Rijeka Ferry

Rijeka passagerare och bilfärjor

Rijeka passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rijeka Dubrovni, Korcula, Sobra, Split och Stari Grad.

Jämför alla tillgängliga Rijeka färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rijeka bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rijeka, Dubrovni, Korcula, Sobra, Split och Stari Grad med Jadrolinija Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rijeka Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rijeka färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rijeka Färjebiljetter
med Jadrolinija Ferry rader för färjor segling från Rijeka Dubrovni, Korcula, Sobra, Split och Stari Grad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rijeka passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rijeka biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rijeka

Staden Rijeka är en viktig affärsverksamhet, handel, industriella och kulturella center i västra delen av Republiken Kroatien.

Den är belägen vid Adriatiska havet, vid en punkt där havet har gjort sin djupaste anskärning i den europeiska kontinenten.På grund av att dess naturliga och geopolitiska egenskaper är området idealiskt beläget för hamnen och sjöfart center utveckling.

Utöver verksamhet med anknytning till havet, såsom turism, sjöfartsindustrin, vidarebefordran byråer, hamnen verksamhet och varvsindustrin, Rijeka inom dess breda gränser också stoltserar med flera andra stora industrier. civila--electro-maskinteknik, olja och petro-kemiska, trä, massa och papper industrier alla funktionen i Rijeka's business portfölj.

Men är den största delen av ekonomin koncentrerade, bortsett från turism om export.Det finns företag och handel anslutningar med mer än 80 länder världen över.

Kvarner bukten och Istriska Riviera , med mer än 50% av hela turist kapacitet Kroatien, representerar de mest utvecklade delarna av landet vad beträffar turismen.Denna region har en lång tradition inom turistnäringen, går tillbaka till 1800-talet.Dess särskilda geo-topografiska ställning säkerställer ett mycket angenämt klimat med varma somrar och milda vintrar.Milda klimat, vackra landskap och gästfrihet bidra till regionens attraktionskraft.

Rijeka Ferry Port

Även om Rijeka (Fiume på italienska)  är knappast en "must-see" destination, har vissa verkliga tillgångar, såsom Korzo (fotgängare köpcentret), en trädkantade promenade längs hamnen, och om införande av kulle fästningen i Trsat.

Extremt robust kustlinjen med många gentle bays är perfekt för simning och andra vattenlevande verksamhet.Det är naturligtvis en stor efterfrågan på nautisk turism.I Kvarner, den Istriska Rivieran och tillhörande öarna finns det vissa 16 småbåtshamnar och många små hamnar.Kapaciteten för småbåtshamnar enbart är 4 800 vattenlevande förtöjningar med ytterligare 1700 torka lastkajer.

Rijek se & göra

På sistone har är det bar-club huvudstad i norra Kroatien, vilket gör det nästan mer intressant att besöka nattetid än dagtid.Trots vissa olyckliga efterkrigstiden arkitektoniska ventures i utkanten innehåller mycket av stadsbild den sortens utsmyckade, införande av offentliga byggnader som du förväntar dig att hitta i Wien eller Budapest, bevis för den starka österrikisk-ungerska inflytande på stadens kulturella och ekonomiska liv på 1800-talet.

Rijeka Carnival
Rijeka Karnevalen i februari är den största och mest genomarbetade i Kroatien, med sju dagar of partying.Bollar är bara, men det finns massor av parader och gatan danser som är öppna för alla.

Our Lady of Trsat
Den mest kända kyrkan i Rijeka är vår fru av Trsat, en månghundraårig magnet för troende.Enligt legenden rum änglar transporterar huset där Bebådelsen ägde utvilad i Trsat före deponerar byggnaden i Italien.Ett kapell uppfördes på webbplatsen lockade några pilgrimer, men antalet har ökat på 1300-talet när den lokala adeln smidde påven för donation av en "mirakulösa" ikon av Mary tros har målats av St Lukas.En större kyrka behövdes snart, och i 1453 Frankopan prinsen Martin byggde en enda-mittskeppet kyrka till hus målningen och en franciskanska klostret intill.

Kapuciner kyrkan av vår fru av Lourdes
Rijekas kyrkor är öppna söndag morgon och måndag till fredag från tidigt på morgonen massa fram till middagstid.Det skulle vara svårt att missa kapuciner kyrkan av vår fru av Lourdes med dess utsmyckade neogothic fasad hotande över busstationen.Kapuciner sponsorer av projektet sprang in finansieringsproblem halvvägs genom byggandet och tog hjälp av en "St Johanca", som påstås ha svettas blod i godtrogna massorna.Gåvor och pengar strömmade till kassan och byggnaden färdigställdes slutligen 1929.("St Johanca" greps för bedrägeri 1913.) Taket var dekorerat med fresker av änglar av en framstående lokala artist, Romulo Venucci.

St Vito 
St Vito. St Vito är skyddshelgon för Rijeka och uppförandet av byggnaden påbörjades 1638 på platsen för en äldre kyrka tillägnad helgonet.Jesuit ordningen övervakas projektet, som varade i flera hundra år.Massiva pelare stöder centrala kupolen och omger kapell med flerfärgande barockens marmor altare.Huvudaltaret har ett trettonde-talet gotiska krucifix som tillhörde den gamla kyrkan.Enligt legenden någon kastade en sten mot krucifix i 1296 och blod började strömma från Kristi kropp - blod hålls fortfarande i en ampull.

Trast Castle 
Högt upp på en kulle med utsikt över Rijeka och floden Rječina, 13-talet Trast slottet har en ställning av enorm strategisk betydelse.Det kan ha funnits ett Liburnian hill fort här, men det var Frankopan Hertigar av Krk som byggde det nuvarande slottet att skydda sina anläggningar i Vinodol, ytterligare öst.Konak, en sluten gård med en cistern, är den bästa-konserverade del av den ursprungliga strukturen.Trsat tillhörde Frankopans eller deras släktingar från 13 till 1400-talet, men den beslagtogs av Habsburg i slutet av 1400-talet.

St Jerome 
St Jerome. Kyrkan var en del av 1300-talet augustinskt kloster komplexa som en gång dominerade torget och finansierades av den räknas av Duino, de feodala lords of Rijeka samtidigt.Byggandet varade från 1315 till 1408 och kyrkans helgedomen hus gravar finansiering familjer.Lite av den ursprungliga gotiska strukturen fortfarande beror på 1750 jordbävningen.Kyrkan byggdes i barockstil 1768 och innehåller gravar av kaptener, adelsmän och patricier från Rijeka.

Marin & historiska Museum 
Naval & historiska Museum grundades 1876 vid höjden av Rijekas varvsindustrin år och ger en levande bild av livet bland sjöfolk.Del av museet spårar utvecklingen av segling, med modeller och målningar av fartyg och porträtt av kaptener.Det finns också olika arkeologiska fynd, vapen och dokument samt möbler från 1600 till 1900-talet.

Naturhistoriska museet
Natural History Museum, strax öster om Muzejski trg, ägnas åt geologi och botanik i regionen.Utöver en underbar akvarium finns det också utställningar på buggar, ormar och grodor.Efteråt kan du koppla av i den nya botaniska trädgården med nästan 2000 inhemska arter som erbjuds.

Glagoljica
Glagoljica, en visning av manuskript skrivna i glagolitiska skript, är inrymt i Universitetsbiblioteket.Du måste anropa för en avtalad tid, men det är värt att titta på det skript som är det viktigaste inslaget i kroatiska nationella identitet...

Roman Gate
Passerar under City Tower och fortsätter genom Trg Ivana Koblera, hittar du det äldsta arkitektoniska monumentet i Rijeka, Roman Gate.Bristen på dekoration visar att det förmodligen var ingången till en romersk fästning.

Universitetsbiblioteket
Om du har tid att döda i Rijeka, sluta med Universitetsbiblioteket, som inrymmer två utställningen utrymmen, Modern Art Gallery och Glogoljica.

Modern Art Gallery
Modern Art Gallery, Universitetsbibliotekets, värd för tillfällig konstutställningar.Priser och öppettider varierar beroende på utställning.

Verksamhet är dessutom åtföljas och uppdateras av kulturella och sociala evenemang såsom konserter, musikfestivaler, idrottstävlingar, skönhetstävlingar och folkmusik festligheter bestående av lokala folklore och särskilda gastronomiska läckerheter.

 


Bästa tillgängliga Rijeka färja biljett prisgaranti

Bästa Rijeka Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Jadrolinija Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rijeka.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rijeka färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rijeka färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rijeka Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Rijeka Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rijeka färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Rijeka vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rijeka och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här