Pescara Ferry

Pescara passagerare och bilfärjor

Pescara passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Pescara till Split och Stari Grad.

Jämför alla tillgängliga Pescara färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Pescara bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Pescara, Split och Stari Grad med SNAV Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Pescara Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Pescara färjor
Biljett priser & bokning


Boken Pescara Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Pescara till Split och Stari Grad online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Pescara passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Pescara biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Pescara

Pescara , längs den Adriatiska kusten av Italien, sitter i en vacker plats längs landets östra kusten.Många som kommer till Italien talar glowingly om skönheten i Amalfi-kusten, historien om Rom, kulturen i Florens och unikhet med Venedig.Dock sägs inte mycket av den vackra östra kusten detta gamla land.

Dess sandstränder utöka för över 20 oavbruten km, och områdena i inlandet genomgick en anmärkningsvärd utveckling, så att det finns för närvarande en bred storstadsregion, inklusive närliggande kommuner som Montesilvano Chieti, Francavilla, Città Sant'Angelo, Spoltore, där över 400 000 människor är koncentrerad (en tredjedel av befolkningen som helhet Abruzzo). 

Pescara är också känd som född Gabriele D'Annunzio, en av de viktigaste italienska poeterna under 1900-talet, och centralort i 2009 Medelhavet spel.

Pescara Ferry, Italien

Ta en resa längre ned kust från Pescara och hittar du de städer som gör denna region en dold pärla för många.Francavilla al Mare, Ortona, S.Vito Chietino och Vasto har många charm som du normalt skulle associera med kustnära byar.Från små restauranger som serverar fisk fångas några timmar innan till hisnande vyer i Adriatiska havet, dessa städer har detta och mycket mer.

Pescara sevärdheter

Några populära turist sevärdheter i Pescara värt att besöka är:- 

  • Katedralen i San Cetteo , skyddshelgon av staden, med en magnifik 1600-målning av Guercino som representerar St.Franciscus av Assisi och Gabriele D'Annunzio mor marmor mausoleum.
  • Gabriele D'Annunzio inbyggd hem (1700-talet), återställs under 1930-talet
  • Museo delle accordingtostina d'Abruzzo, bland de mest imponerande i regionen, samla in i många rum alla sidor av livet, traditioner, ekonomin i Abruzzo folk från förhistoria från 1800-talet 
  • Palazzo del Governo , bevara vackra statyer av Giudo Costanzo från Ortona och den stora målningen "La Figlia di Iorio", mest firade arbete målare Francesco Paolo Michetti från Tocco 
  • Church of Spirito Santo
  • Kyrkan Sant'Andrea Apostolo 
  • Verk av skulptören Pietro Cascella född i Pescara 1921, bland dem en av symbolerna i staden, "La mittskeppet", längs seafront inför centrala Piazza Salotto 
  • Museo Cascella
  • Museo Ittico 


Pescara
har också många fina restauranger och trattorie där fisk och skaldjur är konstnärligt tjänstgjorde enligt de mest utsökta recept maritima Abruzzo, traditionella Glass butikerna i Berardo och Camplone, evigt rivalitet en motsatt andra rätten på seafront, där superb Glass skapelser kan avnjutas i en mycket eleganta omgivningar lite avstånd från shopping gatorna i mitten; och naturligtvis utan att lämna alla tar tid att köpa den traditionella Parrozzo, känsliga Pescarese kakan baserat på mandel och som omfattas av choklad, fortfarande beredd enligt receptet uppfanns av Luigi D'Amico 1911.

 


Bästa tillgängliga Pescara färja biljett prisgaranti

Bästa Pescara Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Pescara.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pescara färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pescara färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Pescara Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Pescara Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pescara färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Pescara vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Pescara och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här