Porec Ferry

Porec passagerare och bilfärjor

Porec passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Porec till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Porec färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Porec bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Porec, Venedig med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Porec Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Porec färjor
Biljett priser & bokning


Boken Porec Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Porec till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Porec passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Porec biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Porec

Porec är väl känt turistmål centrum i Istrien.Den gamla delen av staden är byggt på en liten halvö åtskilda från fastlandet av kanalen och skyddas från öppna havet genom ön Sveti Nikola med populära stränder.

Turistorter Plava laguna och Zelena laguna är belägen vid södra delen av staden.Porec är beläget vid huvudvägen ansluter Porec Pazin och Pula, och regionala vägen löper längs den västra kusten av Istrien.

Porec har länge turist tradition går tillbaka från 1845 när första turist guide bok Porec skrevs ut.Första offentliga stranden i Porec skapades 1895 på Sveti Nikola holme och 1910, tillsammans med uppförandet av det första stora hotellet - Hotel Rivijera, Rivijera stranden skapades på den södra delen av staden.Under 1970-talet blev Porec en av de mest prestigefyllda kroatiska turistorter.Sedan dess har många kulturella evenemang ordnas i Porec under hela året: klassisk musikkonserter, jazz kvällar, folk kvällar m.m...

Porec Ferry Port

Nuförtiden, är Porec populära bland ungdomar.Den har en bra nattliv, med olika diskotek, barer och dans klubbar, några finns på terrasser, vissa inom väl luftkonditionerade interiör.

Porecs närmaste flygplats är Pula flygplats, även om man kan använda Trieste flygplats också eftersom det finns en bra transporttjänst mellan dessa två platser.För att nå Porec kan man använda olika busstjänster som körs till Porec från olika punkter i Istrien, liksom från Zagreb, kroatiska huvudstaden.Inom Porec stad är det en trevlig liten tåg tjänst som ansluter viktigaste stränder och turist punkter inom en stad med turist komplex av Plava och Zelena Laguna.Porec kan också nås med färja från Venedig.

De viktigaste kulturella monumentet i Porec är Euphrasian basilika, inklusive sjätte århundradet komplex av sakralt byggnader uppfördes under biskop Eufrasius.Den är belägen i den nordöstra delen av staden.

Basilikan, byggd på grunderna för en mycket tidigare kyrka, domineras av en Trippel-mittskeppet absid, en narthex, atriumet, en åttakantig baptisterium och bishop's palace.Byggnaden har lagts till i 1200 och 1400-talen, och en klocktornet uppfördes på 1500-talet.

Absiden är Camii dekorerad med figural mosaiker, som tillsammans med mosaiker i San Vitale i Ravenna, innehålla en av de mest anmärkningsvärda exemplen på mosaik konst i Europa.Från golvet mosaiker och bevarade inskrifter är vi kunna följa alla faser av uppbyggnad, anpassningar och renoveringar och alla dynamiken i den kristna gemenskapen i Porec liv.Eufrasius basilika från mitten av sjätte århundradet, bestående av kyrkan, atrium, dopkapellet och stift tidigare palats.Rikt dekorerade och väl bevarade, hela komplexet representerar en av de viktigaste monumenten i bysantinsk konst.Biskopen i Porec, Eufrasius byggt denna tre-mittskeppet basilikan byggd på grund av tidigare sakralt monument / kyrka.

En quadrangular atrium med bysantinska huvudstäderna i kolumnerna står framför ingången till kyrkan.Atriumet ringat av en täckt portik på alla fyra sidor, som har en samling av sten monument.

 


Bästa tillgängliga Porec färja biljett prisgaranti

Bästa Porec Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Porec.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Porec färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Porec färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Porec Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Porec Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Porec färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Porec vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Porec och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här