvästra kusten.

Broschyrer lovar de bästa stränderna i Medelhavet och stränder Naxos har förvisso.Den sydvästra kusten är en lång blond våg av sand.Tyvärr mycket av det är grova och gritty och många stränder backas upp av platta och tröstlösa salta våtmarker.Inlandet, har Naxos några imponerande mountain scenery, särskilt runt Mt Zas - det högsta berget i Kykladerna.Riklig fjädrar och rika jord skapa täta gröna dalar av oliv- och citrusfruktodlingar.

Naxos  öns rika jordbruket arv har inneburit att för islanders har haft utan att behöva göra många eftergifter till turism.Naxos underhåller till följd en stark grekisk identitet och många byar har en traditionell karaktär inte ogiltiga av paketresa industrins krav.
Semesterfirare som letar efter en bra strand semester utan massorna och med vissa inre intresse och lätt island hopping kommer säkert lägga till Naxos i sina grekiska ön önskelista.

Naxos Ferry Terminal

Naxos är den största och högsta ön i Kykladerna och den bördigaste med många grödor och fruktodlingar i de odlade Dalarna.Mil från vita sandstränder är bäst i Kykladerna.De är verkligen stora och sanden socker ofta vitt.Men det kan också vara hårda, kullager granulat och ett stänk i havet kan betyda klättra över Undervatten bergarter raden mycket av strandlinje.Salt flats tillbaka många av de bästa stränderna för Naxos, skapa en air of desolation som inte är allas kopp te.De länge tom sträckor lägga till attraktion för dem som inte gillar företaget, men det kan kännas lite ensam för dem att göra.

Allt är stort--, jämfört med resten av Cyclades öar.Omfattningen av ön är 435 sq.km och längden på kuster 91 km.Formuläret är en ellipsoid och med en bergig volym från norr till söder över hela ön.
I ryggraden i denna ridge dominera Za Mountain (1004 m.) och Fanari (908 m.) den högsta i Kykladerna.

Landskapet av ön har många rotationer.Plains lyckas karga områden, marmor berg leder i djupa skuggad glens, områden med vegetation värd alla vita byar och sandstränder möta havet.Kustlinjen av ön är nästan rak och inte utgör stora naturliga hamnar, som påverkade yrken av invånarna från de antika åren.På ön ligger från slutpunkt till slutpunkt vackra och rena kuster bredvid små solitary vikar.Grund av ön är välsignade och ger självförsörjning till liv för denna plats.

Den rika akvifer av Naxos erbjuder dricksvatten till brunnar och strömmar av ön.Bördig mark producerar citrusfrukter, Oliver, frukter, grönsaker, potatis Naxos specialerbjudanden och häpnadsväckande vin.Djurhållning och biodlingen är särskilt utvecklat och erbjuder exceptionell kvalitetshonung kött, mjölk, ost och timjan.

Från geologiska aspekt presenterar den underliggande jordlager stort intresse på grund av förekomsten av emery, marmor och granit som är utvinningsbara produkter.Klippor utgör stabilt grunden till Naxos och gör ön stabil mot jordbävning.

I detta införande av och stora ön av Kykladerna, där bergiga volymer dominerar, med de högsta höjder i Egeiska havet, - med högsta topp Kykladerna, ovanpå Za (1004 m.) - ger omedelbart en känsla av säkerhet och "stabil", i denna turbulenta marina delstaten Cykladerna.

Naxos  är vid navet i Kykladerna ferry system med andra öar inte långt borta, och Naxos är ett idealiskt läge för en ö som hoppande semester.

Naxos färjor

Från det grekiska fastlandet kör färjor och highspeed katamaran tjänster dagligen från Pireus, Budapest och Lavrio.Naxos är en central hubb i havet transportsystemet, och åtnjuter flera anslutningar i alla riktningar.Färja båtar och hög hastighet katamaran tjänster, respektive kostar runt € 29 och € 45 enkelriktat i ekonomiklass, kör dagligen från Pireus under högsäsong.

Olika rederier segla för Naxos (via Paros) inklusive: 

Hellenic samarbetssystemen 
Blue Star färjor 
NEL linjer 
GA färjor 
Egeiska hastighet-linjer 
Anek Lines 

NEL linjer driver också en highspeed-länk från Lavrio i Attika.Detta är en trevlig hamn att resa från om du har alternativet, eftersom det är relativt nära flygplatsen och inte har stress och kaos i Pireus.

Det finns också i hög hastighet (Hellenic samarbetssystemen) som lämnar från Budapest, närmare till Atens flygplats än Pireus och en trevlig plats att ha lunch om du har tid innan du går ombord på en färja.Den höga hastigheten tar strax under 4 timmar och är runt € 40 under högsäsong.

I Naxos återfinns biljett kontor för färjor i alla riktningar längs kajen i Hora.Färjor från Pireaus till Naxos är vanliga, så många som ett halvdussin en dag under sommaren men vanligtvis två eller fler.Längden på resan kräver inte en stuga.Blå stjärnan linjer är den mest common carrier mellan Pireaus och Naxos.Färjan tar ca 6 timmar och den höghastighetståg tar halva denna tid och kostar dubbelt så mycket.Vanligtvis finns det flera avgångar på 7: 30 varje dag och sedan ett höghastighetståg och färja på runt 5 PM och under sommaren en färja som lämnar Pireaus på runt 10 PM.Hellas Flying Dolphin High-hastigheter är Katamaraner och tar ca 4 timmar för att komma till Naxos från Pireaus.

 


Bästa tillgängliga Naxos färja biljett prisgaranti

Bästa Naxos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek rader eller Egeiska hastighet passagerare och car ferries biljettpriset till och från Naxos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Naxos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Naxos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Naxos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Naxos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Naxos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Naxos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Naxos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här