Pembroke Ferry

Pembroke passagerare och bilfärjor

Pembroke passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Pembroke till Rosslare.

Jämför alla tillgängliga Pembroke färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Pembroke bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Pembroke, Rosslare med Irish Ferries ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Pembroke Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Pembroke färjor
Biljett priser & bokning


Boken Pembroke Färjebiljetter
med Irish Ferries för färjor segling från Pembroke till Rosslare online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Pembroke passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Pembroke biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Pembroke

Den antika staden Pembroke är ett populärt turistmål för Pembrokeshire.

Gatorna i staden fortfarande följa sina medeltida linje och även om husen har återskapats i sten under städerna mer välmående perioder under 1700- och 1800-talen, besökare fortfarande kan få en känsla av den medeltida Gamla stan.

Pembroke är en vacker, historiska, till stor del oförstörda stad, tillsammans med slottet finns en hel del av attraktioner.Besökare kan ta den populära stad trail, besöka museet i hemlandet, det finns också en daglig inomhus marknad och ett stort antal små båtar, gåva och specialiserade butiker.Staden stoltserar också med en utmärkt Lekplats, med picknick och grill områden som gränsar till rikligt parkering på commons väg.

Nattliv i Pembroke skall kunna passa alla.Det finns många pubar, barer och nattklubbar situationen i Main Street.

Pembroke

Transport i Pembroke är bra med en vanlig buss och tåg tjänster betjänar staden (se resor). Pembroke utvecklas alltid.Det finns massor av promenader och aktiviteter för att underhålla alla besökare och lokalbefolkningen och garanterar en trevlig, fullgörande upplevelse för alla.

Turismen är en mycket viktig handelsvara under de senaste åren med dess närhet till Tenby och Saundersfoot semester skidorter, detta med många stränder inom mil av Pembroke och Pembroke Castle kommer förhoppningsvis att se Pembroke välmående in i framtiden med sin turistnäringen.

Stadens centrum är dess magnifika Norman slott, ständiga stolt i spetsen för en stenig ås och omringad på tre sidor av vatten.Det är en av de finaste och bäst bevarade fästen i landet.

Från toppen av slottets mighty runda Behåll finns det en strålande utsikt av staden själv, omgiven av dess antika stad Wall - står som till stor del fortfarande.Det är lätt att se varför Pembroke förklarades ett skyddsområde 1977.Klicka här för att besöka webbplatsen Pembroke Castle

Main Street, som kör längden på gamla stan, är idealisk för promenader och surfa.Det finns flera intressanta Tudor och georgiska hus, två historiska kyrkor och en trevlig blandning av affärer, pubar, kaféer och restauranger.Det finns milda promenader längs Mill Pond (se ut för kungsfiskare och uttrar) och det som återstoden av Monktons benediktinska Priory.

Pembroke är i centrum av en bred krets av saker att göra och platser att se, av vilka många kommer under vård i Pembrokeshire kust-nationalpark.

Inom räckhåll för Pembroke är orterna Tenby och Saundersfoot; historiska och återupplivad dockyard städerna Pembroke Dock och Milford Haven, slott i Manorbier och Carew, South Pembrokeshire kustlinjen, fantastiska stränder populära marknaden stad Narberth; pittoreska 24 mil Haven vattenvägar och, naturligtvis, Pembrokeshire kusten sökvägen.Allt detta, plus många konstgjorda attraktioner och verksamhet finns i området.

 


Bästa tillgängliga Pembroke färja biljett prisgaranti

Bästa Pembroke Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Irish Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Pembroke.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pembroke färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pembroke färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Pembroke Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Pembroke Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pembroke färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Pembroke vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Pembroke och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här