Nynäshamn Ferry

Nynäshamn passagerare och bilfärjor

Nynäshamn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Nynäshamn till Gdansk.

Jämför alla tillgängliga Nynäshamn färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Nynäshamn bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Nynäshamn, Gdansk med Polferries ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Nynäshamn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Nynäshamn färjor
Biljett priser & bokning


Boken Nynäshamn Färjebiljetter
med Polferries för färjor som trafikerar från Nynäshamn till Gdansk online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Nynäshamn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Nynäshamn biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Nynäshamn

Nynäshamn är Sveriges mest södra hamn.Den ligger ungefär 60 kilometer söder om Stockholm och båtar som transporterar gods och passagerare avvika från Nynäshamn.

Nynäshamns hamn är en modern passagerare och Ro-Ro-port.Detta är idag en av två fastlandshamnarna från vilken Destination Gotlands färjor tillhandahåller tjänster till Visby (på ön Gotland). Från Nynäshamn finns också trafik till destinationer i Gdansk och Ventpils.

Nynäshamn  är en kommun i östra Sverige strax söder om Stockholm.Det finns över 1 000 öar och holmar i kommunen.

Havet dominerar Nynäshamn - hamnen är positivt liv med verksamhet i sommar.Den perfekta platsen för en hamn var bara ett av skälen till Nynäshamn blomstrade.

Nynäshamn Ferry Port

Lite fiske byn växte till ett centrum för färjetrafiken till Gotland och Ryssland vid tur-talets och det även blev känd internationellt som ett spa resort.Under de olympiska spelen 1912 värd Nynäshamn för de olympiska segling händelserna.

Rika och varierade landskapet runt Nynäshamn har mycket att erbjuda älskare av den stora utomhus.Det finns flera naturreservat runt Nynäshamn och chanserna att komma över vilda djur såsom älg, hjort eller ens vildsvin är hög! 

Ett stort antal årliga tävlingar för segling och motor-båtar kan numera ses från vackra vantage punkt på Strandvägen i söder om staden.Nynäshamn är idag en attraktiv småstad med ett brett utbud av butiker och restauranger.Centrum ligger inom lätt gångavstånd från både hamnen och station.

Resa till Port Nynäshamn

Nynäshamn ligger omkring 60 kilometer söder om Stockholm.Den kan nås med bil, buss och pendeltåg träna året runt.

Att komma till Nynäshamns hamn med bil

Om du närmar sig från Stockholm, ta väg 73 sydgående från Årsta eller Gullmarsplan.

Om du närmar sig från Södertälje, ta väg 225 och bo på denna väg tills det avslutas vid porten Nynäshamn.

Andra sätt att komma till porten

Du kan resa mellan Stockholm och Nynäshamn med pendeltåg (ändra tåg i Västerhaninge). Terminalen bygger på Nynäshamn är ca 400 m norr om där pendeltåg slutar.Läs mer på sl.se (extern länk)

Det också ansluter airport busstjänster som fungerar enligt Gotlands färja ankomster och avgångar.Läs mer (extern länk)

Färjan har terminal byggnad du tillgång till:

•Arrivals/avresa hall
•Kiosk (inledande gånger varierar med fartyget samtal) 
•Computer terminaler tillhandahåller internet-åtkomst 
•Elevator 
•Wheelchairs (tillgängligt för passagerare att använda) 

Parkering

Vid porten Nyäshamn finns en parkeringsplats för passagerare och en ytterligare parkeringsplatsen är i görs tillgängliga.Parkering är lön och visa och administreras av Europark.

Shopping

Nynäshamns centrum och Nynäsvägen skryta med ett brett urval av butiker där du hittar kläder, musik, smycken, hantverk, skor, böcker, elektriska varor, hem inredning och mycket mer.
De flesta butiker har öppet vardagar 9.30 PM-6 pm och lördagar 9. 30 am - 2 pm.Vissa affärer även öppet söndagar och livsmedels butiker är oepn varje dag.

Hamnen bås vid Fiskehamnen är öppna under sommarmånaderna erbjuder allt från antikviteter, konst och stickade varor till caféer som serverar Lejonet & Björnen Glass, våfflor och andra kakor.Hamnen bås är en trevlig plats för en promenad, eller varför inte njuta av en uppfriskande drink vid ett av kaféerna?Hamnen boths är öppet varje helg i maj och varje dag i juni, juli och augusti.

 


Bästa tillgängliga Nynäshamn färja biljett prisgaranti

Bästa Nynäshamn Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Polferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Nynäshamn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Nynäshamn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Nynäshamn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Nynäshamn Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Nynäshamn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Nynäshamn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Nynäshamn till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Nynäshamn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här