Olbia Ferry

Olbia passagerare och bilfärjor

Olbia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Olbia Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno och Piombino.

Jämför alla tillgängliga Olbia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Olbia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Olbia, Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno och Piombino med Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby Lines eller SNAV ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Olbia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Olbia färjor
Biljett priser & bokning


Boken Olbia Färjebiljetter
med Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby Lines eller SNAV för färjor segling från Olbia Arbatax, Civitavecchia, Genua, Livorno och Piombino online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Olbia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Olbia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Olbia

Olbia är i Sardinien, en region i Italien

Olbia  är verkligt "viktigaste hamn" för turist på Sardinien.Det har en stor hamn där färjorna från det italienska fastlandet anländer och en liten flygplats.

Olbia  är också en lämplig utgångspunkt för att utforska de välkända orterna i Costa Smeralda, Porto Rotondoor ön La Maddalena.Många archological platser finns i närheten även: "Cabu Abbas", Helige väl av "Sa Testa" och "Su Monte och S'Abe" jättarna grav nuragic grupp.

Själva staden är inte lika söt som kusten runt men det har några sevärdheter och mer resurser än andra städer.Det finns några Internetkaféer här, det finns några bra italienska restauranger och några trevliga barer och pubar.

Olbia är en färja hamn, så du kan lätt få färjan/kryssningsfartyg, från Civitavecchia (Roms färja hamn), Genova, Livorno och Neapel.

Olbia Ferry Terminal

Olbias  forntida ursprung går tillbaka till nuragic ålder. i dagarna gått var det koloniserade av fenicierna, Punics, romarna och karthagerna.På grund av att det bördiga inlandet och dess strategiska läge för handeln mot andra Medelhavsländer blev Olbia en rik och viktig stad.Historia av denna stad kan fortfarande ses idag.Det oss en punic nekropol, gamla stadsmurarna och romerska bad.Den romanska kyrkan S.Simplicio, som är helt gjord av granit och som håller i inuti en riktigt intressant samling romerska begravning inskrifter är viktigaste synen från coh medeltiden.I det historiska centrumet bör du också ta en titt på XVII århundradet kyrkan av S.Paolo, med sin Gallurese stil och många gamla hus och byggnader.

Territorium Olbia har varit bebodd sedan VIII-talet f.Kr.även om själva staden grundades av karthagerna tidigast om VI-talet f.Kr.Redan från början var hamnen av betydande vikt för stadens ekonomi, särskilt på grund av sin majs exportindustri som har utgjorde dess huvudsakliga inkomstkälla.

Ordet "Olbia" betyder en "lycklig stad" (città felice), trots att staden har tidigare varit ganska svårt.Olbia var förstört och rekonstruerades många gånger under hela sin historia.Detta kan vara orsaken till förlusten av sitt ursprungliga namn, under olika dominations av området, som var slutligen återfick 1939.

På 60-talet genomgick Olbia en verklig demografisk boom och omfattande turism utveckling av området.Nuförtiden, stadens befolkning är över 50 000 och sträcker sig över en yta större än staden Sassari - är huvudstad i provinsen.Denna expansion har uppnåtts tack delvis till Olbia's harbour, som har blev den viktigaste hamnen för passagerare i Italien, och delvis på grund av dess internationella flygplats.

Bland dess betydande monument är stadens f.d. katedralen, beläget i gamla stan och tillägnad St.Simplicio, biskop av Olbia martyrdöden under kejsare Diocletian III-talet A.D.Kyrkan uppfördes i tre olika faser från XI och XII århundraden och över en romersk Necropolis, förblir som de är fortfarande synliga inuti kyrkan (dvs.Memorial tabletter).
Olbia har också blivit berömda på grund av den senaste arkeologiska upptäckten av 24 fartyg vrak - 2 av dem från the age of Nero och 16 från V-talet A.D.Den återstående 6 kommer från perioden rättsliga.Vrak hittades under byggandet av den nya vägtunnel.

Bara några kilometer från Olbia är Pedres slott (Castello di Pedes). Dess stil konstruktion kommer från perioden rättsliga Visconti i Gallura.En annan Slottet Castello di Sa Paulazza, ligger på en liten kulle och är av bysantinska ursprung.Det är square-formad och har 4 hörn torn i området där en antik Nurager ökade under perioden när kejsaren Giustiniano erövrade Sardinien i 534 e.Kr.Stenar från Nurager användes för byggande av slottet.

Olbia är alltså inte bara en destination för turister som passerar Costa Smeralda, Det har blivit en äkta turist plats kunna tillgodose även de mest krävande.

 


Bästa tillgängliga Olbia färja biljett prisgaranti

Bästa Olbia Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia, Grimaldi linje, Grandi Navi Ferry, Moby Lines eller SNAV passagerare och car ferries biljettpriset till och från Olbia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Olbia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Olbia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Olbia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Olbia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Olbia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Olbia på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Olbia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här