Dinan Ferry

Dinan passagerare och bilfärjor

Dinan passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dinan Cork, Plymouth och Rosslare.

Jämför alla tillgängliga Dinan färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Dinan bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dinan, Cork, Plymouth och Rosslare med Brittany Ferries eller irländska Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dinan Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dinan färjor
Biljett priser & bokning


Boken Dinan Färjebiljetter
med Brittany Ferries eller irländska Ferry för färjor segling från Dinan Cork, Plymouth och Rosslare online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dinan passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dinan biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Dinan

Dinan  (Rosko till bretagnarna) är ytterligare väst än Perros Guirec, och det är den sydligaste kanal ferry porten, med länkar till Plymouth och kork.Det är skyddat från hårda hav av Ile de Batz bara offshore och staden består av 1500-talet granit hus som är grupperade runt en liten Vik, att göra Dinan mycket mer attraktivt att anlända än vissa andra färja-portar på denna kust.

Port Dinan erbjuder en bekväm gateway i västra Frankrike.Beläget på Bretagnes kust, har litet fiske byn Dinan ca 3500 invånare.Porten har varit i bruk sedan 1973 trots att passagerare inte hittar omfattande faciliteter vid terminalen, de hittar en liten bekvämlighet butik och vissa automater.

Färjor  segla till både Rosslare och Cork i Irland.Irish Ferries driver överfarter mellan Dinan och Rosslare, medan Brittany Ferries hanterar resor från Dinan till Cork.

Dinan Ferry Port
Dinan Things to Do

Fiske och nöje porten och rue Gambetta är kärnan i Dinan stad, de vägar som leder bort från den gamla hamnen alla som främst bostäder.Det finns restauranger i place de la République bara till väster om quai d'Auxerre och rue Amiral Réveilère, en fortsättning på rue Gambetta, leder nordväst till platsen Lacaze-Duthiers där Église Notre Dame de Kroaz-Batz är belägen.Denna 1500-talet kyrka har en renässans Tower och nautiska-teman skulpturer, och rader av klockorna en skiktad tårta.

Kyrkan, Dinan
Kyrkan i Dinan, "Notre Dame de Croas-Batz" främst av gotisk design, påbörjades cirka 1520 och bara färdiga 1701.En förändring i design gjordes 1576 med byggandet av den magnifika Rennaissance Tower.

Amiral Reveillere, Dinan
Precis vid ingången till fritiden är hamn och parkering två hus som kallas "Mary Stuart hus". Mary Stuart landade här i 1548 och förklaringen går att den framtida drottningen av Frankrike och Skottland stannade i dessa hus.

Om lokal konst är din grej
Som förväntas från en naturskön plats Dinan har flera kommersiella gallerier med verk av lokala konstnärer för försäljning.Om en avveckling av säsongen måndag ingen av dem var öppna men fönstret är visar verkligen tyvärr frestande.

Få en öl medan du väntar din Ferry 
En gång du gå tillbaka till färja hamn och har incheckade; om din färjan inte är redo för ombordstigning i L'accostage är café-bar vid porten ganska trevlig och vänlig, plats att ha en snabb öl eller två.Detta har fördelen att öppna till avgångar-området och så du kan ombord relativt snabbt.

Bästa stranden i Dinan är Laber, en kilometer ytterligare på från Thalassoterapi Institute, där havsvatten används tillsammans med Alger som en sjukvård.Dyra hotell och restauranger är koncentrerade kring denna strand, men den gamla hamnen har mer atmosfär och du kan få båtturer till Ile de Batz (uttalas Ba) härifrån.Det är också i Dinan som den traditionella bilden av franska män i svarta baskrar, komplett med strängar av lök, föddes.Henri Ollivier tog lök från Dinan till England 1828 och fram till 1930-talet "Johnnies" (franska jordbrukare) skulle ladda upp sina båtar med lokala produkter och segel till England, där de levereras till lokala marknader på sina cyklar.

Turistbyrån är 46 rue Gambetta (02 98 61 12 13) i en attraktiv sten bygga norr om place de la République.Hotell i Dinan är rikligt, med sent ankomster förväntat på grund av färjorna.Det finns ett par bra hotell på rue Amiral Réveillère i gamla stan: prova Hotel-Restaurant des Arcades som nummer 15 (02 98 69 70 45) som har rum från €30-40 eller Les Chardons Bleus på nummer 4 (02 98 69 72 03) med en bra restaurang och rum från €40-55.Äta i dining hotellrum är ett bra alternativ, så länge du anländer före 9 pm, annars finns pizzerior, creperies och skaldjur avsättningsmöjligheter prickade om.

 


Bästa tillgängliga Dinan färja biljett prisgaranti

Bästa Dinan Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Brittany Ferries eller irländska Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dinan.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dinan färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dinan färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dinan Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Dinan Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dinan färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Dinan vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Dinan och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här