Plymouth Ferry

Plymouth passagerare och bilfärjor

Plymouth passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Plymouth Dinan, Santander och St Malo.

Jämför alla tillgängliga Plymouth färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Plymouth bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Plymouth, Dinan, Santander och St Malo med Brittany Ferries rad färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Plymouth Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Plymouth färjor
Biljett priser & bokning


Boken Plymouth Färjebiljetter
Brittany Ferries rad färjor segling från Plymouth Dinan, Santander och St Malo-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Plymouth passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Plymouth biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Plymouth

Plymouth är en livfull waterfront stad och har en uppsjö av sevärdheter och aktiviteter.Oavsett vädret, har Plymouth familjen attraktioner, historiska platser och trädgårdar, nöjesställen, marina och landsbygden intressen att njuta av.

Plymouth , den största staden i South West, har vackra landskap, en rikedom av attraktioner och en fascinerande maritima historia.1577 Francis Drake inledde sin världsomsegling jordglob från Plymouth och tillbaka armadan några år senare, Pilgrim Fathers seglade härifrån 1620 och 1831 avgick Charles Darwin för hans banbrytande resa till Galapagosöarna.

Staden har utsikt över Engelska kanalen och flankeras av floden Plym öster och floden Tamar i väst.Det delas i tre huvuddelar: Barbican med sina smala gator och Tudor och viktorianska byggnader, Hoe, med dess berömda promenade med utsikt över Plymouth ljudet och moderna centrala avsnittet förenklas under kriget och sedan byggas upp.

Plymouth Ferry Port
Brittany Ferries färjetrafik överfarter från Plymouth

Reser från din lokala porten Plymouth gör att komma till Frankrike eller Spanien så lätt.Bekväm segling gånger innebär att du verkligen kan göra mest av din tid borta...

Kryssning hela dagen eller natten Dinan, njuta av tjänsten snabbaste, mest lyxiga färja till Spanien, ta en dagstur till Frankrike och there and back i 24 timmar

Plymouth till Dinan

Den charmiga hamn Dinan är idealiskt beläget för att utforska alla delar av Bretagne inklusive den rosa granit kusten, Quimper och de populära resorts Bénodet och Halmstad.Snabba vägar tar dig snabbt till västra Loire, Dordogne och pröva på Frankrikes Atlantkusten.

Segling Sammanfattning:
Antal avgångar: upp till två per dag
Genomsnitt segling varaktighet: dag passerar 6 timmar, över en natt passerar 8 timmar

Plymouth till Santander (norra Spanien)

Färdas ombord på Brittany Ferries magnifika flaggskepp, Pont-Aven eller gemensamma jordbrukspolitiken Finistère, ska du anländer i den kosmopolitiska staden i Santander helt avslappnad.Med sin härliga stränder och dramatiska berg får du frestas att stanna och upptäck mer av "Gröna Spanien".Å andra sidan, innebär en imponerande vägnätet att Madrid, Costas, Portugal och södra Frankrike är alla lättillgängliga alltför.

Segling Sammanfattning:
Antal avgångar: en tur segling per vecka
Genomsnitt segling varaktighet: 24 timmar

Plymouth Ferry Terminal

Terminal byggnaden har ett café, presidiet de ändra lön telefoner, toaletter, baby ändra område, inaktiverade tjänster och lång sikt parkeringsmöjligheter.Incheckning stänger 45 minuter före avgång.Var snäll och ge dig själv längre om du tar ett sällskapsdjur.

Vägbeskrivning: (Car) Plymouth har utmärkta motorväg anslutningar till M5 via A38 vilket gör det idealiskt för åtkomst från norr, Midlands, Wales och västra landet.Från M5 motorväg chef södra väst mot Plymouth på A38.Följ skyltar till Millbay Docks och färjor.(Tränare) National Express kör linjetrafik till London Victoria.Resan tar omkring 5.5 timmar och det tar 20 minuter att promenera från busstationen till färjan terminal.(Tåg) Plymouth järnvägsstation ligger i North Street, bara fem minuter från stadens centrum.Det finns en regelbunden busstrafik från stationen till Plymouth ferry port eller det tar 20 minuter att gå.

Översta attraktioner i Plymouth

De flesta av Plymouths attraktioner är centrerad runt Barbican och The Hoe, men en kort bilfärd gör att du kan uppleva fördelarna med Dartmoor, Buckland Abbey och Crownhill Fort.

Barbican
Barbican är området prettiest och äldsta i Plymouth, och platsen för den ursprungliga fiskehamn.Det har ett antal måste attraktioner, pittoreska butiker och utmärkta restauranger.Barbican glasbruk har glasblåsning demonstrationer att visa hur deras delikata bakverk görs.Den elisabetanska House på New Street och den vackra handlarens huset på St.Andrews Street erbjuder en fascinerande inblick i Plymouths medeltida tidigare.Av water's edge är The Mayflower steg, byggdes 1934, en permanent memorial Pilgrims' resa till Amerika.Från stegen, du kan också ta höghastighetståg båtturer eller kryssningar till Gustavsberg, ger fantastisk utsikt över Plymouth från vattnet.

Mount Edgcumbe Country Park
Från Mayflower steg eller Cremyll Quay, ta en färja till grand Mount Edgcumbe huset, byggd på 1500-talet.När du har besökt huset, kan du promenera genom tunnland av anlagd park eller njuta av en Devon grädde te i Orangeriet Tearooms som bortser från Plymouth ljud.

Plymouth Hoe
Plymouth Hoe är ett stort område bredvid seafront, med magnifik utsikt över Plymouth ljudet.Det är här att Sir Francis Drake tros ha insisterat på avslutar sin match i skålar inför sin attack mot den spanska armadan.Smeatons Tower är en av världens mest berömda fyrar, som flyttades från Eddystone rocks genom viktorianer till Hoe 1877.Det har utsikt över Tinside Pool, en unik 1930 utomhus Lido, där du kan ha ett stänk med barnen under sommarmånaderna.

Crownhill Fort
Crownhill Fort, lokalt kallas Plymouths bäst bevarade hemlighet, är en genomarbetade viktorianska fort byggd 1863.Finns det en daglig pistolen avfyras på 1: 30 pm och personalen klä upp i viktorianska kostymer och erbjuda perioden outfits för yngre besökare.

Nationella marina akvarium
Storbritanniens största akvarium och Europas djupaste tank, röstades "Aquarium årets" med bra Storbritannien Guide.

Prysten House
Näst äldsta hus i Plymouth, byggd 1498, är en fin kalksten byggnad med en galleried innergård.Det hus 28-fots Plymouth väv och den nedre våningen är låt till Tanners, en av Plymouths finaste restauranger.

Dartmoor
Några kilometer från staden är Dartmoor, en av de största nationalparkerna i Storbritannien och den sista stora vildmarken i södra England.

Buckland Abbey
Francis Drakes vackra stately hem är elva mil från Plymouth och erbjuder avslöjande insikter modigare explorer liv.

I och runt själva staden hittar du ett stort urval av restauranger, pubar och caféer.Skaldjur här är en specialitet, med färsk fisk som fångats dagligen.De flesta av restauranger med bästa utsikt över vattnet kan hittas i Barbican.

 


Bästa tillgängliga Plymouth färja biljett prisgaranti

Bästa Plymouth Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Brittany Ferries linje passagerare och car ferries biljettpriset till och från Plymouth.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Plymouth färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Plymouth färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Plymouth Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Plymouth Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Plymouth färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Plymouth till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Plymouth och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här