Rethymnon Ferry

Rethymnon passagerare och bilfärjor

Rethymnon passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rethymnon till Pireus.

Jämför alla tillgängliga Rethymnon färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rethymnon bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rethymnon, Pireus med Anek Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rethymnon Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rethymnon färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rethymnon Färjebiljetter
färja biljettpriset Anek Ferry rad färjor segling från Rethymnon till Pireus online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rethymnon passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rethymnon biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rethymnon

Porten Rethymnon inte används av många färjerederier att porten är historiska och därmed liten för att rymma många fartyg.Hamnen ligger vid staden och alla destinationer kan nås till fots eller med hjälp av den lokala bussen.

Rethymnon är en liten Medelhavsområdet hamnstad med vackra renässans arkitektur, ett venetianskt fort, museer och härliga stränder.

Sträckan färja från Pireus till Rethymnon tar 9 timmar 30 minuter.Anek Lines har vuxit med en enorm hastighet och företaget erbjuder en modern flotta samt nästan 40 års erfarenhet.

Det finns ett antal sevärdheter att njuta här och massor av boende av hög kvalitet.Området är också full av pittoreska byar och områden av högsta naturliga skönhet.Älskare kommer utomhus särskilt njuta av de många grottor och bergen.

Rethymnon Port

Staden Rethymnon tillgodoser behoven hos besökaren, erbjuder många platser att bo, liksom restauranger och shopping för alla smaker.Den venetianska hamnen Rethymnon erbjuder bara grundläggande fartyget självt, men det finns många lokala företag och tjänster baserade runt hamnen erbjuder en mer omfattande mängd bekvämligheter.

Rethymnon Kreta portinformation
Porten Rethymnon är ansluten med Pireus (Atens hamn) men även med porten Souda i Chania Kreta.En venetiansk vägg skyddar hamnen.Bakom muren hittar du de gamla, traditionella stad Rethymnon.Färja båtar ansluta Rethymnon med hamnen Pireus i Aten dagligen.Färdvägar är mycket vanliga under sommarmånaderna.Kostnaden för Färjebiljetter är inte särskilt hög och varierar beroende på efterfrågan och typ av båt som du väljer att resa.

Att komma till Rethymnon Port
Pendeltåg (KTEL) bussarna på ön Kreta är perfekt organiserade, på grund av att ön Kreta är ganska stor.Pendeltåg (KTEL) busstationen ligger i staden Rethymnon och tjänar resenärer så som de kan nå många olika destinationer på Kreta med billiga biljetter.Det finns bussar som ansluter Rethymnon andra prefekturer Kretas liksom regioner i området södra i prefekturen.Bussarna att ansluta Rethymnon, Heraklion och vice versa avgår dagligen och börja på 6.30 AM och slut kl 10. 30.Det finns lokala står till byar i regionen närliggande, hotellen och universitet Kreta.Det finns många taxi stationer i Rethymnon och du hittar dem i stadens centrum, i de centrala gatorna eller i hamnen.Det finns också radio-taxiservice.Överföringen är förutbestämd för de flesta av vägarna.

Färja färdvägar från Rethymnon
Du kan resa från Rethymnon till Pireus i Aten med färjorna Anek Lines.Färja färdvägar till Pireus är dagliga opeprated.
Du kan också resa från Rethymnon till Santorini med färja företaget Sea Jets.LANE linjer har en regelbunden färjetrafik färdväg från Rethymnon Kithira och Pireus (Atens hamn). 

Huvudsakliga förorts busstationen (KTEL) är ca 1 km från stadens centrum bort och du kan ta en buss till andra destinationer på Kreta, såsom Chania, Heraklion, Agios Nikolaos osv.En lokal buss ansluter också förorts busstationen med stadens centrum.Varje tjänst finns inom gångavstånd från porten.

 


Bästa tillgängliga Rethymnon färja biljett prisgaranti

Bästa Rethymnon Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Anek Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rethymnon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rethymnon färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rethymnon färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rethymnon Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Rethymnon Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rethymnon färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rethymnon på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rethymnon och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här