Piran Ferry

Piran passagerare och bilfärjor

Piran passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Piran till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Piran färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Piran bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Piran, Venedig med Viamar Ferries eller Venezia Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Piran Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Piran färjor
Biljett priser & bokning


Boken Piran Färjebiljetter
med Viamar Ferries eller Venezia Ferry Line för färjor segling från Piran till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Piran passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Piran biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Piran

Piran (Pirano på italienska), sitta vid spetsen på en smal halvö, är allas favorit stad på den slovenska kusten.Sin gamla stan är en pärla för venetianska gotiska arkitekturen och full av smala atmosfäriska gatorna, men det kan vara en pöbel scen på höjden av sommaren.

Gamla hamnen i Piran ligger i slutet av Piran halvön, som successivt begränsar mellan fack i Strunjan och Piran.Halvön når Kap Madona, slutar med Šavrini kullar.

Innebörden av namnet Piran: äldre forskare stöder antagandet att ursprung kan härledas från den keltiska ordet bior-dun, förväntas innebära en lösning på kullen, medan yngre generationen förespråkar en förklaring av det grekiska ordet pyr – brand, som den ursprungliga kvittningen användes främst som en fyr för fartyg som seglar till närliggande grekiska kolonin Aegida på platsen för dagens staden Koper.

Staden har bevarat den medeltida layouten med smala gator och kompakt hus, som stiga i steg från den kustnära lågland i kullarna och ger hela området ett typiskt Medelhavsområdet utseende.

Piran Ferry Terminal
Piran - Dubrovnik i norra Adriatiska havet

Piran är en Tornedalen stad i norra Adriatiska havet med stora likheter med den berömda south Adriatiska jewel Dubrovnik.Lång tradition och mångkulturell miljö har gjort denna kustnära stad en särskild plats att besöka och njuta av.Besök Piran - destination i ett behagligt Medelhavsklimat - och skapa en dröm semester för dig själv och dina närmaste.

Besök Piran

Det finns många sätt att besöka Piran.Det har bra anslutningar av vägen och vid havet.Det är bara några kilometer från Koper, som är ansluten till resten av Central-och Östeuropa genom nätet av hög-vägar.Du kan också besöka Piran med båt - det finns många runda och en Two-Way resor från Venedig eller från någon annan stad i norra Adriatiska havet.Det finns också många flygplatser nära Piran.Mindre är Bellavista och många internationella flygplatsen som är mindre än timme enheten bort Trieste och Ljubljana.Många rent-a-cars är tillgängliga och du kan lätt hyra en bil till och från flygplatsen.

Logi i Piran

Dina alternativ är obegränsad när du bestämmer dig att upptäcka Piran och dess omgivningar för mer än en dag.Det finns många hotell och và i Piran och särskilt i Bellavista.Bellavista som är bara hälften en timme promenad från Piran är en renown turist utväg med över hundra år gamla spa tradition.

Kommunen Piran är känd som den mest touristically utvecklade kommunen i Slovenien.Turism, dock alltid varit inte den huvudsakliga ekonomiska verksamheten i kommunen och bevarade dokument intyga att regionens rika och varierade ekonomiska och sociala livet.

 


Bästa tillgängliga Piran färja biljett prisgaranti

Bäst Piran Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Viamar Ferries eller Venezia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Piran.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Piran färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Piran färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Piran Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Piran Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Piran färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Piran på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Piran och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här