Ravenna Ferry

Ravenna passagerare och bilfärjor

Ravenna passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ravenna till Porec.

Jämför alla tillgängliga Ravenna färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ravenna bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ravenna, Porec med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ravenna Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ravenna färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ravenna Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Ravenna till Porec online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ravenna passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ravenna biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Ravenna

Ravenna är en elegant stad i regionen Emilia-Romagna i Italien. inte långt från den Adriatiska kusten.Det är mest kända för sin fantastiska tidiga kristna och bysantinska mosaiker, vilket datum tillbaka till den tid då Ravenna var huvudstad i riket och sedan under ostrogotiske och bysantinska styret.Stadens största mosaiker har fått Unescos världsarv status.

Venezia linjer går en väg från Ravenna Port till Porec i Kroatien.Denna rutt körs en gång i veckan och är tillgängliga från April till oktober.Passagerare gör passage i en av Venezia Lines snabbgående katamaran färjor, som tar 2 timmar, 15 minuter.Företaget driver flera vägar mellan Italien och Kroatien.

Katamaraner gör resan är: San Frangisk och San Pawl, som rymmer 320 personer men inga bilar och San Gwan, som har utrymme för 427 personer ombord och 20 bilar.San Gwan funktionerna skattefritt shopping, barer och två sällskapsrum, medan de tidigare är två begränsade till en bekväm saloon visar filmer och tilltugg bar säljer drycker och lätta livsmedel.Det finns inget öppet däck.Vanligtvis segla de från Ravenna på lördag eftermiddag.

Ravenna Sunset

Ravenna är en trevlig plats att vandra och att tillbringa en natt eller två.Det är inte en av Italiens mest uppenbara turistmål och överklaganden främst till dem som har specialiserat sig intressen eller vill veta landet i större djup.Detta innebär att gatorna inte är överbefolkade med turister eller souvenir bås, och det finns en verklig "lokala" känner som bosatta bump runt stadens körfält på sina cyklar, hälsning vänner och samla in shoppingen.De huvudsakliga attraktionerna tycks dock vara på en hel resgrupper färdvägar.När jag var där, för grupperna - tycktes mestadels italienare och schoolparties - anländer och lämnar med buss så att de inte översvämma staden.Men det betydde att det inom de viktigaste kyrkorna och i deras omedelbara närhet fanns ibland obekväma massorna.Det bästa man kan göra är att försöka undvika dem, kanske plocka gånger att besöka första som på morgonen, den senare på eftermiddagen, eller medan de är alla vid lunch.Jag fann att grupperna endast besökte en eller två av de största platserna, så att de mindre attraktionerna var mycket tystare och ibland var jag den enda besökaren.

Hjärtat av Ravenna, och det bästa stället att få dina lager, är Piazza del Popolo, som kan nås på tio minuter från järnvägsstationen genom att gå rakt fram längs Viale Farini och sedan Via Diaz.Detta charmiga piazza är fodrad med attraktiva historiska byggnader inklusive Palazzo Comunale (Town Hall), ursprungligen byggd i 1400-talet.Som de gjorde någon annanstans, uppfördes venetianerna två kolumner i fyrkanten under deras styre; i stället för venetianska emblem är dessa toppat med statyer av Ravennas skyddshelgon San Vitale (St.Vitalis) och Sant'Apollinare (St.Apollonaris). Det finns kaféer med utomhus tabeller, och det är en härlig plats att sitta och slappna av.

De viktigaste turistattraktionerna i Ravenna är mosaikerna och kyrkorna bostäder dem, som finns på Unescos världsarv notering.

 


Bästa tillgängliga Ravenna färja biljett prisgaranti

Bästa Ravenna Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ravenna.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ravenna färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ravenna färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ravenna Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ravenna Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ravenna färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ravenna vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Ravenna och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här