Kap Oma Ferry

OMA passagerare och bilfärjor

OMA passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Oma till Hakodate.

Jämför alla tillgängliga Oma färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Oma bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Oma, Hakodate med Tsugaru Kaikyo Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Oma Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kap Oma färjor
Biljett priser & bokning


Boken Oma Färjebiljetter
färja biljettpriset Tsugaru Kaikyo Ferry rad färjor som trafikerar från Oma till Hakodate online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Oma passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Oma biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Kap Oma

Kap Oma (Omasaki) är den nordligaste punkten av halvön Shimokita och det hela ön Honshu, Japans huvudön.

Udden ser ut över över Tsugaru Kaikyo sundet till södra Hokkaido, där staden Hakodate syns tydligt dagar.Kap Oma lookout webbplats är fodrad med restauranger och souvenir affärer som säljer fisk och alger.Ett observatorium som bygger på udden ser över sundet.

Förutom dess geografiska ryktbarhet är Oma välkänt för sin tonfisk fiskeindustri.OMA tonfisk är bland de bästa och dyraste i Japan, och göra mest sin väg till Tokyo's Tsukiji marknaden och till sushi restauranger över hela Japan.

Shimokita halvön är allmänt känt för sitt kuperade landskap, vilda landskapet och hårda vädret.Medan dessa aspekter är del av regionens attraktionskraft, leder de också till omfattande nedläggningar under vintermånaderna.

OMA Ferry Terminal

Tsugaru Kaikyo Ferry erbjuder en tjänst från Hakodate på Hokkaido till Oma vid den nordvästra spetsen av halvön.Finns det mellan två och fyra tjänster per dag, beroende på säsong.Drivrutiner och cykling uppmuntras att göra bokningar i förväg, särskilt under högsäsong.Observera att det finns inga bussar eller en taxistation direkt från Oma färja hamn. reservera en taxi i förväg eller be taxichaufförerna som väntar för passagerare som har reserverats.Annars finns busshållplatser i staden längs en väg som leder fram till Capr Oma (Oma-zaki). Bussar är ovanliga.

Kap Oma att se & göra

Det är möjligt att besöka Kap Oma, den nordligaste punkt Honshu, utan egna transporter om du anländer på 11: 10 färja till Oma och kan få en taxi till Oma-zaki (Kap) och sedan fortsätta söderut till Mutsu.En buss som går från Oma till Mutsu samtal vid udden vid 11: 58, men slutar inte för bilder osv.raster.Kap själv har flera turistiska foto möjligheter, massor av små butiker som säljer gåvor, tonfisk och bläckfisk, plus bra vyer av Hokkaido.

Kap Shiriyazaki är den mest nordöstra punkt Honshu.Den innehåller vackra havsklippor och "wild horses" kan du få nära nog till sällskapsdjur.På vintern porten till udden är låst och du måste gå och hästarna hålls i en betesmark mer skyddad från den hårda vintern vinden, det är fortfarande tillgänglig men inte rätt på vattnet.Under sommaren kan du köra ut på udden och se hästar och fyr.

Yagen Valley är en av de vackraste berg Dalarna i alla Japan, med fri hot springs och campingområden.

Osorezan är mytiska japanska ingången till helvetet, ett ödsligt ödemark av svavelsyra fjädrar.

 


Bästa tillgängliga Oma färja biljett prisgaranti

Bästa Oma Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Tsugaru Kaikyo Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Oma.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Oma färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Oma färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Oma Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Oma Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Oma färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Oma vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Oma och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här