Portoferraio Ferry

Portoferraio passagerare och bilfärjor

Portoferraio passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Portoferraio till Piombino.

Jämför alla tillgängliga Portoferraio färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Portoferraio bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Portoferraio, Piombino med Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Portoferraio Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Portoferraio färjor
Biljett priser & bokning


Boken Portoferraio Färjebiljetter
med Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar Ferry Line för färjor som trafikerar från Portoferraio till Piombino online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Portoferraio passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Portoferraio biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Portoferraio

Portoferraio , huvudstad i Elba.Kallas till romarna Fabricia och senare Ferraia (eftersom det var en port för järn export), denna lilla hamnen var förvärvar Cosimo I de'Medici på mitten av 1500-talet, när befästningarna tog form.

Det kan vara en hektisk plats, men vandrade gatorna/stegen i det historiska centrumet och hänge oss åt de exceptionella hälsosamma alternativ mer än kompenserar squeeze.

Det är inte lätt att hitta en en korrigeringsfil för jordens mitt i havet som kan berätta en berättelse som rika, som börjar när historien om mänsklighetens fortfarande var del förklaring.Och det är ännu svårare att föreställa sig en annan ö med ett "kapital" valts av naturen snarare än män.Ändå är detta kapital Portoferraio.

Porten har alltid ansetts säkrast i Medelhavet.Det är centralt beläget med avseende på de andra sju kommunerna på ön och dess territorium når sweetly ner till havet i en anbudsinfordran omfamning.Dessa aspekter enthral besökare idag, men under antiken de fungerade som en magnet för många folk.

Portoferraio färja hamn

Portoferraio  är det principen ankomst på ön och en av de mest aktiva turist hamnarna i Italien.

Portoferraio en liten stad som är rika på historia; anländer med färja du kan beundra införande av Medici Befästningarna på bukten: Fort Falcon, Fort Stella (känns igen av sin fyr) och Linguella Tower (vid ingången till hamnen), alla byggda på 1400-talet att försvara från kontinuerlig pirat-attacker.Det finns en härlig promenad som tar dig från tourist port längs insidan av de historiska stadsmurarna.Portoferraio har cirka 13 000 invånare och erbjuder många tjänster både kommersiella och kulturella.På den västra sidan av staden finns några ganska vita pebble stränder som kastar in befrielse klarheten i havet.

Ön är ansluten med fastlandet via tre färjerederierna, Toremar, Moby Lines och Blunavy, alla erbjuder flyglinjer mellan Piombino och Portoferraio, det kapital som finns i norr, av Cavo, Rio Marina och Porto Azzurro på östkusten av ön.


Bästa tillgängliga Portoferraio färja biljett prisgaranti

Bästa Portoferraio Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries, Moby Lines eller Toremar Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Portoferraio.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Portoferraio färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Portoferraio färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Portoferraio Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Portoferraio Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Portoferraio färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Portoferraio vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Portoferraio och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här