Patras Ferry

Patras passagerare och bilfärjor

Patras passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Patras till Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa och Venedig.

Jämför alla tillgängliga Patras färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Patras bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Patras, Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa och Venedig med ANEK/s Superfast, Minoan Lines färja, / s Superfast Ferries, Endeavor linjer eller ANEK Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Patras Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Patras färjor
Biljett priser & bokning


Boken Patras Färjebiljetter
med ANEK/s Superfast, Minoan Lines färja, / s Superfast Ferries, Endeavor linjer eller ANEK Lines för färjor segling från Patras till Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa och Venedig online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Patras passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Patras biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Patras

Patras , när väl känd som Patra, denna "verkliga" grekiska staden är fortfarande aktuella med sitt vin industrin, jordbruket och catering för turister.Den tredje största staden i landet, Patras är mest känd för sin Carnival.

Främst känd för sin upptagen port och färja avgångar till Italien, att inte tala om den fantastiska karneval hålls årligen till kick off den fasta säsongen, erbjuder Patras och det omgivande området en mängd saker att göra och se.

Det finns en spretigt Metropol vid havet med en underbar gamla avsnitt.Neoklassisk byggnader, katedraler, museer, butiker, barer, kaféer och pulserande nattliv att detta område en skatt som väntar på att hittas.Inom räckhåll är Berg, sjöar, grottor och byar, alla med magnifika naturliga landskap.

Patras mycket väl hänger samman med färja med Italien (Venedig, Brindisi, Bari och Ancona). Lokala färjor också länka Patras Joniska öarna.

Patras Ferry Port
Att göra i Patras 

Den moderna staden Patras byggdes på hans gamla kvarlevor.Staden ligger vid foten av Mount Panachaikon, erbjuder en fantastisk utsikt från viken Patras.

På sidan berget står slottet.Det byggdes på ruiner på antikens Akropolis, i den andra halvan av det sjätte århundradet e.Kr.Slottet består av ett ur triangulära hölje, verkställas med bastioner och torn.Slottet var en gång, skyddas av en vallgrav.Den inre kammaren var också skyddas av en vallgrav.Ta berömda 193 trapporna som börja överst i Saint Nicolas torget för att komma till slottet.

Den antika teatern ligger rätt nära Saint George's square.Det är en av de vackraste i Grekland och byggdes höger efter "Herodeion", i Aten.Webbplatsen har avslöjats 1889 och återuppbyggdes efter andra världskriget.Under sommaren används den för konserter och teatrala prestanda.

Sankt Andreas katedralen (brunkolsvärmeverket Andreas) är den viktigaste kyrkan i staden.Det är dedicerad till skyddshelgon för staden, Saint Andrew.Nära den nya kyrkan står det fortfarande den gamla kyrkan som byggdes på exakta plats där aposteln Andrew korsfästes.

Om du vill smaka på några av de berömda grekiska vinerna, ta en resa utanför staden att besöka Achaia Clauss källaren.Det mest kända vin som produceras här är Mavrodafne.Källaren kan besökas från 9 AM till 7 PM och guidade turer erbjuds på engelska.

Rio-Antirio bron ansluter halvön Peloponnesos till den huvudsakliga marken.Innan bron byggdes var turister ansikte att ta mycket lång enheter eller tråkiga färjan får från Aten till halvön.Nu är det möjligt att enheten från Aten till Delphi och sedan över den nya bron till norra spetsen av halvön.Korinth, Mykene, Epidauros och Tiryns är nära räckhåll på grund av att den nya bron.Även om det är beläget i ett område med hög seismiska risker, är the bridge det perfekta säkraste stället att vara i en större jordbävning.

Varje år på våren, är Patras hem till den Patras Carnival, unik i Grekland och den största i Europa.Händelser startar den 17 januari och senast fram till rena måndag (den första dagen i östra ortodoxa kristna stora fastan) och omfattar en mängd Roliga saker att göra, såsom bollar, parader och även ett barns karneval.

 


Bästa tillgängliga Patras färja biljett prisgaranti

Bästa Patras Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK/s Superfast, Minoan Lines färja, / s Superfast Ferries, Endeavor linjer eller ANEK Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Patras.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Patras färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Patras färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Patras Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Patras Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Patras färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Patras till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Patras och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här