Nisyros Ferry

Nisyros passagerare och bilfärjor

Nisyros passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Nisyros Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos.

Jämför alla tillgängliga Nisyros färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Nisyros bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Nisyros, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos med Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Nisyros Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Nisyros färjor
Biljett priser & bokning


Boken Nisyros Färjebiljetter
med Blue Star Ferries för färjor segling från Nisyros Astypalea Kalymnos, Kos, Naxos, Paros, Pireus, Rhodos och Tilos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Nisyros passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Nisyros färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Nisyros

Nisyros är en av Dodekanisos öarna locared mellan Kos och Tilos.

Mortaliteten bland kullarna i nordväst om ön ligger den största staden och Nissyros hamn, Mandraki.

Staden Mandraki är där majoriteten av befolkningen bor och är en upptagen liten stad, med vitputsad hus, liksom ganska några traditionella nataural sten hus.Centrum av staden stoltserar med en charmig kvadrat där ortsbor och turister sitter på kvällarna att njuta av kulinariska läckerheter i många tavernor.Reser österut från Mandraki är spa fjädrar av Loutra som fortfarande fungerar idag.

Bortsett från Mandraki, resten av Nissyros liten befolkning tenderar att leva i den pittoreska fiske byn Palli.Boende på ön strukturerar ofta resor och evenemang för ungdomar, äldre och besökare på ön.

Nisyros färjor

Nissyros inte är känt för sitt livliga nattliv men pittoreska tavernor, traditionella caféer och barer gör finns och skapa en trevlig atmosfär för besökare.Nissyros är idealisk för inköp av traditionella produkter såsom lokala drycken Soumada tillverkad av Mandel, honung, konserverade baby tomater och Kapris.Handgjorda broderi är också att hittas.Det finns färjeförbindelser från Rhodos och Kos om du kommer från Aten.

Rekommenderade sevärdheter

Slott, kloster, kyrkor, byar unik arkitektur, gatsten fyrkanter, traditioner och tull - alla som ett vittnesbörd om tusentals år av historia och bjuder in dig att utforska den.Gränderna, de flesta av dem sten banade, leder dig till ett nära möte med natur och historia.Segling runt Nisyros och betala ett besök i närliggande öar är en minnesvärd upplevelse - ett måste när utforska ön.Dess milda klimat gör det lämpligt för turister året runt.

MANDRAKI : Den största byn där du ser hamnen, Popular Art museum, arkeologiska museet, Palaeokastron (Old Castle) (sjätte-fjärde århundradet f.Kr.), venetianska slott med kyrkan Panagia Spelianie (Jungfru Maria av grottan) (1300-talet e.Kr-semester från 6 till 15 augusti), de kommunala Hot Springs, gatsten kvadraternas Demarcheion (City Hall) och Potamos (flod) och Chochlakoi stranden för simning och njuter en utan motstycke solnedgång.

PALOI : En pittoresk fiskeby, hamnstad i Emporeio, där det finns förtöjning faciliteter.Där kan du hitta den hippokratiska Baths, Panagia (Jungfru Maria), Thermiane och "Pacheia Ammos" (tjocka Sand) och lutar stränder, som är perfekt för simning och åtnjuter ouzo och snacks.

EMPOREIO : En bergig traditionella by med slottet Pantoniki, kyrkans Taxiarches och naturliga bastun.Från "balkong i Emporeio", kan du njuta av den spektakulära att vulkanen och profeten Elia, samtidigt som druckit en kopp kaffe eller ett glas ouzo och glädjande din smak med traditionella rätter.

NIKEIA : En bergig by traditionella arkitektur och panoramautsikt till vulkanen.Här kommer du att se Porta (dörr), en berömd gatsten fyrkant, kyrkan Presentation av Jungfru Maria, klostret Saint John teolog (semester hölls den 26 September) och kloster av Jungfru Maria, Our Lady (1600-talet; semester den 23 augusti).

LAKKI : Dal av Hephaestus, ett verkligt geologiska friluftsmuseet, där du kan besöka Stefanos, Polyvotis och andra kratrar.Vill utforska området och njuta av denna unika företeelse, måste om du särskild utrustning

I byn Mandraki är placerade springare slottet där du kan hitta klostret i Panaghia Spiliani (heliga Jungfrun av grottorna) går tillbaka från och med år cirka 1400.

Start från perioden antiken Akropolis i den antika staden Mandraki, Palaiokastro, upprätthålls i perfekt skick.Den totala längden på fästningen är ganska stora.Väggen och Klippan ange gränsen till en yta av cirka 130.000 m2 totalt med en övergripande omkretsen på cirka 2 kilometer medan vikten av flera stenar komponera väggen kan nå de 3,5 ton.

I byn Paloi kan du finna den antika romerska bad där den lilla kyrkan av Panaghia Thermiani (heliga Jungfrun av Thermal Springs) finns också.

Den beachside , cliffy i sin majoritet, avbryts av kuster, inte många men jag dyllic att du kan hitta runt ön såsom: Lefki Paralia (vita strand), stranden i byn Paloi, beach Pachia Ammos (tjocka sand), beach byn lögner och den enda beach i byn Chochlakoi som är uppkallad efter sin stora svarta ha vistats småsten.Vackra stränder finns också i den närbelägna Holmen som kallas Gyali.

 


Bästa tillgängliga Nisyros färja biljett prisgaranti

Bästa Nisyros Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Nisyros.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Nisyros ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Nisyros biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Nisyros bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Nisyros Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Nisyros färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Nisyros vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Nisyros och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här