Pula Ferry

Pula passagerare och bilfärjor

Pula passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Pula till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Pula färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Pula bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Pula, Venedig med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Pula Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Pula färjor
Biljett priser & bokning


Boken Pula Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Pula till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Pula passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Pula biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Pula

Pula  är ett stort regionalt centrum med en uppsjö av romerska ruiner att utforska.Höjdpunkten är en påfallande välbevarad romersk amfiteater som dominerar stadens centrum och är ofta skådeplats för konserter och visar.

Trots den upptagen kommersiella liv behåller Pula överklagande lättvindig small-town.Nattliv, restauranger och kulturella verksamhet är bäst i Istrien.

Det finns inga stränder inom staden, tar en kort bussresa dig söderut till orterna på halvön Verudela.

Venezia linjer färja ansluter Pula med Venedig fem gånger i veckan, restiden är ca 3 tim.

Bärplansbåt tjänster fungerar från wharf både runt den kroatiska kusten och tvärs över Venedig.Dessa är dyr, men ger en snabb resa och tillhandahålla vissa stora vyer.

Pula Ferry Port
Att göra och se i Pula

Den romerska arenan
Arenan, den sjätte största bevarade romersk amfiteatern.Tornar över de närbelägna byggnaderna sparades denna enorma struktur knappt från förstöring flera gånger under sitt liv, främst genom olika venetianerna med planer på att ta den till Venedig sten av sten som demonstration av kanske av det venetianska riket.Många stenar togs för att bygga hus och andra strukturer runt Pula, men lyckligtvis denna praxis stoppades innan hela strukturen förstördes.Posten (20 kn) ger dig tillgång till vandra på insidan av Colosseum och besöka hålor nedanför.Turnén ljud är mycket värt.

Forumet är det viktigaste torget i mitten av staden.Torget är byggd på platsen för det antika romerska forumet.På torget finns Stadshuset som byggdes i 900-talet (delar av en gammal templet användes för byggnaden som det kan ses på baksidan av hallen) och templet augusti, från det första århundradet.

Besök Brijuni . Grupp av öar berömda för sina natursköna skönhet.De är en semesterort och kroatiska nationalpark.De var också setlement under romartiden och var en del av Republiken Venedig.Det finns också nu berömda Tito (ledare för före detta Jugoslavien) uppehållstillstånd.Båtar går från liten stad nära Pula med namnet Fažana. 

Gå på fisk picknick. Du kan ta en promenad genom lokala marina och kolla tidtabeller och priser.Priserna är vanligtvis cirka 30€ (250hrk) per person.

Besök Filmfestivalen i Pula äger rum i Arena och varar från 18 till 25 juli.

Promenad  ned Sergijevaca gatan där är många små butiker, souvenir affärer, barer och även söta butiker.
Tillbringa en hel dag på stränderna i Kamenjak, nära Premantura (8 km från Pula). Denna halvön är sydligaste punkt i Istrien, och erbjuder fantastiska landskap och skyddad natur.

Upptäck  övergivna österrikisk-ungerska fästningar, byggda precis före WWI, när Pula var mest befäst stad i Europa.Några av dessa fästningar är dolda i skogarna och några nu är ockuperat av Pula invånare för olika syften, inklusive Punta Christo, som fungerar som en summer club och musik festival Arena.

 


Bästa tillgängliga Pula färja biljett prisgaranti

Bästa Pula Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Pula.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pula färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pula färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Pula Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Pula Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pula färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Pula vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Pula och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här