Port Ellen Ferry

Port Ellen passagerare och bilfärjor

Port Ellen passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Port Ellen till Kennacraig.

Jämför alla tillgängliga Port Ellen färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Port Ellen bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Port Ellen, Kennacraig med Caledonian Mac Brayne(Calmac) färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Port Ellen Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Port Ellen färjor
Biljett priser & bokning


Boken Port Ellen Färjebiljetter
med Caledonian Mac Brayne(Calmac) för färjor segling från Port Ellen till Kennacraig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Port Ellen passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Port Ellen biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Port Ellen

Port Ellen är den näst största staden på Islay efter Bowmore och är belägen i en skyddad del av ön, erbjuder utsikt till Oa-halvön och Kilnaughton Bay, som är namngiven efter kapellet ruiner och begravningsplats i slutet av bukten bredvid vägen till Oa-halvön.

Denna vackra stad byggd runt Leodamas Bay bildades 1821 av Walter Frederick Campbell, och uppkallad efter hans hustru Ellinor eller Eleanor, senare förkortat till Port Ellen.Strax utanför Port Ellen på Charlotte Street, kan du hitta Ramsay Hall, byggdes av och uppkallad efter familjen som på 1800-talet, ägde egendomar i den södra delen av Islay.

Området runt Port Ellen innehar en mycket varierad och intressant utbud av arkeologiska platser som omfattar den neolitiska, brons och järn ålder perioder samt nyare exempel på mänsklig bosättning.Till exempel står stenar vid Kilbride, ett fort på Borraichill Mor, flera chambered cairns och ett kapell på Cill Tobar Lasrach.

Port Ellen Ferry Terminal

Port Ellen har flera affärer, en slaktare, hotell, restauranger och pubar, boende, ett garage, postkontor och informationskontor.Varje torsdag under sommaren från 4: e maj till 5: e oktober, hålls en handarbete marknaden i Columba Hall i Frederick Crescent, bredvid Co-op snabbköpet.Resande biografen, skärmen maskinen, besök från tid till ön och Parker för bevisen lämnar in försäkranden mittemot Ramsay Hall, som är beläget bredvid Port Ellen Playing Fields.

En annan framträdande funktion i Port Ellen är det gamla hotellet på hörnet av Charlotte Street och Fredrik Crescent.Hotellet genomgår för närvarande totalrenovering och återställande till sin forna glans, planerar att öppna igen 2009.Port Ellen Marina ger en bekväm nödhamn för deltar passerar Sound Jura.

En framstående byggnad i Port Ellen är tidigare whisky destilleriet, nu Port Ellen Maltings.Här produceras merparten av malt för majoriteten av destillerier på ön.Maltings utförs enligt specifikationer från destilleri.Lagerställen från tidigare Port Ellen destilleriet ligger nära Port Ellen Maltings.På Islay's Lost brännerier sida hittar du mer information om Port Ellen Distillery.

På väg rubrik öst från Port Ellen, leder en smal lane till vänster till Kilbride gård.I fältet några hundra meter från huvudvägen är en framstående stående sten av nästan 4.5m hög med Cnoc Mor i bakgrunden.Detta område var en helig plats i mycket tidigare dagar.Efter huvudvägen öst nå du de tre södra brännerierna Ardbeg, Laphroaig och Lagavulin.Lagavulin Distillery är beläget i en avskild Vik med utsikt över det tidigare fästet av Lords of the Isles som Dunyvaig slott.Ytterligare east är Kildalton kyrkan och hög Cross, Claggain Bay och Ardtalla, där vägen slutar.

 


Bästa tillgängliga Port Ellen färja biljett prisgaranti

Bästa Port Ellen Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac Brayne(Calmac) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Port Ellen.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Port Ellen färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Port Ellen färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Port Ellen Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Port Ellen Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Port Ellen färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Port Ellen vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Port Ellen och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här