Riga Ferry

Riga passagerare och bilfärjor

Riga passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Riga till Stockholm.

Jämför alla tillgängliga Riga färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Riga bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Riga, Stockholm med Tallink Silja Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Riga Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Riga färjor
Biljett priser & bokning


Boken Riga Färjebiljetter
med Tallink Silja Ferry Line för färjor som trafikerar från Riga till Stockholm online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Riga passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Riga biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Riga

Riga upplever en ny renässans som huvudstad i Lettland och många storskaliga restaurering projekt på gamla byggnader har Riga en av de vackraste städerna i Europa.

Mest ökänt Riga är hem till den största koncentrationen av bakgrundsmusiken (tyska Art Nouveau) arkitektur i världen.Riga har blivit en alltmer populär destination för européerna som dess gamla stan, dess historiska betydelse och dess rykte som har det bästa nattlivet i Europa.

Riga alltid har varit den stora pojken i Baltikum - en Metropol med en storstad atmosfär som är svåra att hitta på andra håll i regionen.Funky och livfull, det pulsates med en dragningskraft som svälls resenärer långt efter deras planerade avresedatum.

Riga Ferry Terminal

Riga har många stadsdelar men de viktigaste som besökare kommer att passerar skulle vara följande.

  • Gamla Riga - de huvudsakliga turistområde och historiska centrum av Riga.Det är där staden Riga började.Hittar du stora museer, ljuvliga lilla gator och dess också där överprissatta kaféer, barer och souvenir affärer squeeze pengar från turister!
  • Central District - levande hjärtat av Riga, fantastiska små affärer, arkitektur, barer, kaféer och en känsla av en riktig stad.Människor arbete, levande och butiken här som umgås det är såväl ett stort utrymme att möta lokalbefolkningen.
  • Tyst Center - om du gillar Art Nouveau är där du behöver vara, även hittar du ett Art Nouveau museum här.Stora gatan full av vackra byggnader, härliga kaféer och en upp marknaden air fylla detta distrikt.
  • Distriktet Moskva - hem till det judiska gettot under den nazistiska ockupationen och en av de bästa samlingarna av trähus i Europa.Det har en charm stegning tillbaka 50 år men många lokalbefolkningen informerar dig akta runt här.
  • Kipsala och den vänstra banken - om du har tid du bör över floden, besöka ön Kipsala, distriktet gamla fiskare.Idag sitt hem till några av de mer välbärgade av Riga's high society.
Riga sevärdheter och aktiviteter

Med påkostade skönhet, tidlös elegans och en rastlös fusion av gamla och nya har Riga en charm som potent som Riga Black balsamer vätska den är känd för.

Katter vandrarhem
OK, katter vandrarhem är inte din vanliga vandrarhem och om du inte är mindre än den minsta personen på jorden kan du får plats inte i antingen.Men det är där och det är typ av berömda... på minst i Riga.Om du har tur ser du faktiskt katter i eller nära vandrarhemmet, som ligger nära Riga gamla stad vandrarhem och Backpackers Pub, mellan gamla stan och tåg- och busstation.Och även om du inte kan stanna där, det säker gör för en stor bild för att visa hemma!

Frihet Monument
Frihet Monument byggdes i Riga att berömma de soldater som dödades under lettisk självständighetskriget från 1918 till 1920.Den ersatte en stadga för ryska kejsaren Peter stort.Ursprungligen avtäckt 1935 detta 42 meter (138 meter) har högt monument inspirerat otaliga letterna.När Sovjetunionen fogats Lettland efter andra världskriget sovjeterna planerade att riva stadgan men aldrig gjorde det.Det förblev en symbol för självständighet under hela kommunistiska och 1987 letterna samlades runt monumentet till sörjer de fruktansvärda saker som sovjeterna hade gjort.Detta började självständighetsrörelse, vilket ledde till oberoende 3 år senare.Frihet Monument är nu populärt turistmål dekor i Lettland.

Gamla stan
Riga's Old Town placeras på UNESCO: S världsarvslista och inte utan anledning.Det är en fantastisk plats att gå runt, dra upp stämningen och njut av den vackra arkitektur och fyrkanter.Det finns en hel del av dem, inklusive Livu Laukums (laukums = square), Doma Laukums, Ratslaukums och Pils Laukums.Det finns många kyrkans spiror, katedraler och andra arkitektoniska underverk.Några av dem är Saint Peter's Church är en mycket lång kyrka som byggdes ursprungligen 1209.Vy från toppen av tornet ger utmärkt utsikt över alla Riga.Andra höjdpunkter i hela den gamla staden inkluderar Blackheads kammaren, Stadshuset, Cathouse, Riga Intl Exhibition Centre, Jacob's Barracks, stora och små Guild och naturligtvis den svenska porten.

Lettiska National Museum of Art 
Detta museum är en utmärkt plats att besöka med över 52,000 bitar av konst från mitten av 1700-talet till nutid.Adress: 10a K Valdemara Street, timmar: vardagliga, utom tisdag, 11: 00 am till 7: 00 pm under sommaren (April-September) och 11: 00 am till 5: 00 pm under vintern (oktober-mars). 

Festivalen för ljus
Festival of Light ("Staro Riga") hålls under fem dagar i November att hedra den lettiska årsdagen.En av de mörkaste tiderna av året, symboliserar ljus ljus triumf över mörkret.

Färre än hälften av Rīgans är etniska Letter (41.2% vid senaste inventeringen), med ryssarna 43,7% av befolkningen.Trots letterna som en minoritet i sitt eget kapital, råder etniska harmonin i staden, med street - och butik-talk en naturlig blandning av ryska och lettiska.

 


Bästa tillgängliga Riga färja biljett prisgaranti

Bästa Riga Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Tallink Silja Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Riga.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Riga färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Riga färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Riga Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Riga Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Riga färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Riga till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Riga och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här