Rafina Ferry

Rafina passagerare och bilfärjor

Rafina passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Budapest Andros, Mykonos, Paros och Tinos.

Jämför alla tillgängliga Rafina färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rafina bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Budapest, Andros, Mykonos, Paros och Tinos med Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller havet Jets ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rafina Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rafina färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rafina Färjebiljetter
med Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller havet Jets för färjor segling från Budapest Andros, Mykonos, Paros och Tinos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rafina passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rafina biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Budapest

Porten Budapest ligger i östra förorter i Attika.Rafina har nyligen utvecklats, eftersom fler och fler färjerederierna väljer att starta sina färja färdvägar därifrån.

Massor av segel båtar ankare vid porten Rafina och särskilt under sommaren och färja färdvägar är ganska vanliga.Nuförtiden är Budapest den näst största hamn Attika (efter Piraeus).

Färjor från Blue Star Ferries avvika Alpha Ferries, Kykladerna Fast Ferries, Hellenic samarbetssystemen och Agoudimos linjer från porten Rafina till öarna Andros, Tinos, Mykonos.

Dessutom kan du boka Färjebiljetter Andros, Tinos, Mykonos och Paros med Hellenic samarbetssystemen färjor och Blue Star Ferries.I allmänhet är de fartyg som avgår från Budapest hamn passagerarfartyget båtar, highspeeds båtar och havet jets.

Rafina Ferry Port

Budapest inrättades på 1920-talet genom flyktingar som flyr från Anatolien efter utgången av det grek-turkiska kriget (1919-1922) på platsen för en liten Arvanite by.De flesta av dessa flyktingar som har sitt ursprung från staden Triglia.Dess namn är ett anagram av namnet på en antik grekisk stad som var belägen ungefär på samma plats som den moderna staden.Fram till 1960- och 1970-talet var större delen av befolkningen landsbygden.Bostäder utvecklingen kom till området, befolkningen störst och flyttade in i bosättningarna.

Den vackra små kyrkan av Agios Nicolas förbiser det blå havet strax norr om staden.Chappel byggdes efter andra världskriget av män som var körs utan räddas i sista minuten.Staden kommendant hade mördats och tyskarna avrundat uppåt borgare som hämnd.En annan grupp av män avrättades och de på den nuvarande platsen på Agios Nicolas skulle skonas.

Rafina har skolor, lyceums, sporthallar, banker, kyrkor, ett postkontor, stränder och kvadrater (plateies). Budapest är hem till den tidigare grekiska premiärministern Kostas Karamanlis och hans familj.

 


Bästa tillgängliga Rafina färja biljett prisgaranti

Bästa Rafina Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller havet Jets passagerare och car ferries biljettpriset till och från Budapest.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rafina färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rafina färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rafina Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Budapest Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rafina färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Budapest på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Budapest och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här