Rovingo Ferry

Rovinj passagerare och bilfärjor

Rovinj passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Rovinj till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Rovinj färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Rovinj bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Rovinj, Venedig med Venezia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Rovinj Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Rovingo (Rovinj) färjor
Biljett priser & bokning


Boken Rovingo Färjebiljetter
med Venezia Ferry rader för färjor segling från Rovinj till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Rovinj passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Rovinj biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Rovinj

Rovinj (Rovigno på italienska) är en stad i landsdelen Istrien i Kroatien.Staden är officiellt tvåspråkiga med både kroatiska och italienska som usedand undervisade.

Rovinj  är Istriens star attraktion.Det är turistiska och invånare utvecklar ett skarpa öga för att maximera sina vinster, men Rovinj är en av sista av de sant Medelhavsområdet fiskehamnarna.

Fiskare dra sin fångst i hamnen tidigt på morgonen, följt av en horde av squawking trutar och mend deras nät innan lunch.Böner för en god fångst skickas vidare vid den enorma katedralen av St Eufemia vars 60 m högt torn punctuates halvön.

Trädbevuxen kullar och low-rise lyx hotell omger en stad webbed av branta, stenlagda gatorna.13 Grön, offshore öarna i Rovinj archi­pelago gör för trevliga och varierande åsikter och du kan bada från klippor i mousserande vatten nedanför hotellet Rovinj.

Venezia linjer är fist hög hastighet ferris bolaget i norra Adriatiska havet, vilka länkar Venedig Istriska kuster och i kvalitetssäkringsförfarande Rovinj.Avresa varje dag vid 5 h 00 p.m.och ankomst till 8 h 00 p.m.

Rovingo Ferry Port

Rovinj är en klassisk modell i en stad i formuläret Medelhavsområdet.Det var befäst genom väggar i två rader så tidigt som medeltiden, med staden gates senare införlivas med ny layout.Under sent 1700-talet var Holmen där byggdes ursprungligen Rovinj, ansluten med fastlandet.Vid den tidpunkten började resten av staden att utveckla alltför.Rovinj är en av de mest utvecklade seaside orterna i Kroatien, erbjuder en mängd besökare möjligheter i en pittoresk miljö av den antika stad, omgiven av tät tallskogar.

Kustområdet Rovinj mycket väl Ledad med många fack, bäckar och slängkappor.Det finns platser i stora naturliga och ekologiska värde: skogen parken Punta Corente-Muntrav, St.Andreas skärgård, Palud marsh, Limski kanal Fjord och Monfiorenzo cave.Längs kusten, med en markant Medelhavsområdet flora och fauna, råder en sup-Medelhavet klimat med en måttlig luftfuktigheten.Förekomsten av människan når tillbaka till förhistorisk tid.Den antika stad kärnan, byggt på en grund av en ökaraktär berikning som var en förhistorisk bosättning (bronsåldern - järnåldern) datum från 2: a-300-talet, och också presenterar en unik venetianska urbana och arkitektoniska modell, byggd på late antiquity och hög medeltida stiftelser.

Den historiska kärnan är staplade på en kulle, på en mycket smal byggnad av tidigare ö, med hus Compact tillsammans upp till dörren-steg i barock kyrka St.Eufemia.Kyrkan och dess smalt klocktorn dominerar staden, med riklig Valdibora bay på norra sidan och pictoresque bay St.Catherine på södra sidan av staden.Rovinj är ett viktigt ekonomiskt centrum.Den viktigaste företag och företag är de anslutna till hotell-och-turistsektorn (hotell, läger, bungalows, privat inkvartering, etc...), industrisektorn (framför allt tobak tillverkning och fiske industri), och sjömanskap och fiske.

Aktiviteter och sevärdheter i Rovingo 

Dykare Sport centrum 
De flesta människor hopp ombord på en båt för allvarliga simning, Snorkling och sola.En resa till Crveni Otok eller Sveti Katarina ordnas enkelt.Diver Sport Center är den största operationen i Rovinj, erbjuda båt Dyk från €20 till 35 euro beroende på avstånd och hyra av utrustning för €20.Den huvudsakliga Dyk attraktionen här är vraket av Baron Gautsch, en österrikisk passagerare-ångfartyg sänktes 1914 av en österrikisk mine orsakar 177 dödsfall.Vraket ligger i 40 m vatten och erbjuder massor av marint liv.

Katedralen i St Eufemia 
Den enorma katedralen av St Eufemia dominerar helt staden från dess kulle plats i mitten av halvön.Byggt år 1736, är det den största barock byggnad i Istrien, vilket återspeglar perioden under 1700-talet när Rovinj var dess folkrikaste stad, en viktig fiske centrum och bålverk av den venetianska flottan.Bredvid sidan är dörren i kyrkan en 1300-talet marmor lättnad av St Eufemia.Inuti katedralen, missa inte St Eufemia grav bakom högra altare.

Regional Museum
Regionala museet innehåller en samling av 1400-talet till 1800-talet målningar och verk av samtida konstnärer i Rovinj, liksom flera etruskiska stycken.Tyvärr innebär ringa storlek i museet att endast en liten andel av sin samling på skärm vid varje given tidpunkt.Dess öppettider är felaktiga i lågsäsong.

Pro Montana
Det finns 80 bergsklättring vägar i ett tidigare venetianska sten stenbrott i Zlatni Rat, många lämpar sig för nybörjare.Pro Montana vid ingången till Zlatni Rat kommer att ge en guide och utrustning för 180 KN.Det erbjuder också en klättring exkursion till Vranjska Draga på de västra sluttningarna i Učka intervall för 600 KN.

Franciskanska klostret
Barockens franciskanska klostret byggdes i början av 1700-talet och innehåller ett värdefullt bibliotek samt ett litet museum i 1700 - och 1800-talet målningar och skulpturer.Varken biblioteket eller museet som är öppna för allmänheten.

Veli Jože
Även om något dyrare än Cantinon, detta är en bra plats att försöka Istriska rätter, antingen i en inredning som möjlighet med krimskrams eller på utomhus tabeller.Prova bakalar (cod) i vit sås eller bakade lammstek med potatis.

Monte Carlo
Bästa showen i staden är titta på solnedgången från denna plats.Drinkar är dyr men sitting on the rocks bredvid havet med utsikt över Sveti Katarina är definitivt värt splurge.

Rovinj Aquarium 
Bildades 1891, är det bästa museet Rovinj akvariet.Det uppvisar en bra samling lokala marint liv, från giftiga scorpion fiskar till färgglada anemoner.

Staden St Eufemia nyligen har insett tre miljoner besökare vistelser för andra gången, och därigenom blir återigen det mest besökta turistmålet i Adriatiska havet.

 


Bästa tillgängliga Rovinj färja biljett prisgaranti

Bästa Rovingo färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venezia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rovinj.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Rovinj färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Rovinj färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Rovinj Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Rovingo (Rovinj) färjor kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Rovinj färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rovinj vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Rovinj och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här