Pireus Ferry

Pireus passagerare och bilfärjor

Pireus passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Pireus Heraklion och Chania.

Jämför alla tillgängliga Pireus färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Pireus bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Pireus, Chania och Heraklion med Minoan Lines färja eller ANEK/s Superfast ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Pireus Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Pireus färjor
Biljett priser & bokning


Boken Pireus Färjebiljetter
med Minoan Lines färja eller ANEK/s Superfast för färjor segling från Pireus till Chania och Heraklion online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Pireus passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Pireus biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Pireus

Pireus  har varit Atens hamn i mer än 2500 år, utfodring huvudstad med fartyg fylld med handlare, varor, pilgrimer och nu turister.

Om du anländer i Aten via vatten, tar resan dig genom Pireus.För de flesta besökare är det en gåtfull uppfattas bakgrund efter en härlig kryssning eller ett snabbt stopp medan du väntar en bärplansbåt eller färja.

Men Pireus har charm egen.Academy Award-vinnande Melina Mercouri filmen "Aldrig på söndagen" spelades in i Pireus.Det är platsen för universitet Pireus vilka funktioner studier i maritim historia bland andra ämnen.

Om du reser genom Pireus på 6: e januari, håll utkik för en folkmassa som tittar på unga grekerna dykning för ett guld kors som en del av Epiphany historik.

Ferry Pireus

Pireus är också hem för Greklands Yacht Club, en sedan länge etablerad organisation sponsring ett antal yachting händelserna vid Pireus och någon annanstans varje år.

Pireus erbjuder hotell, även om dessa är oftast fyllda med dem vars verksamhet tar dem till porten och, i mindre grad, turist spill från Aten själv.En av dessa är den mycket trevliga Hotel Ionion.

Som kan förväntas från upptagen, arbeta hamn, är Pireus restauranger berömt för sina skaldjur, särskilt i den lilla hamnen Mikrolimano.Om du vill kombinera en harbor kryssning med middag, erbjuder Thomas II restaurangen kryssningar runt Pireus.De kan kontaktas i Aten på 988-7230 eller 952-4300.

Pireus port är chef utförselstället från staden till sjöss för destinationer bland de Egeiska öarna och på andra håll i östra Medelhavet.Inrikes destinationer omfatta alla de Egeiska öarna.Hamnen i Pireus används också av flera Europa kryssning företag för att välkomna besökare till Grekland.

Centres of Piraeus är dess tre hamnar: centrala hamnen, Zea Marina och Mikrolimano.

Pireus Things To Do

Det viktigaste man kan göra är att ta en färja till de grekiska öarna.Du kan också ha en trevlig promenad i hamnen och titta på många fantastiska båtar och fartyg.Besök arkeologiska Museum i Pireus, 31 Ch.Trikoupi Street. Grundades 1935 och expanderade 1966, Pireus Museum är små i storlek, men innehåller ett antal betydande delar i sin samling.

Arkeologiska Museum Pireus
Även om Museet grundades 1935 gjordes en omfattande omstrukturering 1966.Spår av stadens välstånd är utställda på arkeologiska museum nära Zea hamnen.En bra samling av skulpterade grav monument, befrielse och keramik huvudsakligen från de 5: e och 4: e talet F.Kr sätts på en bildskärm där.Precis bredvid museet är ruinerna av den gamla teatern.

Kommunala Galleri Pireus
Galleriet invigdes 1957 att visar verk av grekiska artister såsom M.Axelos, K.Volanakis, s.Vyzantiou, A.Geralis, E.Doukas, D.Kokotsis, Th.Lazaris, N.Lytras, K.Maleas, M.Ekonomou, K.Romanides, A.Christofis och verk av unga konstnärer samt.Det startade sin verksamhet som en del av den kommunala bibliotek i byggandet av den kommunala teatern.
En samling av omkring 80 skulpturer av George Kastriotis, en samling av 156 verk av konstnären St.Lazaros och insamling av den berömda grekisk skådespelaren Manos Katrakis (som omfattar teatraliska kostymer, fotografier, teatraliska material och personliga tillhörigheter) är vackert utställda i galleriet som hämtar uppmärksamheten av miljontals besökare.Det är således en av de mest besökta turistmålet i Pireus.

Järnvägsstation (Piraeus-Peloponnesos)
Byggnaderna i Pireus järnvägsstation är inredda med "Bouniato" på alla fyra sidor som i själva verket är det första exemplet på industriella arkitekturen i Grekland.Bildrutorna i dörrar och windows, FALSKT-tak, stora trä-bar dörrarna och de utsmyckning stålband som kör över väggarna i byggnaderna är alla gjorda av sten och omfattas av trä tak av brickor.Även toaletter har gjorts av sten vattenreservoarer.

Nautiska Museum Pireus
Nautiska Museum Pireus, även känd som Sjöhistoriska museet belyser hela grekiska flottans historia som grundades 1949.De äldsta objekten är vissa bearbetade obsidian stenar som representerar eran runt 8000 BC.Museet har nautiska bitar som sträcker sig från den grekiska flottan från antiken till nutid historia.Utöver detta finns målningar, fartyget modeller, kartor, flaggor och nautiska instrument.Museet har också ett bibliotek med 10 000 volymer och en fotografisk och filmen insamling samt.

Zea Marina
I Grekland är Zea's marina den plats där några av de mest imponerande yachter och kryssare är förtöjda.Kustlinjen är full av restauranger, tavernor, barer och butiker som tillgodoser behoven hos deltar.Här kan du också hitta Flying delfiner (hovercrafts), om du vill gå till Saronic Gulf islands.

Mikrolimano
När skyddas av gudinnan Mounichia Artemis, är den här porten i dag en populär hang out för turister.Det är en härlig liten harbor full av fiskebåtar, små fartyg och vissa mycket vackra yachter.

Kastella
Även känd som byggt Prophetis Elias på en kulle, Kastella är Pireus mest fashionabla stadsdel.Om du vandrar mot toppen av kullen hittar du dig själv i smala gatorna omgiven av pittoreska hus.Vyn i centrala hamnen, Zea och Mikrolimano härifrån är bara förunderliga.


Centrum av Pireus och porten kan vara negoatiated lätt till fots om du inte transporterar bagage.Gul trådbussar (vagn buss nr 20) är användbara om du kör från porten till Passalimani och följ sedan mycket natursköna flödet runt hill Castella avslutas vid Neon fick (Neo Faliro), linje 1 Metro station nära fred & vänskap och Phidias arenor.

Fri shuttle bussar innanför porten kör över tunnelbana linje 1 Terminal stationen, runt den norra sidan av porten till de fartyg som seglar till Kreta, östra Egeiska havet och Dodekaneserna.

 


Bästa tillgängliga Pireus färja biljett prisgaranti

Bästa Pireus Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Minoan Lines färja eller ANEK/s Superfast passagerare och car ferries biljettpriset till och från Pireus.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pireus färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pireus färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Pireus Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Piraeus Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pireus färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Pireus på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Pireus och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här