Paldiski Ferry

Paldiski passagerare och bilfärjor

Paldiski passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Paldiski till Kapellskär, Rostock och Hangö.

Jämför alla tillgängliga Paldiski färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Paldiski bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Paldiski, Kapellskär, Rostock och Hangö med Tallink Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Paldiski Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Paldiski färjor
Biljett priser & bokning


Boken Paldiski Färjebiljetter
med Tallink Ferries för färjor segling från Paldiski till Kapellskär, Rostock och Hangö online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Paldiski passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Paldiski biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Paldiski

Paldiski  är en stad och Östersjön hamn som är belägen på halvön Pakri i nordvästra Estland.

Ursprungligen blev en svensk lösning som kallas Rågervik, det en Ryska flottbasen på 1700-talet.Ryssarna döpte om den till Балтийский Порт ("Baltiyskiy Port", dvs.Baltiska hamn, tyska: Baltisch-Port) 1762.I estniska var namnet stavat Baltiski fram till 1933 då det estniska uttalet Paldiski blev det officiella namnet.

Paldiski  blev ett kärnvapen ubåten utbildningscentrum vid sovjetiska flottan.Med två landbaserade kärnreaktorer, och sysselsätter cirka 16 000 människor, det var den största sådan anläggning i Sovjetunionen.På grund av dess betydelse, var hela staden stängda med taggtråd tills de sista ryska örlogsfartyg lämnade i augusti 1994.Ryssland överlåtit slutligen kontrollen över anläggningarna som kärnreaktor i September 1995.

Paldiski Ferry Terminal

Även i dag, 20 år senare, hela Paldiski och Pakri halvön täcks i övergivna bunkrar, högar av oidentifierbara skräppost och olika militära skräp.På något sätt gör utseendet på de övergivna hyreshus och hulking resterna av sovjetisk militär infrastruktur ett fascinerande skådespel värd att se.

Det finns en annan anledning att besöka Paldiski - halvön Pakri är också berömda för sin spektakulära kalksten klippor och närliggande familjevänlig stränder.Pakri halvön har Estlands högsta fyr och är också hem för sällsynta svarta sillgrisslor, som ser ut som små pingviner.

Paldiski  är definitivt inte en stereotyp turist stad men om du är intresserad av sovjetiska eller militära historia, detta är platsen för dig.Det är också lockande för människor intresserade av natur eller fågel watching.

Paldiski är strax under 50 km från Tallinn och lätt tillgänglig och det finns regelbundna färjor mellan Paldiski's harbour och Kapellskär, Sverige / Hanko, Finland / Lübeck, Tyskland.

Närliggande attraktioner inkluderar Noarootsi, Nõva och Tallinn.

 


Bästa tillgängliga Paldiski färja biljett prisgaranti

Bästa Paldiski Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tallink Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Paldiski.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Paldiski färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Paldiski färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Paldiski Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Paldiski Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Paldiski färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Paldiski vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Paldiski och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här