Poros Ferry

Poros passagerare och bilfärjor

Poros passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Poros Kefalonia och Killini.

Jämför alla tillgängliga Poros ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Poros bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Poros, Kefalonia och Killini med joniska Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Poros Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Poros färjor
Biljett priser & bokning


Boken Poros Färjebiljetter
med joniska Ferry Line för färjor segling från Poros Kefalonia och Killini online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Poros passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Poros färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Poros

Poros är beläget i sydöstra Kefalonia.Det är det största distriktet i nya Elios-Pronnoi kommun.

Staden har utvecklats vid foten av bergen i Pahni och Atros.En attraktiv resort som har en trogen följande av semesterfirare som återkomma årligen.Inte bara gör det vädjar till den brittiska marknaden men det lockar också grekiska, italienska och norra europeiska turister som ger det en trivsamt kosmopolitisk känsla.

Sommaren lockar Poros också ett antal besökare som anländer i privata yachter.Det var den första delen av ön för att vara oförpackade av turister, när ett kryssningsfartyg börjat docka kring början av åttiotalet, det sedan dess har blivit omsprungen av angränsande Skala med volymen av turister.

Du är ogiltiga för val, om du vill koppla av i en taverna och titta på världen gå på vattnet eller lägga ut på stranden.

Poros Kefalonia Ferry

Poros nästan delas in i tre delar, finns i hamnområdet, beachfront och byn torget, alla tillhandahålla boende av sorteringar.Det finns lägenheter som verkar snuggle in the hillside, och runt den pittoreska lilla hamnen rum belöna dig med fantastisk havsutsikt.

Det är lätt att missa den bästa delen av Poros.Om du anger Poros via gorge väg, kommer du behöva sväng vänster när Storstadshamn, kommer du att se porten till höger om du.Huvudsakliga stranden Aragia: mest känd som Ragia är en bra storlek och hållas mycket rena.Belägen norr om staden över en metall pontonbro som sträcker sig över den torra sängen.Det finns tavernor och barer längs med båt uthyrning och sun sängar som är tillgängliga.Även i hög sommaren känns det rymliga.Vackra blommande buskar och träd raden stranden och du får parkera på långa raka beachside väg.Poros kristallklart vatten kan du se den havsbotten som visar en regnbåge av färger.

Porten är en viktig länk mellan Kefalonia och fastlandet och Huvudporten vägen kan ibland bli upptagen med trafik med färjorna.Dessa färjor lämnar från Poros till Killini på fastlandet, liksom flera andra destinationer.Detta är den stora porten södra Kefalonia.Om du gillar promenader finns en kustnära promenad som följer en bana till angränsande resort i Skala, det lokala området runt Poros är tanken för att utforska.

Hisnande Poros gorge, även kallad "Arakli klyftan" är en 80 meter djupa robust, vackra klippig ravin och fram till mitten av 1990-talet när den nya coast road skars genom att Skala var endast huvudvägen på Poros.Lokala legenden att the gorge höggs genom Herkules, hålorna vara fotavtryck av hjälten enorma övernaturliga fötter när han stod på och utjämnas, denna del av berget.

Högt över staden är den gamla Poros vägen, känd som översta väg, detta är mestadels spillrorna och lös sten men är tveksam i ett motorfordon.Om du är lite äventyrligt kan du använda denna väg idag.Den passerar genom små traditionella gamla byar och ormar sig ned till Poros.Du måste framhärda med väg som det finns gånger du kanske tänker du tagit fel som spår verkar Lös in i varandra.

Det omgivande området av Poros är dramatiskt vacker med höga stolta berg och underbara grönska.Om du vill se Poros i all sin glans besök Atros klostret som är tillägnad Jungfru Maria "födseln och är den äldsta på Kefalonia, det står på Mount Atros sätt över staden, nästan i moln, 760 meter ovanför havsytan.Här kommer du att kunna vandra i skälen till det gamla och nya klostret.Resan upp till toppen tar en halvtimme eller så i en bil, behöver du färdas långsamt eftersom det är en brant Lös ytan lindning sten spåra med ren droppar.Låt inte klättra till toppmötet frånta dig fantastiska och unika syn på Poros.
Ta en kamera!Se Atros kloster för mer info.

Poros betraktas som de viktigaste staden på ön.Det har byggts på en lång smal remsa längs kusten bunden på varje ändar av två flodmynningar, Vohina, den homeriska Reithro och det som återstoden av den antika Pronnean porten.Poros var den viktigaste hamnen där han hela området och den gamla staden Pronoi i äldre dagar.Beläget på berget ovanför Poros kan du se resterna av antikens väggar.

Det finns massor att se nära Poros inklusive Tzanata gravar, Mount Enos nationalpark och närliggande byarna Tzanata, Asprogerakas, Kabitsata och Riza.Som med de flesta platser bil är hyra en fördel att göra mest av din vistelse.
Under sommaren är månader det en mängd olika konstnärliga och intellektuella evenemang som organiseras här.Det finns måleri, skulptur och keramiska utställningar tillsammans med konserter och internationella konventioner.

 


Bästa tillgängliga Poros färja biljett prisgaranti

Bästa Poros Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av joniska Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Poros.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Poros ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Poros biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Poros bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Poros Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Poros färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Poros vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Poros och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här