Rabac Ferry

Rabac passagerare och bilfärjor

Rabac passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rabac till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Rabac färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rabac bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rabac, Venedig med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rabac Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rabac färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rabac Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Rabac till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rabac passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rabac biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rabac

Rabac är en vacker gammal stad bosatte sig på östra delen av Istriens kust.Det brukade vara en liten fiske by, men i dag är en berömd semesterort.

Här kan du hitta många fack, stränder, dalar, stad porten från där alla utflykten båtarna komma och många liknande platser.Längs promenade kvittad har många restauranger, hotell, barer, konditorier och bänkar med kroatiska souvenirer att ge turister oförglömlig semester.Den rika Medelhavet vegetationen har bidragit till väl turismens utveckling och ett angenämt klimat som är mycket lämplig för alla.

Rabac är känd som "pearl av Kvarner bukten". För det första nämndes år 1826.Under 1800-talet var en liten fiskeby med bara några invånare.Rabac har idag ca1700 invånare.Byn var örlogsfartyg, fiske och handel centrum fram till år 1889 när byggdes och öppnade första hotellet "Quarnero". På området Rabac hittades resterna av den paleolitiska perioden och den äldsta kyrkan som byggdes på dessa platser.

Rabac Ferry Port

Rabac  är en lösning som inte har teatrar, biografer eller många gallerier, men har en fantastisk sommar-program som omfattar olika festivaler.Några av festivalerna är mestadels ordnade under sommaren.Den mycket berömda är vattnet Cruise händelsen, Europeiska mästerskapen i segling, segelbåtar Regatta, Summer Carnival, Wind Orchestra i Istrien och fiskeriprodukter Night.

Det som Rabac är mest känd för, och något som är lika intressanta för alla åldrar, är kilometer stränder och banor som kör längs hela kusten.

Kusten har ett stort antal välvårdad pebble stränder, vikar och små vikar som är lämpliga för simning.Stränderna har blå flaggor, och havet är kristallklart.Den doftande Medelhavet vegetationen, särskilt barrträd som växer längs banorna, skapar en speciell atmosfär för alla dem som älskar det Adriatiska havet och Medelhavet klimatet.

Små fiske-byn Rabac, som idag är det största turistmålet på Istriens östra kust, frodas i turistsäsongen.Varje år det förvånar sina gäster med intressanta nya händelser.

Varje dag kan du använda pooler, Sport grunder, engagera sig i en mängd olika vattensporter och enjoyadrenalin fylls spänning.I restauranger och värdshus, pizzerior och fantasifulla caféer kan du njuta av mat och dryck, och slappna av och lyssna på vågorna.Dina barn kommer att få sina fem minuter i playrooms och faciliteter som bara för dem.Om du vill ha kul eller ens ger näring åt din själ med vissa kulturella och roliga aktiviteter, är Rabac och dess omgivningar rätt för dig.

 


Bästa tillgängliga Rabac färja biljett prisgaranti

Bästa Rabac Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rabac.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rabac färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rabac färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rabac Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Rabac Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rabac färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rabac vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rabac och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här