Palau Ferry

Palau passagerare och bilfärjor

Palau passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Palau till La Maddalena.

Jämför alla tillgängliga Palau färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Palau bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Palau, La Maddalena med Enermar Ferry linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Palau Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Palau färjor
Biljett priser & bokning


Boken Palau Färjebiljetter
med Enermar Ferry rader för färjor segling från Palau till La Maddalena online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Palau passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Palau biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Palau

Palau Sardinien är en av de mest spektakulära seaside städerna i Gallura.

Byn är helt infogas mellan klippor, Medelhavsområdet plats och havet kännetecknas av unionens totala mellan konstruktioner och natur.Promenad runt den lilla byn du kan beundra de vackra små villor inredda i spansk stil, den lilla kyrkan av Rita Saint och huset där bodde greve Raphael på vilket är graverade frasen "dreaming lever" som har blivit tätort motto.

Palau började bli känd som turistmål endast i början av 1960-talet.De viktigaste grundare som introducerade denna del av Sardinien till resten av världen var den spanska Earl Rafael Neville som skapade turist byn av Porto Rafael.En utväg med hus i typisk medelhavsstil byggd för att vara i harmoni med omgivningen.Idag är Palau populär med turister men fortfarande fjärr och okända vara perfekt plats för att komma bort från stress och stammar i det dagliga livet.

Palau Ferry Port
Stränderna i Palau Sardinien

Cala Capra
På små halvön förseglats av införande av granitic klippa huvudet bär, doppat i den skumma gröna och parfymerade blå havet, bara 4 km från Palau, visar den fantastiska Cove bocken själv.Privilegierad ställning framför Maddalena och Smeralda kusten.

Sciumara beach
Sciumara, som i gallurese betyder mun och hänvisar till en liten säsongsbetonade flod, erbjuder med sina djupa inlopp entirly som omfattas av en låg Medelhavet dekor en särskilt suggestivt scen.Ett led bort från Port Rafael, det kan vara lätt nådde throught en bekväm asfalterad väg.

Porto Pollo - måsar Island
Porto Pollo också knowed som måsar ö bildas av två stora och sandy stränder och ligger 5 km norrut till Palau.Huvudsakliga stranden är lång tre kilometer och inkluderar mynningen av floden "Liscia" som även under sommaren är torr, ger platsen den karakteristiska växtligheten.

Porto Faro
Stranden, omgiven av många bäckar, åtnjuter en underbar utsikt på ögruppen Maddalena och erbjuder ett utmärkt och kristallina hav som ändrar dess färg beroende på intensiteten i ljuset.Sanden är vit, böter och såg efter.

 


Bästa tillgängliga Palau färja biljett prisgaranti

Bästa Palau Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Enermar Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Palau.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Palau färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Palau färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Palau Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Palau Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Palau färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Palau vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Palau och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här