Porto Torres Ferry

Porto Torres passagerare och bilfärjor

Porto Torres passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Porto Torres Ajaccio, mest, Civitavecchia, Genua, Marseille och Propriano.

Jämför alla tillgängliga Porto Torres färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Porto Torres bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Porto Torres, Ajaccio, mest, Civitavecchia, Genua, Marseille och Propriano med Grimaldi Ferry linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale Ferries eller SNCM ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Porto Torres Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Porto Torres färjor
Biljett priser & bokning


Boken Porto Torres Färjebiljetter
med Grimaldi Ferry linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale Ferries eller SNCM för färjor som trafikerar från Porto Torres att Ajaccio, mest, Civitavecchia, Genua, Marseille och Propriano online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Porto Torres passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Porto Torres färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Porto Torres

Porto Torres ligger i Asinara-viken, 19 kilometer långt ifrån Sassari.Det är den viktigaste hamnen i den norra delen av Sardinien och centralort i den sardiska petrokemiska industrin.

Porto Torres ligger längs Gulf Asinara (ett inlopp i Medelhavsområdet) vid Mannu mynning bara nordväst om Sassari staden, för vilka det är porten.Ursprungligen en feniciska hamn, det var senare kontrolleras av karthagerna och av romarna, som kallade det Turris Libisonis.Marinan är hjärtat av medborgerlig hamnen i Porto Torres och har utsikt över viken Asinara.Det är 9 mil från Stintino, 10 km från Cala Reale på sinara Island och 13 km från Castelsardo.

Harbor – en modern konstruktion - är helt synlig från Balai stranden, berömda eftersom det är hem för San Gavino basilikan, som stiger på en grotta tillägnad med helgonet.Porto Torres är en mycket intressant stad möjlighet att fånga uppmärksamhet för sina besökare.

Porto Torres

Idag bevarar antika Turris Libysonis fortfarande en stor del av dess antika romerska strukturer. akvedukter, avlopp, värmande bad, forumet och några tempel är i gott skick och bron över floden Mannu kan fortfarande användas.De romerska antikviteter är säkert stadens största attraktioner, anses vara ett kompetenscentrum för avgörande betydelse för Sardinien handels- och industrikammare.

 


Bästa tillgängliga Porto Torres ferry biljett prisgaranti

Bästa Porto Torres Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grimaldi Ferry linjer, Grandi Navi, Moby Lines, La Méridionale Ferries eller SNCM passagerare och car ferries biljettpriset till och från Porto Torres.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Porto Torres ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Porto Torres biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Porto Torres bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Porto Torres Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Porto Torres färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Porto Torres vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Porto Torres och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här