Pesaro Ferry

Pesaro passagerare och bilfärjor

Pesaro passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Pesaro Zadar och Losinj.

Jämför alla tillgängliga Pesaro färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Pesaro bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Pesaro, Zadar och Losinj med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Pesaro Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Pesaro färjor
Biljett priser & bokning


Boken Pesaro Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Pesaro Zadar och Losinj online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Pesaro passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Pesaro biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Pesaro

Pesaro , på Italiens Adriatiska kusten, är inte kända för utländska resenärer, men det är en populär traditionella badort och italienska besökare har kommer hit att njuta av sandstränderna i hundra år.

Pesaro (uttalas med betoning på första stavelsen) är en ganska betydande stad, med en befolkning på omkring 90 000 och den näst största staden (efter Ancona) i regionen i Le Marche, på den östra sidan av centrala Italien.

Staden på den norra delen av regionen, nära Rivieran Emilia-Romagna och den mer kända semesterorten Rimini, och det är huvudstad i provinsen Pesaro e Urbino.Liksom de flesta italienska seaside resorts, den ursprungliga kvittningen, dateras till den romerska eran är en kort sträcka inåt landet, och så centro storico - historiska centrum - avgränsas från Medelhavet med mer moderna och mindre attraktivt utvecklingen av hotell och seaside bostäder.

Pesaro Port
Pesaro Tourist sevärdheter

Det finns flera intressanta saker att se i stadens gamla centrum, som ligger mellan järnvägsstationen och havet.Från järnvägsstationen, chef till höger sockelmonterade stadsmurarna.Från Piazzale Garibaldi gå rakt på längs Via Branca.Detta är en användbar huvudsakliga street som skär genom historiska centrum, passerar stora Piazza del Popolo, stadens största torg, där du kan beundra de grand Ducal Palace (Palazzo Ducale). Fortsätter rakt fram längs längs Via Rossini, kommer du passera Rossinis house och stadens domkyrka (se nedan) och sedan komma fram till den moderna seaside delen av staden.Information Turistbyrån är till höger här i Piazzale della Libertà, och är välsorterad med utmärkta kartor och broschyrer på engelska.Den seafront promenade ligger bara framåt, Detta är en bra plats att sitta, titta på havet, studera turist broschyrer och planera din dag.Missa inte den fantastiskt genomarbetade villan i italienarna kallar Liberty stil (efter London butiken) på samma torget.Det är Villino Ruggeri och byggdes mellan 1902 och 1907 i fantasifulla art nouveau stil.

Pesaro's cathedral (Cattedrale) på Via Rossini har en attraktiv romansk fasaden och en historia som går tillbaka längre än den nuvarande byggnaden.Utgrävningar har upptäckt sträckningar av tidiga kristna mosaiker under den nuvarande byggnaden, dateras till två tidigare kyrkor på webbplatsen.Dessa syns under glas paneler i kyrkans golvet. ta mynt för att driva belysningar (€1 när jag besökte).

Det finns några små museer att besöka i Pesaro.Rossinis födelseplats, Casa Rossini, är på gatan som numera uppkallad efter honom.Detta lilla museum är öppna för allmänheten och hus olika bitar av memorabilia.Rossini föddes här 1792, trots sin familj bara bodde i huset för ett par år.Musei-Civici (staden museer) består av keramik museum och ett konstgalleri (pinacoteca), där höjdpunkten är Giovanni Bellini kröningen av Jungfrun.Museo Oliveriano innehåller arkeologiska utställningar, många från en närliggande järnåldern nekropol vid Novellata.

Efter en promenad längs seafront, en kopp kaffe i Piazza del Popolo och tid museum finns fortfarande vissa utforska i Pesaro.Det finns mer intressanta kyrkor och byggnader att se. kartan finns vid informationen Turistbyrå är en ovärderlig guide.Floden Foglia ligger i stadens centrum och frågor till Adriatiska havet tillsammans med Pesaros hamn och fyr.På andra sidan järnvägen är en stor park, Parco Miralfiore.Längre ut i staden är två historiska villor som är värda att besöka när de är öppna - kontrollera med information Turistbyrån i Pesaro: Villa Caprile, som har en elegant trädgård med fontäner (trädgårdar öppna på sommaren eftermiddagar) och den imponerande Villa Imperiale (visitable på tillfällig guidade turer Bokningsbara via Turistbyrån för information).

Om stränderna

Den centrala seaside promenade är tillsammans med Piazzale della Libertà, där bänkar och en liten udde aktivera semesterfirare att njuta av vyer över vattnet och längs kustlinjen.Det finns sandstränder i varje riktning, och en annan runt hörnet vid Baia Flaminia, på den bortre sidan av hamnen.Som vanligt i Italien packas stränder med privat strand koncessioner och rader av solstolar.Av hill på den södra delen av staden, Colle Ardizio, är några fria strand (spiaggia libera) om du föredrar en mer grundläggande beach upplevelse.

Saker att göra runt Pesaro

Även om det tar bara en kort tid att besöka Pesaros turist sevärdheter, är det verkligen värt att utforska området runt staden.Inlandet är attraktiva rullande gröna kullar och platser av intresse. med lite planering kan du besöka några av dessa med kollektivtrafiken.Andra orterna längs kusten, såsom Rimini och Fano, är lätt att nå från Pesaro med hjälp av järnvägslinjen som följer kusten.Den mest kulturella dagen ut skulle vara en resa till Urbino, attraktiva kulle staden känd för att ha varit säte för hertig Federico av Montefeltro, vars stora Renaissance palace är öppna för allmänheten.Ofta bussarna lämnar Pesaro järnvägsstation för Urbino, vissa är långsam lokala tjänster och andra, föresättning dyrare, tillhandahålla en 45-minuters snabb anslutning.

Pesaro Transport

De mest praktiska flygplatserna för Pesaro är vid Ancona och Rimini (både betjänas av budgeten flygbolaget Ryanair från Förenade kungariket). Pesaro är en järnvägslinje som ansluter Bologna och Rimini med Ancona och det finns täta tåg längs denna sträcka av kusten, vilket gör det enkelt att komma från en anläggning till en annan.Olika typer av tåg kör i flödet och du kommer att behöva köpa rätt biljett för typ av tjänst du använder.Regionali, Regionaltåg, är långsammare men mycket billigare än de snabba Eurostar och Intercity tjänsterna.Järnvägsstationen ligger på den inre sidan av stadens centrum, och handlar om en 20-minuters promenad från havet

Inredningen i regionen Marche är väldigt kuperad och de flesta städer är anslutna med bussar.Pesaro är centrum för lokala nät. många busstjänster lämnar tillsammans med järnvägsstationen och andra från busstationen i Piazzale Matteotti, Du kan samla in tidsplan information här eller från information Turistbyrån vid havet.

 


Bästa tillgängliga Pesaro färja biljett prisgaranti

Bästa Pesaro Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Pesaro.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pesaro färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pesaro färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Pesaro Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Pesaro Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pesaro färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Pesaro vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Pesaro och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här