Nice Ferry

Trevliga passagerare och bilfärjor

Trevliga passagerare och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Nice till Ajaccio, Bastia, Calvi och Ile Rousse.

Jämför alla tillgängliga Nice färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Nice bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Nice, Ajaccio, Bastia, Calvi och Ile Rousse med Corsica Ferries eller SNCM ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Nice Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Nice färjor
Biljett priser & bokning


Boken trevligt Färjebiljetter
med Corsica Ferries eller SNCM för färjor segling från Nice till Ajaccio, Bastia, Calvi och Ile Rousse online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Nice passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en trevlig färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Nice

Trevligt ligger på franska Rivieran i Provence-Alpes-Côte d'Azur.Välsignad av en solig, tempererade klimat, lockar Nice besökare från hela världen.Bland dess många attraktioner är dess vackra stränder, vackra seaside promenade, intressanta museer, berömda stadens landmärken och andra turistattraktioner.

Trevligt , huvudstad i Côte d'Azur är ett verkligt kosmopolitisk turistmål.Denna del av den härliga franska Rivieran är den perfekta utvägen för solen älskare, med många människor väljer att koppla av längs Nices spektakulära kusten under de soliga sommarmånaderna och milda vintrar, där du kan Sola, paddla i ljus hav, simma, waterski, parascend, jet-ski eller helt enkelt sip en smidig cocktail.

Många besökare vistas i Nice njuta av en promenad längs Promenade des Anglais (Promenade för engelsmännen), som går tillbaka nästan 200 år och linjer stadens Medelhavets kust vid Baie des Anges (Bay of Angels). Centrala till liv inom Nice, denna legendariska boulevard är bättre känd som bara "Promenade" och sträcker sig för ca 6 km/4 mil, med många ljusa blå stolar där du kan sitta, slappna av och njuta av superb havsutsikt.

Nice Ferry Port
Turistattraktioner i Nice

Turister som besöker Nice hittar massor av sevärdheter möjligheter runt staden.Många av dessa är historisk och datum från 1600-talet, såsom de magnifika Palais Lascaris, Cathédrale de Sainte-Réparate och byggnader av Monastère Notre Dame de Cimiez.Men för många besökare, legendariska kustlinjen är Nices huvudsakliga turist drawcard och i synnerhet de polerade stenar av Neptunus Beach är helt enkelt oslagbar, tillsammans med dess solstolar, pedalos och barns play områden.Också av intresse för turister i Nice, se upp för Sacré Notre Dame, Cathedrale Orthodoxe Russe St.Nicolas, och även i Phoenix Parc Floral de Nice, stadens viktigaste botaniska trädgårdar.Mer information om Nice turistattraktioner.

Många av de viktigaste turistattraktionerna runt Nice inför landmärken i sin egen rätt, såsom 1500-talet Fort du Mont Alban, som erbjuder både imponerande franska militära arkitektur och fantastisk utsikt.Samtidigt inte exakt historisk, Nice Akropolis dominerar området och är en iögonfallande multimedia och konferensen centrum.Också är värt att titta den gamla hamnen, en framstående påminnelse om sin position som den franska Rivieran huvudstaden, fylld med flott yachter och omges av ett antal stora 1700-tals byggnader.Mer information om Nice landmärken.

Kultur vimlar i Nice och staden ståtar med ett antal bra museer och populära konstgallerier.Höjdpunkter omfattar Musée de Palaeontologie Humaine Terra Amata (Museum för mänskliga paleontologi), Musée d'Archéologie de Nice-Cimiez (arkeologiska Museum) och även Musée Départemental des Arts Asiatiques (Regional Museum av asiatisk konst), vilka alla är fyllda med väl visas utställningar och utbildning och information.För konst älskare i Nice, Musée des Beaux-Arts (Museum of Fine Arts) återfinns längs Avenue des Baumettes, medan Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain (MAMAC) längs Avenue St.Jean Baptiste är full av internationella moderna målningar och popkonsten.Mer information om Nice museer och konstgallerier i Nice.

Kustlinjen i Nice är full av turistattraktioner, även om i närheten finns ett antal tilltalande Côte d'Azur städer.Också är nära Nice många traditionella provensalska byar som är fulla av tecken.För high fashion och historia är Monaco fullt av sightseeing möjligheter och regelbundet välbesökta av filmstjärnor och kändisar, som är den angränsande resort stad i Cannes, särskilt i maj, när dess världsberömda filmfestival äger rum.

 


Bästa tillgängliga Nice färja biljett prisgaranti

Bästa trevligt Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries eller SNCM passagerare och car ferries biljettpriset till och från Nice.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Nice färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Nice färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Nice Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Nice Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Nice färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Nice till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Nice och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här