Piombino Ferry

Piombino passagerare och bilfärjor

Piombino passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Piombino till Bastia, Olbia, Porto Ferraio och Rio Marina.

Jämför alla tillgängliga Piombino färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Piombino bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Piombino, Bastia, Olbia, Porto Ferraio och Rio Marina med Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Piombino Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Piombino färjor
Biljett priser & bokning


Boken Piombino Färjebiljetter
med Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar färja för färjor segling från Piombino och Bastia, Olbia, Porto Ferraio Rio Marina online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Piombino passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Piombino biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Piombino

Piombino ligger på en udde som sticker i havet.Det var huvudstad i en forntida italienska staten och är arvtagare till klassisk och medeltida, liksom etruskiska metallbearbetning traditioner.

Det finns mycket konstnärliga bevis för tidigare i Piombino.Det finns avtryck av renässansen från arbete av florentinska arkitekt Guardi, under Appiani.Under denna familj var territorium en borg från 1399 tills 1589 när det blev en Furstendömet.

Medan enligt regeln i familjen Boncompagni Ludovisi togs av fransmännen och 1805 gav Napoleon Bonaparte det till hans syster Elisa.Hon lämnade sitt märke och Piombino blev känd för en tid som "lilla Paris".Leonardo da Vinci var bland de många framstående besökarna till staden.

Centro Storico av Piombino, innehåller en gång huvudstad i Furstendömet, mycket konstnärliga bevis av förflutna.

Piombino Ferry Port

I Piazza Giuseppe Verdi , i mitten Piombino, kan vara sett ett fragment av dess medeltida försvar, en massiv 1200-talet tornet och en 1300-talet staden grind.Härifrån Corso Vittorio Emanuele, huvudsakliga gatan i gamla stan, angränsande leder till Palazzo Comunale (ursprungligen 1100-talet, men mycket ombyggda), vilket är sent 1500-tal-klocktornet.

I Piazza Curzio Desideri sent 1300-talet kyrkan av Sant'Ántimo innehåller två fina gravar på 1300 och 1400-talen; en marmor av Andrea Guardi (1470) och en annan teckensnittsstorlek från en antik kolumn.Från gatorna på seafront finns attraktiva utsikt över ön Elba och havet.

Piombino har mycket att erbjuda: konst, historia, folklore, fina matlagning och havet.Dess naturliga egenskaper liknar mycket dem av öarna i ögruppen som det står inför.31,5 Kms kust, (22 kms sandiga och 9,5 kms rocky) nås antingen från havet eller från marken, särskilt milt klimat, kristallklart vatten och häpnadsväckande havsbotten alla gå för att göra Piombino en idealisk plats för rekreation och avkoppling, för folk i alla åldrar.

En sportevenemang eller kulturell semester, eller en för dem som vill njuta av kontakten med naturen kan hade när som helst på året.Varje säsong har något annat att erbjuda.På våren och hösten.När naturen är på henne mest generösa med dofter och färger, kan besökaren svål saker som ofta döljs under sommaren.

Tomma stränder, faciliteter för tennis, rullskridskoåkning, fotboll, ridlektioner, vandring.och båtturer.Lektioner i segling, surfa, simning och under vattenytan Dykning.Färja länkar med Elba, Korsika och Sardinien.Hotell och andra boende för 6 000 besökare, med arbetet att fördubbla denna kapacitet.

Hotell, lägret webbplatser och turist byar nära havet.Restauranger, pizzerie, gård och land hus boende, där tjänster som ständigt förbättras på.Alla dessa element tillsammans makeup gästfrihet erbjuda denna stad som sträcker sig i havet, som om touch närliggande ön Elba.

 


Bästa tillgängliga Piombino färja biljett prisgaranti

Bästa Piombino Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Piombino.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Piombino färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Piombino färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Piombino Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Piombino Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Piombino färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Piombino vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Piombino och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här