Paros passagerarfartyg

Paros passagerarfartyg och bilfärjor

Paros passagerarfartyg och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för ferries segling från Paros och Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraclea, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Pireus, Budapest, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo Tinos.

Jämför alla tillgängliga Paros passagerarfartyg biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Paros bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Paros, Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraclea, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Pireus, Budapest, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo och Tinos med ANEK, Blue Star FerriesGrekland samarbetssystemen, havet Jets eller Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Paros Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Paros passagerarfartyg
Biljett priser & bokning


Boken Paros Färjebiljetter
med ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic samarbetssystemen, havet Jets eller Egeiska hastighet rader för färjor segling från Paros och Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Heraklion, Ios, Iraclea, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Pireus, Budapest, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Syros, Thirassia, Tilo Tinos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Paros passagerarfartyg eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Paros passagerarfartyg biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Paros

PAROS , tillsammans med sin större granne Naxos, utgör navet i gruppen viktigaste centrala grekiska öar kallas Kykladerna.Kykladerna verkar symbol för de grekiska öarna, med sina vita kuben hus, crystal hav och långa sandstränder.Paros är en av bästa av dem.

Avsaknaden av en stor flygplats har säkerställt att Paros inte itu under brådskande krav rabatterad paketresa företag.I stället Paros för mer oberoende turisten och, med dess goda färjeförbindelser, Paros är en erfaren favorit unga campare och backpackers.

Huvudstad i Paros, Parikia, ligger i en stor skyddad Vik och det är också öns viktigaste hamn med frekventa färjeförbindelser till många andra öar.Paros har också idealiska förhållanden för vindsurfing och många internationella tävlingar hålls i Paros ön resorts.

Paros en grekisk ö som passar de som söker en tyst destination med en bra turist infrastruktur men något off the beaten track.Dess centrala läge och utmärkta färja anslutningar gör också Paros en idealisk bas för grekisk ö hoppande.

Paros passagerarfartyg

Stora långa vattnet vid PAROIKIA eller PARIKIA, är ön Paros huvudstad cirka 2 000 människor.De anländer besökaren ser lite i vägen för en grekisk ö charm.Billiga kaféer, tavernor och trinket butiker concertina i båda riktningarna ifrån centrala hamnen som har en tarted upp väderkvarn vid mynningen, en populär mötesplats för resenärer.Parikia hamn lockar runt 30 färjor en dag i hög sommarsäsongen ofta visas spricker i sömmarna.

Öster om Parikia ligger en ogästvänliga våg av asfalt och betong kantas parkerad bilar och lastbilar.Väg flaskhalsar vid en smal, Josh strand vid LIVADIA, backas upp av tamarisk träd och en koppling av tavernor och barer på landsidan av upptagen Parikia vägen innan fragmentering i en warren av enkelriktade gator.

Väster om Parikia, en rad restauranger stå bakom en monoton havet mur tills alla peters på en liten singel strand, ett par gamla väderkvarnar förlorat bland blomstrande snabbmat kaféerna raden nu stranden.

Utväg vid Parikia vuxit fyrfaldig under de senaste åren och det visar.Men bort från vattnet, det är en annan historia.Efter de bruna skyltarna till den traditionella bosättningen tar besökarna till en bred asfalterad kvadrat med en liten triangulär park och anmärkningsvärt återställda katedralen i Ekatontachoni.

Bakom är det arkeologiska museet, sedan en labyrint av gränder sylt och som är fullmatad med en intressant blandning av affärer, gallerier, caféer och vitputsad hus, men konstigt nog bara en enda stormarknad.

Kärnan i Parikia är väggarna i den venetianska Kastro, märkt på seaward sida av terrasser av sten pyntade med bladverk och blommor och inre av 1200-talet venetianska slott och omgiven av dussintals pittoreska kyrkor fyllda med skatter.

Paroikia är i grunden en upptagen hamn, med seafront tavernor syftar turister bara passerar dock antingen väntar en utgående färja eller bara anländer på en inkommande.Det finns några lugna stränder ytterligare runda bukten i norr vid Krios och Agios Fokas men de är små och Tampa.

Även om porten Parikia har endast en liten och ofta trångt strand som det finns flera finns i närheten.Vissa inom lätt gångavstånd och också har boende.Den som söker en beach semester i Parikia skulle vara bättre att av den östra sidan av staden där det finns ett antal strandade strung runt väst-vända bukten.En god väg kör höger runt bukten bakom alla de bästa stränderna och ut till udde vid Agios Fokas.

 


Bästa tillgängliga Paros passagerarfartyg biljett prisgaranti

Bästa Paros passagerarfartyg biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK, Blue Star Ferries, Hellenic samarbetssystemen, havet Jets eller Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Paros.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Paros passagerarfartyg biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Paros passagerarfartyg biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Paros Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Paros passagerarfartyg på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Paros passagerarfartyg biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Paros vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Paros och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här