Patmos Ferry

Patmos passagerare och bilfärjor

Patmos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Patmos Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Pireus, Rhodos och Syros.

Jämför alla tillgängliga Patmos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Patmos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Patmos, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Pireus, Rhodos och Syros med Blue Star Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Patmos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Patmos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Patmos Färjebiljetter
med Blue Star Ferry Line för färjor segling från Patmos Kalymnos Kastellorizo, Kos, Leros, Pireus, Rhodos och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Patmos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Patmos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Patmos

Patmos är en av Dodekanisos öar som ligger norr om Leros.

Patmos är en av de mest religiösa grekiska öarna eftersom det är där Saint John the Divine hade sin uppenbarelse och skrev the Apocalypse.Det brukade vara en viktig plats i pilgrimsfärd och tillhörde kyrkan.Klostret i St.Johns torn över huvudstaden Chora, och hela ön andas of faith and devotion.

Dock finns det mer till ön än dess kristna rykte.Det finns många fina stränder längs ojämna kustlinjen och folket växa frukt och Oliver på de gröna kullarna.Landskapet inbjuder dig att ta långa promenader och det finns mycket att upptäcka.

I 1960-talet, Patmos blev ett tag en favorit destination för hippies som försökte uppleva den andliga vibrafon av ön.Dag lockar här bergiga ön och dess små vikar solen älskare som vill dyka i dess kristallina vatten.

Patmos Ferry Port
Att se i Patmos

Om du är intresserad av historia och religion eller inte, klostret St.John är ett måste.Dess riktiga namn är Agios Ioannis o Theologos ("St.John Theologist") och det ser ut som en stor fästning ovanför Chora.I själva verket byggdes den som en fästning på 1500-talet, eftersom ön behövs något slags försvar när pirater attackerade.

I klostret kan du besöka den bysantinska kyrkan dekorerad med utsökta stil fresker och bysantinska ikonen för St John, donerade till klostret av Byzantion Alexios Komninos, empiror i en crypte inne i kyrkan är välsignade munken Christodoulos reliker är värt att se även statskassan och museum.Två kapellen bredvid kyrkan St.John är dedicerad till jungfru Maria och den andra till den välsignade Christodoulos.

Cave uppenbarelse ligger mellan Chora och Skala och är där St.John hade sin vision.Det finns en spricka i taket där Jesus tycktes honom och John dikterade sin vision för sin lärjunge Prochorus.I grottan kan du se ett kors graverade på klippan som enligt traditionen, gjordes av Saint John.Grottan är omgiven av klostret, som utmärker sig med sin vita färg.Några steg ristade i Klippan leder till klostret.Grottan är på lägsta nivå av klostret i St.John, och du kan åka dit passerar från kapell i St.Nicholas, St.Artemios och St.Anna, som är bredvid grottan.

Nunnekloster i Zoodochos Pigis ("Livgivande källa") ligger i Chora och ibland kan besökas, men den mest aktiva nunnekloster är utanför byn och kallas Evaggelismos.
Kontrollera att du är rätt klädd när du besöker alla ovanstående,: kvinnor måste bära långa kjolar och har omfattas axlar, män måste bära långbyxor.

Om du är för en stigning, besök klostret Profitis Elias ("profeten Elias") där du får en fantastisk utsikt eftersom det är den högsta punkten på ön (269 m). En klar dag ser du så långt som öarna Lipsi, Leros och ytterligare till Turkiet.
Kastelli hill är ruinerna av det gamla citadellet antika huvudstaden på ön med en fortifikation vägg och grunderna för tre tornen.Grunden till ett gammalt tempel dedicerat till Apollo är nära att kyrkan St.Constantine
Chora är i allmänhet väl värt att gå runt i.Den är byggd som en labyrint att hålla undan piraterna och har många fina hus och små butiker.I Chora är också hem och av Emmanuel Xanthos en av grundarna av samhället av vänner som var den första revolousinary organisationen under kriget av Indipendence i Grekland.

Att göra i Patmos

Ön är ganska blåsigt, så det är bra för vindsurfing hyra en bil eller moped är också en bra idé så att du kan utforska ön på egen.Patmos har fotboll och basket arenor och turneringar i Beach volleyboll ordnas under sommaren.Det finns också dagsturer till de små angränsande öarna Marathi, Arki och Lipsi.På Grikos kan du hyra en liten segelbåt.

Patmos stränder
Det finns cirka 20 stränder att välja mellan.Utforska de lite facken och hitta ditt eget paradis.Det finns både stenstränder och sand stränder.Nudists gå till Psili Ammos, liksom människor i simning dräkter.Sandy beach Grikos ser ut som en sjö eftersom det en liten ö i fronten.en annan trevlig beach är i området i Petra stranden är härlig Petra.Diakofti har fina sand och Kampos beach är en av bästa i Patmos.Andra stränder är Merikas.Vagia, Aspri, Agriolivado och även några fina stränder kan hittas på små öar runt Patmos

Nighttlife
Du hittar några barer och diskotek i Chora och Skala.Atmosfären är mer avslappnad än någonting annat, men du kan njuta av några goda nätter ut.

Livsmedel
Det finns flera krogar i Chora och Skala, men också i de mindre byarna Grikos och Kambos.Lokala specialiteter är olika rätter av fisk och skaldjur som bläckfisk fylld med ris, en specialitet som känt till andra öar i Dodekanisos, bläckfisk gryta och bläckfisk grillad såväl som lokala ostar och godis

Shopping
Du kan få många handgjorda saker på ön, och det finns flera konst affärer i såväl.De mest typiska souvenirer har att göra med St.John, dock och ikoner säljs överallt.

Att komma runt
Det finns bara en buss på ön förbinder Chora med Skala och andra byar.Taxi är ganska lätt att hitta, och du kan också hyra bilar och cyklar.Det finns också en båt som går till flera stränder, men det avbryts om det blir alltför blåsiga.

Tvillingarna
Det vanligaste sättet att komma till Patmos är att få ett flyg till Aten och sedan ta båten därifrån.Patmos är också ansluten med andra Dodekaneserna med Katamaraner och bärplansbåtar, sommaren små fartyget Patmos Star går till Leros och Lipsi.A snabbt sätt att komma till Patmos är att flyga till Leros som är bara en halvtimme med en katamaran, Patmos är ansluten samt med öarna Mykonos, Samos och Tinos.

 


Bästa tillgängliga Patmos färja biljett prisgaranti

Bästa Patmos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Blue Star Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Patmos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Patmos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Patmos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Patmos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Patmos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Patmos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Patmos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Patmos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här