Paxos Ferry

Paxos passagerare och bilfärjor

Paxos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Paxos Brindisi och Zakynthos.

Jämför alla tillgängliga Paxos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Paxos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Paxos, Brindisi och Zakynthos med Europeiska Sealines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Paxos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Paxos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Paxos Färjebiljetter
med Europeiska Sealines för färjor segling från Paxos Brindisi och Zakynthos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Paxos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Paxos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Paxos

Paxos  är den minsta men en av de vackraste grekiska öarna i Joniska havet.Den är belägen i den södra delen av Korfu.

Det har en livlig hamn och viktigaste stad, men resten är i allmänhet orörda av industrin, även om det har sett mycket popularitet sedan 1960-talet.De berömda stränderna, byarna och de gröna kullarna full av olivodlingar som är desamma som de var århundraden sedan.Natursköna klippor och magiska havet grottor erbjuder en oförstörda miljö som är svåra att hitta.

Många har förmodligen aldrig ens hört talas om denna lilla ö, men det är en härlig plats för alla som vill ha en riktigt lugn och avkopplande semester.

En mycket vacker, gröna och bergiga lilla pärla, Paxos erbjuder en hel del saker att se, underbara stränder och mycket gästfritt folk.

Lokalborna lever delvis utanför jordbruket, fisket och boskapsuppfödningen, men till viss del också av turism.

Paxos Beach

Paxos  är en vacker liten ö, gröna och Trädklädda.Det har några jordbruk byar och tjocka odlingar av olivträd, robust västkusten klippor, flera havet-grottor och olika pebble stränder.Staden är småskaligt, med två hamnar: den viktigaste hamnen där färjorna docka och bara en kort promenad bort, små hamnen som är fodrad med 1800-talets Rosa, grädde och vit-tvättas hus med venetiansk stil fönsterluckor och balkonger.Bland de smala gatorna hittar du flera barer och tavernor.

I en liten ö som Paxos, det finns inte många platser du kan besöka, men finns det något som kommer att tänka: Cultural Museum.Inrymt i en tidigare skola Storstadshamn södra, har Cultural Museum en eklektisk samling av lokal historia.Tyvärr är dess timmar oberäkneligt så du måste passera för att se om det är öppet.Du är mer sannolikt att hitta den öppna på kvällen men.

Kastro.Byggdes av venetianerna 1423 och fortfarande välbevarade, hittar du det på en stenig holme inför hamnen, Agios Nikolaos.Närheten är en gammal väderkvarn.Du kan också besöka Grammatikou Mansion nära Lakka, tillsatts genom ett torn är också värt ett besök.

Stränderna ön är mestadels små och stenig.Lokalbefolkningen kallar dem "spiatzes". Du kommer att nå många av dem av bil eller motorcykel och andra efter ett spår eller ännu bättre med båt.Några av de bästa stränderna på ön är Plaka, Spiatza, Paxos, Balos, Agia Marina, Mogonissi, Kloni, Gouli, Kamini, Kakia Lagada, Alati, Pnigmenos, Kipiadi, Pounta, Levrecchio, Kipos, Marmari, Harama, Kanoni, Planoi, Arkoudaki, Orkos, Lakkos, Monodentri och Glyfada.

 


Bästa tillgängliga Paxos färja biljett prisgaranti

Bästa Paxos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Europeiska Sealines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Paxos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Paxos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Paxos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Paxos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Paxos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Paxos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Paxos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Paxos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här