Ronne Ferry

Ronne passagerare och bilfärjor

Ronne passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ronne Göteborg, Sassnitz och Ystad.

Jämför alla tillgängliga Ronne färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ronne bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ronne, Göteborg, Sassnitz och Ystad med Bornholmstrafikken Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ronne Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ronne färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ronne Färjebiljetter
med Bornholmstrafikken Ferry Line för färjor segling från Ronne Göteborg, Sassnitz och Ystad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ronne passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ronne biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Ronne

Rønne är huvudstad i Bornholm , en liten ö öster om Danmark präglas av sandiga stränder i söder och klippig klipporna och kuperade landskap i norr.Rønne grundades på 1200-talet och var en gång en viktig baltiska handelsplats.

Staden växte upp runt dess naturliga hamnen och dag befolkningen lever av fiske, jordbruk och, i allt högre grad turism.

Närmar sig Rønne från havet, kommer du se St Nikolai kyrka på kullen ovanför porten.Nära finns hamnen, i Laksegade, det ett förtrollande område av rose-pläterade, korsvirkeshus 1600- och 1700-tals hus, inklusive terrakotta-delen-Erichsen Gaard.

Den äldsta byggnaden i Rønne ligger nära hamnen och konstruerades ursprungligen som ett lager för förvaring av bestämmelserna för flottan.Den äldsta teatern i Danmark, byggdes 1823, ligger i Rønne och ruinerna av ett av norra Europas största slott finns närheten, vid Hammerhus.

Ronne Ferry Port
Att göra och se i Ronne

Några resenärer väljer att stanna vid Ronne när du reser till Danmark och de som går ofta för att se Ronne.De reser genom området oftast gå till mer välkända destinationer men det finns mycket intresse i Ronne.

Stadens gamla kvarter
Den färgglada gamla kvartalet är mycket trevligt, tyst och ren med massor av pittoreska butiker och restauranger.

Fyr
Inlandet och av kyrkan, en ovanlig plats för fyr är lätt att förstå - porten finns intill staden.Går tillbaka ända till 1880 ligger nära den nya moderna hamn Rønne.Detta var i det förflutna när porten var mindre kommersiella vägledande ljus genom Baltiska havet och till ingången till porten Rønne.Det kan anses ett landmärke, eftersom bakom det utspelar sig i vackra gamla Ronne kvartalen.

Postverket 
En av de större gamla byggnaderna i den gamla stadskärnan är vackra post postkontor.Det är en stor sten byggnad med dekoration och tätning av ön under taket.Front är den lilla parken och torget Lille Torv.

Lille Torv 
Andra torget ligger närmare den gamla staden Rønne och ger mer av den gamla charmen i staden.En park är beläget i mitten av torget och postkontor är mot slutet.Flera kaféer och butiker runt torget.

Lagra Torv
Larges torget i staden Rønne är Store Torv.Torget rymmer en stor parkeringsplatsen och fodras med barer, restauranger och kaféer som brunnar affärer och banker.Det är en god orientering till centrum av staden.

Erichsens Gård
Erichsens Gård är belägen i Laksegade.Det är ett museum som består av en kammare och trädgård föreställande en överklass medborgare hem som det såg ut i den förra hälften eller 1800-talet.En fantastisk utsikt i det dagliga livet för människor som lever på ön ungefär 200 år sedan.

Keramiska Factory
Den berömda Hjorths Keramikfabrik byggdes 1859 och är belägen i Krystalgade.Fabriken är idag ett keramik museum med demonstration verkstäder.Descendents av Hjorths dynastin är fortfarande skapa vackra finns det i dag.

Teatern 
En byggnad från 1823 är hem för den äldsta fungerande teatern i Danmark.Varje år del av repertoaren innehåller de framgångsrika föreställningarna under den årliga sommaren Revyn.

Den äldsta byggnaden
Den äldsta byggnaden i Rønne är Talbodgade 1 ligger nära hamnen och byggdes ursprungligen som ett lager för förvaring av bestämmelserna för Royal Navy.Programpunkt dörrarna tros ha sitt ursprung från Hammershus.

Att komma runt Ronne

Rønne jag s Huvudporten ankomsttid för de flesta färjor till Bornholm (och har även öns största flygplatsen) så om du kommer från fastlandet Danmark, Sverige, Tyskland eller Polen du hamna här.Undantagen är sommaren färjor från Sverige till Allinge och Polen till Nexoe.

Ön erbjuder ett bra nätverk av vägar som cirklar runt ön samt korsar det på ett antal platser.Bra skyltar finns i hela ön.

Ön Bornholm är ett Cykling paradis.Alla runt ön en kan hitta gott om cykling banor som är avskilda från de normala vägarna.Det finns butiker tillgängliga att hyra cyklar och vid turist information centres kan man köpa kartor med en översikt över alla cykelvägar.

 


Bästa tillgängliga Ronne färja biljett prisgaranti

Bästa Ronne Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Bornholmstrafikken Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ronne.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ronne färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ronne färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ronne Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ronne Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ronne färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ronne vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ronne och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här