Palma Ferry

Palma passagerare och bilfärjor

Palma passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Palma till Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Palma färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Palma bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Palma, Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon och Valencia med Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Palma Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Palma färjor
Biljett priser & bokning


Boken Palma Färjebiljetter
med Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line för färjor segling från Palma till Barcelona, Denia, Ibiza, Mahon och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Palma passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Palma biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Palma

Palma är en historiska spanska staden är belägen på den södra delen av ön på Bay Palma, stolt visar historiska spåren av romerska riket, bysantinska riket och resterna av en Talaiotic lösning.

Tidigare känd som Palma de Mallorca, var det huvudstad i den autonoma regionen Balearerna i Spanien och även en berömda hamn.På grund av att de vackert väder och varma stränder, har staden varit favorit sommaren semestermål för såväl kungligheter som internationella turister.

Palma är en kosmopolitisk stad, anamma människor från Spanien och Europa.Öns befolkning innehåller också många invandrare från Sydamerika och Afrika.

Utöver nattliv och livlig arts scener lockar Copa del Rey yachting konkurrens stort antal turister till staden.

Palma Ferry Port

Ange på en fantastisk bay, är Palma en stad som aldrig låter dig ned.Glad att konkurrera med många stora europeiska turister städer, den mindre staden sipprar med historia, kultur och liv.Palma är själva kärnan i alla ting kosmopolitisk varför denna stad gör för destinationen som perfekt helg brytning.Med mysiga kaféer, utmärkta restauranger och shopping som kan ta på Milano eller Barcelona, det finns mycket att se och göra och med boende som passar all smak och budget är detta den perfekta utgångspunkten att prov på ett segment av Balearisk liv.


Topp 10 Palma landmärken

För dessa besökare Mallorca som har aldrig vågat utanför Palma Nova eller Magaluf, ett besök i Palma kommer att bli en verklig eye Flasköppnare, och förhoppningsvis kommer att visa att det finns fler till ön än neon tända alla natten barer och alla dag brittiska frukostar.

Katedralen Santa Maria (katedralen La Seu) :
Katedralen Santa Maria i Palma är oftast kallas La Seu.Denna gotiska katolska katedralen är byggd på platsen för en befintlig arabiska moskén.Kung James I av Aragonien påbörjades byggandet av La Seu i 1229 och slutfört det 1601.Längden på La Seu är 121 meter. bredden är 55 meter medan dess mittskeppet är 44 meter högt.Även om katedralen är utformad i den katalanska gotisk stilen, visar det också norra Europeiska influenser.

Bellver Castle (Castell de Bellver):
En av några cirkulär slotten i Europa, Bellver slott är säte för stadens History Museum.Den skildrar gotisk stil för arkitekturen och byggdes på 1300-talet för kung Jakob II.Under civil kontroll i dag användes slottet som militära fängelse under hela 1700 till mitten av 1900-talet.Bellver slott är ett av de viktigaste turistattraktionerna på ön.

Arabiska Baths (Banys araber):
Fascinerande resterna av historia, Banys araber (arabiska Baths) Visa inflytande av moriska ockupationen i Palma som kallas det Medina Mayurqa.En liten turistattraktion i staden Palma, tak och kolumner i kammaren enda liten badplats bevaras klokt.Dess graciös kolonnad och proportionerliga arkitektur har väckt många arkitekter och historia älskare.Banys araber visar vilka höjder arabisk kultur och arkitektur nådde under medeltiden.

Diocesan Museum:
Insamling av arts i Diocesan Museum belyser några mästerverk av italienska konsten.Dessa samlingar faktiskt hör till vissa andra kyrkor i staden men är utställda här som de inte kan hållas vid sina ursprungliga platser på grund av skäl som säkerhet och trygghet.Museet är spridd längs tre olika nivåer och ger tillgång till en liten bosättning av munkar.

Town Hall (Ajuntament de Palma):
Palmas charmiga rådhuset går tillbaka till 1600-talet.Enligt var hallen historia, det byggt i 1515 men brann ner 1842.Tillsammans med det förstördes också register över århundraden av kanariska historia och öns offentliga Arkiv.I dag är det en plats som utanför hallen vissa ganska sten bänkar installeras där lokalbefolkningen älskar att sitta, chatta och tillbringa en underbar tid berömda rendezvous.

Passeig des född:
Man kan njuta av en vacker utsikt över katedralen sitter någon av coola kaféerna på denna väg.Barer och kaféer på denna gata är kända för läcker mat och dryck.Inte bara det, lagras av varumärken som H & M, Massimo Dutti och Zara är här i denna väg att tjäna din shopping svält.Människor får lockade till denna fantastiska avenue, Passeig des Born, på grund av att dess skönhet och rofylld atmosfär.Detta är en utmärkt plats att koppla av, tillbringa en dag och hänga.

Pueblo Español (C - del Poble Espanyol):
Pueblo Español, även känd som C - del Poble Espanyol är en arkitektonisk museum som speglar en by-liknande design.Det utspelar sig vissa telefaxar av klassiska verk av spanska arkitektur.Detta kan vara en stor dagstur plats när du är i Palma som vardagar här är full av underhållning.Olika hantverkare affärer, restauranger och barer som verksamma inom museet är idealiska att promenera genom och smutta vissa drycker medan du njuter av mästerverk i detta museum.

Placa dur (Plaza Mayor):
Ett nav i gamla stan, Placa Major ursprungligen inrymt nu kontor inkvisitionen.Kullerstensgator, gamla byggnader och utomhus hantverk marknaden i de Placa stora är de huvudsakliga attraktionerna.Stort utbud av bra barer och restauranger kan hittas prickade runt kanten på torget.Utöver detta, det har också ett stort antal konstgallerier och därför är det också kända "konstnärer Quartier".

Plaça Cort:
Plaza Cort, också känd som Placa de Cort är ett torg i centrum av Palma, där stadsfullmäktige Palma är belägen.Detta gamla centrum i Palma, stoltserar med en iögonfallande barock stil fasaden från många delar av 1600-talet.Den gotiska kyrkliga Iglesia de Santa Catalina-här är också känd som en turist plats.

ES Baluard Contemporary Art Museum:
En modern art gallery and museum, Es Baluard är beläget på gamla Palma hamnen sida befästningar.Museet har en stor och permanent skärm av verk av spanska moderna konstnärer.Tillsammans med dem är utställningar arrangerade av olika konstnärer från världens hörn.Det lockar inte bara konst älskare utan även dem som inte är angelägna om modern konst, som de kan åtnjuta sina sunset drycker i spektakulära vyer i Palma hamnen.

 


Bästa tillgängliga Palma färja biljett prisgaranti

Bästa Palma Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona Ferries eller Balearia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Palma.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Palma färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Palma färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Palma Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Palma Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Palma färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Palma till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Palma och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här