Rosyth Ferry

Rosyth passagerare och bilfärjor

Rosyth passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rosyth till Zeebrugge.

Jämför alla tillgängliga Rosyth färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rosyth bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rosyth, Zeebrugge med P & O frakt Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rosyth Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rosyth färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rosyth Färjebiljetter
färja biljettpriset med P & O frakt Ferry för färjor segling från Rosyth till Zeebrugge online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rosyth passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rosyth biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Rosyth

Rosyth är en hamnstad i Fife, Skottland.Den byggdes under det tidiga 1900-talet för att anställda vid den närbelägna Rosyth örlogsbas.Staden är terminus Skottlands enda direkta färja länk till kontinentala Europa.

De flesta resenärer som anländer i Rosyth kommer omedelbart att fortsätta sina resor inom Skottland.Forntida huvudstad, Dunfermline är bara 3 kilometer i norr, medan den nuvarande huvudstaden, Edinburgh är bara 12 mil söder.Fife rådets körs en gratis buss från ferry terminal som betjänar Ferrytoll Park och Ride buss datautbyte och Inverkeithing Rail Station, som båda erbjuder riklig vidare anslutningar

Fram till början av 1900-talet var Rosyth slottet nästan helt omgiven av havet.Nu är det en något olämpligt ur sikte, omgiven som den är av örlogsfartyg varven och industribyggnader, som byggdes på mark som återkrävts från havet.Slottet består av ett torn hus och gård, till stor del daterar sig från slutet av 1400-talet.Det går normalt inte att komma åt inredningen i tornet kammaren.

Rosyth Ferry Terminal
Rosyth passagerare och frakt färjor

Vägen korsar Nordsjön mellan Rosyth, Fife, Skottland och Zeebrugge, Flandern, Belgien.Nära Rosyth passerar färjan under the Forth Bridge.

Efter en ingående samråd och upphandling av den skotska verkställande, bekräftades den grekiska rederi/s Superfast Ferries (som ägs av gruppen Attika) som aktör i flödet.Tjänster inleddes i maj 2002 med hjälp av två fartyg - MS/s Superfast IX och MS/s Superfast X - att tillhandahålla en tjänst som över natten med en passage tiden 17 timmar.

Samtidigt visade sig biltrafik, särskilt under sommarmånaderna, vara relativt goda, monterade oro att det fanns tillräckliga lastbilar och andra godstrafiken att göra tjänsten livskraftig på lång sikt.Tjänsten sänktes till tre gånger per vecka under 2005 och/s Superfast IX överförs till Östersjön.

2006, Försäljning av/s Superfast X tillkännagavs och fartyget ersattes med mindre blå stjärnan I - i/s Superfasts syster företaget Blue Star Ferries (som också ägs av Attika). 2008 Meddelades att/s Superfast/Blue Star Ferries skulle avbryta tjänsten i September.

Beslutet att axe vägen orsakade betydande politisk oro i Skottland.Den skotska regeringen försökt uppmuntra en ny operatör att ta över vägen.I sent 2008 Norfolkline tillkännagav att den skulle starta om flödet i maj 2009, igen med en tre besök vecka över natten tjänsten (men utvidgas till 20 timmar, snarare än de tidigare 17 timmarna, för att minska bränsleförbrukning). [2] Liksom/s Superfast erbjuds tjänsten Norfolkline en tjänst för både fordon och mul passagerare.

Norfolkline är en Nederländerna-baserade dotterbolag på det danska rederiet DFDS och tidigare i gruppen Maersk.Den 17 December 2009 meddelade DFDS att det hade gått att köpa Norfolkline från Maersk.

Norfolklines fartyget för flyglinjen var MV skotska Viking som, trots namnet, är registrerade i Italien.Den 5 augusti 2010 kolliderade fartyget med en liten fiskebåt utanför Skottlands kust, som resulterar i förlust av fiskebåt och död i en av de två männen ombord på en fiskebåt.

Den 20 augusti 2010 meddelade att persontrafik skulle avslutas den 15 December 2010, med tjänsten ersätts av en DFDS endast frakt-färja tjänst.Tjänsten ersätter endast frakt-drivs med två färjor Tor Finlandia och Cimbria samarbetssystemen med 4 avgångar per vecka.

Såvida inte en annan operatör återupptar verksamheten, igen blir det ingen direkt persontrafik för färja mellan Skottland och kontinentala Europa.


Bästa tillgängliga Rosyth färja biljett prisgaranti

Bästa Rosyth Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga P & O frakt Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rosyth.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rosyth färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rosyth färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rosyth Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Rosyth Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rosyth färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rosyth vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rosyth och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här