Rostock Ferry

Rostock passagerare och bilfärjor

Rostock passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rostock till Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsingfors, Spodsbjerg och Trelleborg.

Jämför alla tillgängliga Rostock färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rostock bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rostock, Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsingfors, Spodsbjerg och Trelleborg med Finnlines, Scandlines, Tallink Silja eller TT Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rostock Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rostock färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rostock Färjebiljetter
med Finnlines ferries Scandlines, Tallink Silja eller TT Line för segling från Rostock till Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsingfors, Spodsbjerg och Trelleborg online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rostock passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rostock biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rostock

Rostock , den största staden i nordöstra Tyskland har flera vinnande kort upp sina ärmar.

Rostocks Seaside förort i Warnemünde är verkligen helt otroliga, Rostocks nattliv är bäst norr om Berlin och staden är en bra bas för flera dagsturer.Framför allt blir saker bättre hela tiden, som byggnader och gatorna är kontinuerligt renoverat, och stadens ärevördiga universitet hjälper biotech ersätta sina konkurrenskraftig varv.

Rostock har den näst största tyska Östersjön porten, transatlantiska hamnen till Lübeck.För persontrafiken är denna port trafik knutpunkt för resor till Gedser/Danmark, Trelleborg/Sverige, ventilera spela/Lettland, Finland, Estland och Ryssland.

Hem av Philharmonic Orchestra tyska North Volkstheater Rostock är ett bra sätt att spendera en natt ute på staden.Utöver orkestrala framföranden erbjuder teater drama, komedi, dans och opera föreställningar från översta namn i branschen.Volkstheater är känd för Förproduktion banbrytande prestanda som införlivar ovanliga Förproduktion.

Rostock färjor
Rostock resor

Det finns färjetrafik till Danmark, Sverige och Lettland, liksom till Estland och Finland i sommar.Biljettpriser är ganska komplicerad beroende på säsongen och antalet personer som reser, så följande tillhandahålls som grov högsäsong guider i bara.Scandlines reser till Gedser i Danmark, Trelleborg i Sverige och Ventspils, Lettland. TT-Line seglar till/från Trelleborg tre gånger dagligen.

Resor inom Rostock stad, inklusive Warnemünde, kostar <span class="notranslate"> </span> €1.50 /3,20 för en enda dag passera, giltigt på Warnow färjorna liksom landtransporter.Det omgivande området är artificiella, en enda dag passera kostnaderna €1.50/2.80 för en zon eller € 5/10 för alla zoner.

Rostock Sightseeing 

Port Rostock är den största baltiska porten i hela Tyskland.Så får det största antalet turister som passerar genom Tyskland via kryssningsfartyg varje år.Om du planerar att besöka, finns det massor av historiska platser och moderna hotspots att inkludera på din resplan

St.Marien kyrka (St Mary's Church).
Denna gotiska kyrka var tänkt att vara högre än kyrkan Lübeck.Det slutfördes i mitten av århundradet 15t.Byggandet tog nästan 250 år.Mittskeppet, byggd efter det ursprungliga taket hade kollapsat har ett typiskt år, kort organ.Massiva västra tornet är lika breda som tre naves.Sammanlänkade delar av glasrutor dekorera kyrkans exteriör.Interiören är whitewashed och funktioner star vaulting.Den främsta attraktionen i kyrkan är det astronomiska uret, konstrueras i 1472 genom Düringer i Nürnberg.Mekanismen kommer att visa korrekt tid och datum fram till 2047.

Rathaus (town hall).
På Neuer Markt (nya marknaden) står rådhuset.Barock fasaden lades 1727-1729.Dyka upp sju gotiska torn som hör till byggnadens ursprungliga stil från denna fasad.

Steintor (Stone Gate). 
Söder om Neuer Markt finns Steintor, den mest berömda av portar i den gamla stadsmuren.Det är en av endast tre överlevande grindarna till de ursprungliga befästningarna av Rostock.Kröna ovanpå porten lades under renässansen...

St.Petri kyrka (St.Peter's Church): 
Denna gotiska kyrka från 1200-talet har en 117 m hög spira (med hiss) konstruerades på webbplatsen där staden grundades.Spira i kyrkan används ofta som ett nautiska landmärke bredvid kyrkan är Sluter Monument till minne av Joachim Slüter, predikar en reformator från Rostock som höll han i den lokala dialekten mellan 1525 och 1532.e

Kröpelin Gate och Kröplinerstrasse:
Största och finaste av tidigare 22 staden portarna, inrymmer nu staden History Museum.Gatan är den mest populära i staden och är kantas av hus från 17E till 1800-talet.

Zoologisk trädgård:
Zoo Rostock är den största djurparken på den baltiska kusten.Dess yta åtgärder 56 hektar som används för 1 700 djur av arter som 360.


Bästa tillgängliga Rostock färja biljett prisgaranti

Bästa Rostock Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga Finnlines, Scandlines, Tallink Silja eller TT Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rostock.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rostock färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rostock färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rostock Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Rostock Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rostock färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Rostock till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rostock och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här