Rhodos Ferry

Rhodos passagerare och bilfärjor

Rhodos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljetter reservationer och information för ferries segling från Rhodos och Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Kusadasi, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki Tilos.

Jämför alla tillgängliga Rhodos ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Rhodos bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rhodos, Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Kusadasi, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki och Tilos Blue Star Ferries eller havet tjänst ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rhodos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rhodos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rhodos Färjebiljetter
Blue Star Ferries eller havet tjänst för färjor segling från Rhodos och Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Kusadasi, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki Tilos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Rhodos passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Rhodos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rhodes

Rhodos (ro-dos på grekiska) är juvelen i Dodekaneserna kronan.Det är stor, prålig och fet och får överlägset lejonparten av besökare till denna ö-grupp.Det är öppet året runt och åtnjuter ett ovanligt milda klimat.Den kombinerar allt som behövs i en semester ö: stränder, nattliv, kultur, landskap, grönska och komfort.

Liksom Kreta, sin större granne i sydväst, kunde det nästan existerar oberoende av det grekiska fastlandet.

Rhodos är den största ön i ögruppen kallas Dodekanisos och är huvudstad i gruppen av grekiska öar.Det är känd för dess kolossen värld.Den är belägen mellan Karpathos och Kos.Huvudstaden ligger inom väggarna i en mycket välbevarad venetiansk castle, som byggdes av Knights of Saint John.Dess intressanta platser och underbara stränder gör detta grekiska ö-en av de mest populära öar i Grekland.

Rhodos ön anses säkert till vistelse och vatten och mat här är av god kvalitet.Några saker att köpa från Rhodos är tvättsvamp, keramiska klockor, olivolja, flaska vin, religiösa ikoner osv.Smycken butiker är mycket vanligt här och färgglada snäckskal är en populär souvenir.

Rhodos, Grekland

Rhodos  är formad som en spjutspets och har en kustlinje på cirka 220kms med mycket rika resurser av flora och fauna.Ön har bergsregioner i dess interiör och är täckt av skogar av tallar och cypress.Stränderna är mycket stenig men vissa grödor som druvor för vinframställning, Oliver, citrusfrukter, färska grönsaker osv.odlas i vissa mark ränder på ön.

Rhodos har också en mycket rik historisk bakgrund och den dominerande religionen här är det grekisk ortodoxt.Det finns en anmärkningsvärd romersk-katolsk minoritet på ön, varav många är progenies av italienare, som uthärdat efter utgången av den italienska levebröd.Rhodos har en muslimsk minoritet, en kvarleva från ottomanska turkiska perioder.Den judiska gemenskapen i Rhodos går tillbaka till den 1: a-talet E.Kr.

Tillsammans med popularitet är berömda turistmål är det också en av de populäraste platserna för scuba divers.Undervattensvärld Rhodos anses ett paradis med många arter av marina habitat.Det marina livet är gott här och fartyg vrak på havsbotten bevisa en fristad för de dykare som hjälper dem se historia med egna ögon.Dessa fartyg vrak hus också vissa varierade arter av fiskar och marina liv.

Rhodos bosättningar / Holiday skidorter
 • Afandou -En av de stora byarna på ön.Golfbanan av Rhodos är belägen på detta område tillsammans med en lång strand
 • Archangelos eller (Arhangelos) - den näst största staden på ön 
 • Asklipio -inre village, platsen för en gammal kyrka och ett slott 
 • Faliraki -Rhodos åtgärd resort.Gå där till part, allt annat är bättre någon annanstans.Hotell nord från Faliraki är mycket tystare.Hotell nära vattenparken intresserar inte nattklubbarnas och är verkligen familjen.Fina stränder, mycket mindre vindar än på västkusten och riktigt bra kollektivtrafik.
 • Gennadi Cirka 64 km från Rhodos gamla stan och närheten lockar till Prasonisi, flera angelägna surfare.Bland de sista oförstörda sträckor kustlinjen vänster på Rhodos.
 • Haraki (Charaki) - små tidigare fiskeby ligger bredvid Lindos.En kedja av restauranger omger en slutna beach.
 • Ialysos -Blått vatten, en till synes oändliga organiserade beach, stora hotellkomplex samt mindre vänliga, butiker av alla slag, och många nattklubbar.De idealiska förhållanden i regionen, viktiga internationella Vindsurfing tävlingar ofta äger rum här.
 • Ixia -Västkusten skidorter, nära till Paradisi och Tholos, närheten till flygplatsen och Rhodos stad.
 • Kalithea -Snorkel och resort hotell.
 • Laerma  -inre by nära vissa monument, innehåller några restauranger, inre från Lindos via Lardos.Den här byn har varit kontinuerligt bebott sedan perioden Pre-Hellenic.Klostret Taxiarchis Michail är 4 km sydväst om Laerma och är det största klostret på Rhodos 
 • Lardos -torget i denna stad har restauranger och butiker, närheten till Lindos.
 • Lindos  -Pittoreska byn platsen för viktig antik Akropolis.
 • Pefkos -En mindre turist resourt nära till Lindos.Ursprungligen började som en liten samling av gårdar och privata bostäder, men har nu vuxit till en stad i sin egen rätt.
 • Rhodos stad -Den största staden på ön och centralort i den lokala regeringen 
 • Theologos eller (Tholos)-en traditionell by 
Se & göra (förutom stränderna) 

Filerimos chapelAsklipio inåt land från Kiotari.
I den lilla kyrkan finns det fascinerande visar, ära kontinuiteten i kulten av helande från antiken till en modern barnmorskor och sjuksköterskor.Asklepios var i grekisk mytologi, son till guden Apollo som skapade konsten att medicin.

Kap Prasonisi.
Södra-de flesta spetsen på Rhodos.Det finns en halvön ansluten till huvudön en sand namnlist.Om du inte har en 4 x 4, anser två gånger innan du kör din bil på sand stapeln.Det blir successivt mindre fast och det är lätt att fastnar det i sanden.

EPTA Piges. (Sju springs) och det är bokstavligen allt finns att se det finns undantag för en kort skog promenader trail.Under de varma sommarmånaderna ger den svala skuggan en trevlig paus från solen.

Filerimos Hill.
Medeltida lämningar, ett kloster och kapell.Bra utsikt över den norra delen av ön.

Valley of the fjärilar.
Eftersom fjärilar - som faktiskt färgade malar - på detta område behöver quietude för deras fortplantning och eftersom området besöks av många turister, är befolkningen i Petaloudes "fjärilar" ständigt på nedgång, även en sådan utsträckning att det inte gör någon mening längre att åka dit, som du kommer knappast se någon av malar.Det är fortfarande en vacker oavsett område.

 


Bästa tillgängliga Rhodos ferry biljett prisgaranti

Bästa Rhodos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller havet tjänst passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rhodos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rhodos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rhodos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rhodos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Rhodos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rhodos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Rhodos på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Rhodos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här