Oban Ferry

Oban passagerare och bilfärjor

Oban passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Oban till Castlebay och Lochboisdale.

Jämför alla tillgängliga Oban färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Oban bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Oban, Castlebay och Lochboisdale med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Oban Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Oban färjor
Biljett priser & bokning


Boken Oban Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) för fartyg som seglar från Oban till Castlebay och Lochboisdale online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Oban passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Oban biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Oban

Oban ligger på Firth Lorn mellan Helensburgh och Fort William i Argyll and Bute regionen av Skottland är helt enkelt en fantastisk plats med pittoresk utsikt runt.Oban är omgiven av vackra stränder och hisnande landskap av berg, sjöar och andra öar.

Argylls västkusten livliga stad i Oban är en fast favorit med Skottlands besökare att locka till sig stora mängder varje år att njuta av det harbour, patrullerande båtar esplanade med stort utbud av affärer, traditionell skotsk Fayre och de många attraktionerna i regionen.

Obans närhet till öarna av Mull och Iona göra detta ett bra ställe att basera din skotska semester till och med massor av boende i Oban kan du alltid hitta ett hotell, B & B eller self catering stuga som skulle passa dig och din familj perfekt.

Det finns alltid massor av saker att göra i Oban oavsett vilken tid på året du besöker oss.

Oban Ferry Terminal
Att komma till Oban och västra öarna 

Resa till Oban , på den västra kusten av Skottland, är en glädje.Ca tre timmar med bil, buss eller tåg från Glasgow och Edinburgh och mindre än 2 timmar från Stirling, är natursköna resan en minnesvärd del av ett besök i denna livliga sea side town.

Oban nås lätt från centrala Skottland med A82 som ligger på västsidan av Loch Lomond.Sedan antingen via Tyndrum eller följa A83 över den "vila och vara Thankful" genom Inveraray.Båda resorna tar mellan 2 och 3 timmar, även om du kanske frestas att sluta flera gånger för att beundra landskapet.

Det bästa sättet att komma till den södra delen av Western Isles sker via färjan ansluter Oban med Castlebay på Barra och Lochboisdale på South Uist.

Fartyget används oftast på sträckan är M.V.Råkar.Detta moderna fartyg byggdes 1998 vid Appledore i Devon, väger i vid 5500 ton, och är en bråkdel mindre än 100 m i längd.Det kan bära 100 bilar och 638 passagerare.Ibland används också på flyglinjen sedan 2003 har varit Lord of Isles, släppt från Mallaig Armadale väg genom den nya MV Coruisk.Lord of the Isles byggdes på Clyde 1989 och kan bära 56 bilar och 506 passagerare.En tillfällig besökare till flödet är Calmacss befrielse fartyg, Isle Arran, byggt år 1984.

Denna väg är en av de mest scenic på Calmacss nätverk.Efter Rensa Oban Bay runt den norra änden av Kerrera du passera genom den södra delen av ön i Lismore och segla längden på Sound Mull, med Mull till vänster och Morvern, och senare Ardnamurchan halvön, på din rätt.

Höjdpunkter är Duart Castle, som ligger högst upp på en klippa med utsikt över havet. Tobermory, sett fristad i dess bay; och Fyren på Ardnamurchan punkt.Ytterligare passerar du den norra änden av ön Coll, innan de träder i synen av Barra.Här förundras du som fartyget återförs till lastning rampen samtidigt som man undviker de närliggande stenarna runt Kisimul slott i Castle Bay själv.Från Castlebay har du en annan otroligt scenisk resa runt östra sidan av Barra och Eriskay innan den når Lochboisdale.

Råkar är en utmärkt fartyg på många sätt, med bekväma lounge, Café och bar områden.Det är synd, men som CalMacs har valt att använda det på en väg som sceniska som denna.De råkar viktigaste misslyckas är dess allvarlig brist på områden som öppet däck.Passagerare som vill njuta av vyn har tillgång till endast ett fåtal begränsade områden på baksidan av fartyget.

På grund av detta är det svårare att njuta av vad annars skulle vara en underbar resa.Isle Arran har däremot en mer funktionell känsla internt, som du kan förvänta dig från dess större ålder.Men den mer än gör för det storlek och antal öppet däck områden tillgänglig för passagerare: inklusive ett öppet område nedanför och på framsidan av bron.

Men oavsett vilken fartyget hittar du själv ombord, detta anmärkningsvärt ferry resan gör en utmärkt startas eller avslutas, någon Tour of the Western Isles.Och för alla tänker göra detta, det är värt med tanke som Sound Barra Ferry drivs också av CalMacs, och är inkluderad i val som är tillgängliga som en del av sina goda värdet "Ön Hoppa hage" biljetter.

Dessa kan du sträng ihop ett antal olika resor för mycket mindre än summan av de individuella priserna.Detta, i kombination med en ny och mycket större ljud av Harris Ferry gör det enklare än någonsin att se hela längden på de västra öarna.

 


Bästa tillgängliga Oban färja biljett prisgaranti

Bästa Oban Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Oban.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Oban färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Oban färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Oban Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Oban Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Oban färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Oban vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Oban och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här