Puerto Del Rosario Ferry

Puerto Del Rosario passagerare och bilfärjor

Puerto Del Rosario passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Puerto Del Rosario till Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cádiz och Sta Cruz de Tenerife.

Jämför alla tillgängliga Puerto Del Rosario ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Puerto Del Rosario bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Puerto Del Rosario, Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cádiz och Sta Cruz de Tenerife med Acciona Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Puerto Del Rosario Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Puerto Del Rosario färjor
Biljett priser & bokning


Boken Puerto Del Rosario Färjebiljetter
Acciona Ferry rad färjor segling från Puerto Del Rosario till Las Palmas de Gran Canaria, Arrecife, Cádiz och Sta Cruz de Tenerife online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Puerto Del Rosario passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en bok om Puerto Del Rosario färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Puerto Del Rosario

Puerto Del Rosario är huvudstad i Fuerteventura.

En gång kallas Puerto de Cabras (Port getterna) staden utvecklades till en viktig hamn under 1800-talet efter att öns huvudstad från La Oliva.

Kyrkan i centrum av Puerto del Rosario är tillägnad skyddshelgon "Virgin del Rosario" och det var inte förrän 1956 att staden fick trevligare namnet på Puerto del Rosario (Port radband). 

Puerto del Rosario är mer av ett industriområde och inte är verkligen inriktad för turism, även om många människor fortfarande besöka staden från närliggande resort Caleta de Fuste och Corralejos att göra vissa shopping särskilt på stora 'Las Rotundas' shopping centre.

Området hamn är den äldsta delen av staden och det är härifrån hittar du alla de små gränderna som kantas av gamla kanariska stil hus.

Puerto Del Rosario Ferry Port
Tills nyligen Puerto del Rosario inte var så attraktivt, men nu huvudgatan har avslutats många av vägarna återuppstått och den hamn promenade har sedan dess återskapats.

Den viktigaste offentliga byggnader och kyrkan ligger runt den promenadstråk Primero de Mayo gata, som blir increasigly populära som det finns streeet kaféer där.

Puerto del Rosario har sina egna stränder.Den större är återfinns söder om capita vid Playa Blancal.Arbetet har utförts på stranden under de senaste åren och det har nu blå flagga.Vågorna är bra, och stranden används av vissa av Fuerteventura's surf skolor, men det finns skyltar som varnar för starka strömmar, så vård behövs när badvatten här.Under sommarmånaderna flagga systemet fungerar och dessa bör beaktas.Den i staden beach är lilla, men populära Playa Chica som har bra faciliteter och särskilda avaktiverat åtkomst.

En intressant funktion av kapitalet är statyerna som finns runt staden.Dessa utgör en del av utställning utomhus och många har producerats under tävlingar som hålls i huvudstaden.En broschyr, Puerto del Rosario till fots, finns på Turistbyrån och ger en guidad väg runt staden.

Carnival tid är det viktigt att invånarna i Puerto del Rosario och våren festligheterna hålls i mitten av februari.Att se fotografier av karnevalen besök Puerto del Rosario karneval drottningen. 

Del av carnaval i Puerto är en händelse som kallas Los Achipencos, ett slags flotte ras.För att se fotografier av los besök achipencos Los Achipencos. 

Ett ökande antal kryssningsfartyg stoppar i huvudstaden på Kanarieöarna turnéer.

 


Bästa tillgängliga Puerto Del Rosario ferry biljett prisgaranti

Bästa Puerto Del Rosario Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Acciona Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Puerto Del Rosario.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Puerto Del Rosario färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Puerto Del Rosario färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Puerto Del Rosario Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Puerto Del Rosario Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Puerto Del Rosario färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Puerto Del Rosario vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Puerto Del Rosario och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här