Oslo färja

Oslo passagerare och bilfärjor

Oslo passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Oslo till Köpenhamn, Frederikshaven och Kiel.

Jämför alla tillgängliga Oslo färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Oslo bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Oslo, Köpenhamn, Frederikshaven och Kiel med DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller Color Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Oslo Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Oslo färjor
Biljett priser & bokning


Boken Oslo Färjebiljetter
med DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller Color Line för färjor som trafikerar från Oslo till Köpenhamn, Frederikshaven och Kiel online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Oslo passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Oslo biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Oslo

Oslo , Viking staden, stadens kultur, vintern huvudstad, staden av rullande gröna kullar och spektakulära fjordar är kapital staden Norge, träffande krediteras med många adjektiv.

Oslo  staden andas äventyr med rik historia som pulsing genom sina ådror.Dra i skönheten i Vigeland parken och känna vinden i ditt hår som du skidor ned juvelbesatt snö pläterade sluttningarna av Oslo.Gör mest av din semester i Oslo, vi har listat översta höjdpunkterna i Oslo som de översta landmärken, översta raden och måste göra verksamhet i Oslo.

Detta kapital Norge är inte bara rika i dess skiftande kulturella existens men är också känd för sin romantiska landskap, som bevaras inom dess gränser.Men viktigast av allt Glöm inte att plocka upp pjäxor eller snowboard stövlar när du besöker Oslos största ski centrum.

Oslo är ansluten till Danmark och Tyskland med bilfärja.Color Line körs dagligen tjänster till Kiel (Tyskland).DFDS körs dagliga tjänster till Köpenhamn (Danmark) och Stena Line ger service till Frederikshavn (Danmark). 

Oslo Ferry Port
Oslo turism

Topp 10 Oslo landmärken

Akershus fästning (Akershus festning):
Konstruktion för Arkeshus fästning startade under kung Håkon V att försvara Oslo mot inkräktare regeringstid.Fästningen är medeltida i struktur och har haft en färgstark historia under hela sin existens.Denna medeltida struktur har använts som ett fängelse bostäder vissa ökända brottslingar.Det finns ett kungligt Mausoleum i slottet där den norska Royalty ligger begravd.

National Gallery (Nasjonalgalleriet):
National Gallery erbjuder en högtid för konst älskare som det hus en omfattande samling skulpturer, målningar och teckningar.Inte att missa är målningarna "Madonna" och "Scream" av Edward München.De äldre utställningar av Museet har framträdande konstverk från Norge.Fransk impressionistisk målningar och konstverk av konstnärer från hela världen är inrymt här.

Norska Opera & baletten (Den Norske Opera & Ballett):
Operahuset sitter mitt i den gamla hamnen och gör en spektakulär arkitektoniskt landmärke för området.För först kan tiden besökare bokstavligen gå på taket av operahuset.Du kan köpa stora samlingar av CD-skivor på Operan och det finns många gourmet möjligheter för livsmedel älskare.Över 600 personer anställda är anställd för smidig hantering av operahuset.

Datumet för lagerstängning Museum:
Polar fartyget Fram - komma ombord på "Fram" polar fartyget att resa till längst norra och södra hörn på jorden.Tales of upptäcktsresande gör som de kartlade fartyget genom vatten och is, bokstavligen, för en fascinerande resa.Besökare kan titta nära på denna legendariska fartyg på museet.En mängd tillbehör som relaterade till polära expeditioner är inrymt här.

Natural History Museum (Naturhistorisk museum):
Stjärnan attraktion av museet är "Ida" fossila av en tidig primat.Det är den mest kompletta och även de äldsta fossil idag känd.Utställningar för museet har samlats in och bevaras för en tidsrymd av nästan 200 år.Det är en intressant resa genom geografiska och zoologiska museet.Den botaniska trädgården föryngra samtidigt också vara informativa och upplysande.

Kon-Tiki museet:
Kon-Tiki museet hus insamling av utställningsföremål från de berömda expeditioner av norska explorer Thor Heyerdahl.Det har utställningar från expeditioner Tigris, Kon-Tiki, Fatu Hiva, Påskön och Ra.Flotte används för sin resa från Sydamerika genom Stilla havet till de polynesiska öarna lagras här.En Valhaj, den största fisken i världen har hittat hem i källaren i museet.

Norska Museum of Cultural History (Norsk Folkemuseum):
Norsk Folkemuseum är ett friluftsmuseum med över 150 byggnader.Kända bland dessa är den medeltida Gols stavkyrka som går tillbaka till 1200 e.Kr.Liv och människor i olika regioner i Norge genom olika perioder är utställda här.Olikheter mellan den livsstil för land och stad, mellan olika sociala klasser markeras också i dessa utställningar.

Viking Ship Museum (Vikingskipshuset):
Viking fartyget museum är en razzia i liv och kultur vikingar.Stjärnan attraktionerna i museet nämligen Viking fartyg Gokstad, Tune och Oseberg.Olika inhemska artiklar, sledges, vagnar, verktyg, smycken och textilier från vikingatiden visas här.Du kan köpa repliker för Viking fartyg, smycken, trä ristningar och även bouts tillägnad vikingar från museum store.

TusenFryd Amusement Park:
Med dussintals scintillating åkattraktioner, är TusenFryd Amusement Park underbart för åtnjutandet av hela familjen.En del av parken är tillägnad bara yngre barn så även dina tiny tots kan ha en viskning i parken.Det finns många spel spelas och många delikatesser att vara savoured på amusement park.Beach volleyboll, en flod, en swimmingpool och en Trippel bild är de tillagda attraktionerna under sommaren.

Vigeland skulpturpark (Vigelandsparken):
Vigeland Sculpture Park är en världskända attraktioner i Oslo och en populär sevärdhet.Parken är över 80 hektar och har skulpturer designad av Gustav Vigeland i granit och brons.Det finns en del av parken tillägnad barn där brons statyer av barn som bedriver spel utmålas.Parken hela temat är människans villkor och porträtterar siffror i olika sinnesstämningar.

Topp 5 barer

Smuget:
Smudget är en skänk från ovan för musikälskare.Det konserter över 600 levande musik i ett år.Publiken kommer till klubben intervall från alla åldersgrupper och beloppen för en levande och laddad atmosfär.Fans av jazz, blues, funk, soul, rock och R&B kan hitta sitt hem här! 

Blaa:
Ligger höger längs floden Akerselva, Blaa Sport en stor atmosfär och är ett nöje att besöka vid varje given tidpunkt.Detta är en varm och händer plats för anhängare av hus, jazz, hip hop och elektroniska.

Bar Boca:
Bar Boca är en kasta tillbaka till 50- och 60-talet.Det tar dig tillbaka i tiden med pulserande atmosfär tillsammans med läckra drinkar och drycker som tillgodoses av professionella bartenders.

Parkteatret:
Parkteatret är en fantastisk plats att hänga ut om du är på humör för dryck, kaffe eller lätta tilltugg.Det finns en kvalitet urval av drinkar och drycker tillsammans med rika kaffe och smakfulla smörgåsar från Hotell Havanna.

Champagneria:
Champagneria har mycket att rekommendera själva för, alltifrån en påtaglig levande atmosfär till kvalitet drycker serveras i en spännande atmosfär.För vin buffs finns en mängd med eller utan bubbla i alla prisklasser! 

Topp 10 verksamhet

Fiske i Oslo fjordar:
En resa till Oslo är inte komplett utan utforska fantastiska skönheten i fjordar.Öar nära fjorden har sina egna tecken och kommer att få utforska tum av den.Upptäck abbey ruinerna vid Hovedøya, hitta kaniner på Gressholmen och koppla av i mysiga stugor vid kanten av vattnet i Bleikøya, Lindøya och Nakholmen.

Skidor:
Upplev spänningen i skidåkning vid Oslo Vinterparken Tryvann (Tryvann Vinterpark). Ta åkattraktioner i ditt liv samtidigt alpin skidåkning, snö ombordstigning och skidåkning vid denna Vinterparken.Det finns sluttningar som kommer att passa barn, ungdomar, vuxna och även nybörjare.

Cykeltrafik i Oslo:
Det finns många cykel vägar i Oslo som erbjuder fantastiska vyer.Du kan utforska den skog trail på en mountainbike eller upptäcka spår längs den runda Nøklevann Lake erbjuder natursköna vyer av de rullande kullarna och Ulsrudvann sjön.

Norska kväll Cruise på fjorden:
Klättra ombord på en traditionell trä segel och kryssning genom nätverk av gröna öar, smyckade med sommarstugor i Oslo-fjorden.

Akerselva River:
Floden Akerselva är Oslo stadens puls.Det aldrig förblir densamma och ändrar form under olika årstider som är fascinerande att iaktta.Floden erbjuder en uppsjö av utomhus möjligheter såsom simning, fiske, vandring, promenader, badvatten och cykeltrafik längs floden.

Oslo mini kryssning:
Inleda en båt från Oslo rådhus att utforska breathtakingly vackra öarna i Oslofjorden och inre hamnen.Här avslöja historien om den medeltida Akershus fästning som skyddade Oslo från havet attacker i tider av lore.

Hästcamp kör:
Det finns många populära vägar för sledding i Oslo.Känner spänningen och spänningen i att anamma snö som du stressa ner snö pläterade banor.Några av de populära platserna för sledding i Oslo är från Akebakken och från Frognerparken.

Oslo City hopp på hopp utanför turné:
Klättra ombord på en dubbeldäckare buss en öppna-övre bild av de mest intressanta platserna i staden.I din egen takt kan du planera din resplan.Du kan visa några av de bästa sevärdheterna i Oslo detta sätt.Busshållplatser inkluderar de focal sevärdheterna i Oslo som Vigeland Park, Folk Museum eller datumet för lagerstängning Polar fartyget Museum.

Nattliv:
Oslo har många händer klubbar och barer i staden.Det är särskilt ökända för sin jazz scen.Många klubbar bara servera mat under dagen och förvandla till en nattklubb när solen går ner med pulserande musik, Stryk slår fylld av DJS och cocktails.

Besöker museer:
Oslo har en rik kultur och en djupgående Historik som kan vara reste genom olika museer runtom i staden.Datumet för lagerstängning museet gör oss live the adventures of polar upptäcktsresande medan Viking Ship Museum ger levande djärvare och mod av Viking krigare.

Ta sig runt i Oslo

Oslo har god infrastruktur för kollektivtrafik och ett tätt nätverk av vägar, järnvägslinjer och T-Bane (underjordiska vägar) för den lätt gemenskap av bussar, järnvägar, taxibilar och spårvagnar.Cirka 8 olika spårvagnslinjer sprids i hela Oslo.Biljetter kan vara utnyttjat från olika stationer via automater.

Ombord på en färja från stadshuset att utforska de många museerna på Bygdoy Island.Museer på ön ligger nära varandra så att de lätt kan utforskas till fots.Andra färjor verka från Vippetangen till de andra små öarna i Oslofjorden.

Oslo erbjuder också massor av möjligheter för trevliga promenader medan maklig beundra sceniska skönheten i Oslo.

Bussystemet
Oslo har en omfattande och heltäckande bussystemet.Cirka 50 olika busslinjer fungerar i hela staden.Biljetter finns att köpa från drivrutinerna och bussar lämna från Jerbanetorget som ligger mittemot Oslo stationen.De täta och varierad busslinjer gör resor med buss i Oslo en behaglig upplevelse.

Taxi
När du anländer på flygplatsen i Oslo är det bäst att beställa en taxi från montern på terminalen.Kommer utanför och flagga en oftast kostar mer.Taxi kan vara hyllas i Oslo från gatan eller från de många taxi leden finns alla runt staden.Det är inte nödvändigt att välja en taxi som är främre i rad vid taxistation.Om du vill betala med kreditkort, informera din drivrutin om detta i början av din resa.Utbredda kort såsom American Express, Visa, MasterCard, Diners kort och Eurocard accepteras.

Järnväg
Oslo centralstation utgör kärnan för järnvägar i Norge.Dagliga tåg är tillgängliga från Oslo att nå de vackra städerna i Stockholm och Göteborg i Sverige och i Köpenhamn i Danmark.Tåg i Oslo hanteras av norska staten järnväg operatör (NSB). Du kan resa med tåg att nå Bergen, Stavanger, Trondheim och Kristiansand i Oslo.Lokala och regionala tåg kan också tas från tunnelbanestationen Nationaltheateret som ligger under tunnelbanestation kallas även Nationaltheateret.

 


Bästa tillgängliga Oslo färja biljett prisgaranti

Bästa Oslo Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller Color Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Oslo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Oslo färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Oslo färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Oslo Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Oslo Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Oslo färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Oslo till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Oslo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här