Panarea Ferry

Panarea passagerare och bilfärjor

Panarea passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Panarea till Napoli.

Jämför alla tillgängliga Panarea färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Panarea bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Panarea, Napoli med SNAV Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Panarea Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Panarea färjor
Biljett priser & bokning


Boken Panarea Färjebiljetter
med SNAV Ferry rader för färjor segling från Panarea till Napoli online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Panarea passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Panarea biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Panarea

Panarea  ligger en liten ö utanför Siciliens kust och är en av de Eoliska öarna.

Av de åtta öarna som utgör kedjan av Eoliska öarna, Panarea är näst minsta.Ön är endast 3 Km.lång och 2 Km.brett och det finns endast ca 280 bofasta invånare på ön som gör det en mycket charmiga ön.

Det enda sättet att nå Panarea är av båtar och färjor.Ön är lätt åtkomligt från den största Eoliska ön, Lipari.Bortsett från Lipari finns olika färjor som når Panarea från kustnära platser liksom Neapel, Reggio Di Calabria, Messina och Palermo.

För turister vore det bästa alternativet att landa på flygplats Catania på Sicilien och få en taxi eller buss för Milazzo där du kommer ombord på en färja Panarea.

Panarea Ferry Port

Panarea har blivit ett mycket viktigt turistmål för rika turister, av vilka de flesta utforska kusten på deras yachter.På grund av ser detta, Panarea dagstur turister som flock här varje år särskilt somrarna mycket.Ön känns som en grekisk ö mer än italienska på grund av sin klassiska vita hus.Panarea kan vara mycket dyrt i form av boende och andra anläggningar i topp turist säsonger.

Flytta runt Panarea

Panarea är en extremt liten ö.Ön är så liten att det finns några vägar här, endast smala banor och körfält.Det finns också några bilar på ön eftersom hela ön är lätt till fots.Det finns även Golfbilar på ön som tillhandahåller tjänster som taxi.3 hjul lastbilar och motor cyklar används också i Panarea för att flytta runt ön, även om det inte är i allmänhet krävs.

Sevärdheter på Panarea

Stränderna
Ön är ganska liten och det finns inte många attraktioner på ön utom för bara njuta av den vackra naturen och upplever den lokala kulturen och livsstil och solen.Det finns två stränder på ön som är ganska klippig men är mycket vackra.Dessa stränder ger också vacker utsikt över havet samt vulkanen Stromboli.Ibland, när det finns små kan utbrott i vulkanen besökare även se rök moln från stränderna i Panarea.Det bästa man kan göra är att njuta av vyerna, solen och dag picknick somrarna vid stränderna.

Vandringsleder
Det finns flera vandringsleder som omger Panarea.Dessa vandringsleder vackra vyer över havet och passera vissa mycket orörda delar av ön.De intressanta i naturen gärna dessa spår eftersom de erbjuder en möjlighet att utforska den lokala floran och faunan, fortfarande orörda av lokalbefolkningen.

Bronze Age by
Antika bronsåldern byn ligger nära Punta Milazzese och kan nås till fots.Det skulle ta cirka trettio minuter att nå byn men det är värt besväret.Byn upptäcktes endast i 1948 och har omkring 20 små hyddor som tros vara dateras tillbaka till århundraden.Det fanns även några gamla bitar av keramik och andra objekt som hittades på platsen men dessa har överförts till ett museum.Det finns ingen tävlingsavgifterna för att besöka byn och inga anläggningar runt.En hel del ruiner är fortfarande inte utgrävda, som ger en spännande möjlighet att upptäcka vissa fascinerande gamla objekt.

Scuba Diving
Panareas geografiska läge gör det till en bra plats för dykning.Det finns massor av dykplatser runt ön som är kända för sina färgstarka sea life.Det finns också ett läge nära ön där besökare kan dyka för att undersöka resterna av ett fartyg vrak.Det finns några butiker på ön från där den dykning växeln kan tas på hyran.

Vistelse och logi
Panarea kan vara en mycket dyr plats att bo.Det finns endast ett fåtal Hotell på ön och besökare som planerar att besöka ön skulle behöva boka sina rum månader i förväg eftersom dessa har en tendens att få bokas snabbt på grund av den ökande turismen här.Hotellen är ganska stilrena och lyxiga, och det inte finns någon alternativ för budgeten medvetna turister.Flera gånger priserna för rum skulle behöva vara re-negotiated när hotellet företrädare kommer att möta besökare på anklagades bänk.Vissa bra hotell på ön är Hotel Lisca Bianca, Hotel Quartara, Hotel Raya, Hotel La Piazza och Hotell Oasi.

 


Bästa tillgängliga Panarea färja biljett prisgaranti

Bästa Panarea Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Panarea.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Panarea färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Panarea färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Panarea Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Panarea Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Panarea färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Panarea vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Panarea och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här