Saelvig Ferry

Saelvig passagerare och bilfärjor

Saelvig passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Saelvig Hou, Kalundborg och Kolby Kas.

Jämför alla tillgängliga Saelvig färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Saelvig bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Saelvig, Hou, Kalundborg och Kolby Kas med Samsotrafikken Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Saelvig Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Saelvig färjor
Biljett priser & bokning


Boken Saelvig (Samso Ö) Färjebiljetter
Samsotrafikken Ferry rad färjor segling från Saelvig Hou, Kalundborg och Kolby Kas-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Saelvig passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Saelvig färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Saelvig / Samso Island 

Saelvig hamnen i på Samso Island. Ön av Samsø rätt mitt i Danmark ligger halvvägs mellan Jutland och Zeeland är ansluten med fastlandet via färja vägen från Hou på östra Jylland till Sælvig på västkusten av Samsø. Passage tiden mellan Hou Samsø är en timme.

Färja vägen från Hou till Samsø är en av två färjeförbindelser till Samsø. Den andra färja vägen till Samsø ansluter Kalundborg och Kolby Kaas.Kalundborgs ligger på västkusten av Zeeland och Kolby Kaas sitter på södra kusten av Samsø.

Färja vägen från Hou till Sælvig drivs av färjan MF Kanhave på bilden ovan.Färjan byggdes år 2009 och skurit ned passage tiden mellan Jutland och Samsø med 15 minuter till en timme skarpa.Det finns upp till sju dagliga avgångar från Hou till Samsø – de flesta under sommaren och färre i vintertid.

Saelvig Ferry Terminal

Trots att färjan kan fortsätta upp till 86 bilar, reservationer rekommenderas när du reser till Samsø under sommaren.Under juli och augusti en mindre passagerarfartyg färja också segling mellan Hou och Kolby Kaas.Denna färja bär dock endast passagerare och cyklar men inga fordon.Passage tid på sträckan Hou-Kolby Kaas under sommaren är 1 timme och 10 minuter.

Samso Island  är beläget 9 sjömil utanför halvön Jylland och en två timmars ferry ride från fastlandet (Hou port). Även om denna ö har bildat en forward thinking sociala energi revolution, säger många resenärer en resa till ön är en resa tillbaka genom tiden.

Ön har en befolkning på cirka 4,300.Det finns 21 vindkraftverk som makten på ön, ger tillräckligt mycket energi för ön med mera.De säljer kvarvarande energi till fastlandet för en vinst.Denna ö är helt själv tillräckligt.Införandet av dessa projekt för förnybar energi har lett till nya marknader och nya välbetalda jobb.Samso invånare nu anamma en livsstil som har stimulerat sin ekonomi, förbättrat deras sätt att leva och hållas rena omgivningen.

När du besöker Samso kommer du behöva sätta din Fotvandring stövlar och en eco tänkesätt.Du kommer också att hyra en cykel att utforska omgivningarna.Kollektivtrafiken är också ett alternativ; de reguljära busstrafiken körs genom ett system för energieffektiva telebus där bussar kör på begäran.

Den första plats att besöka till fullo uppskattar denna ö är är Samsø energi Academy där du får lära dig mer om resultaten av ön experiment och "grön teknik" i allmänhet.Staden Ballen, en pittoresk hamn by, ligger denna akademi i ett perfekt exempel på byggnaden samtidigt som inga koldioxidutsläpp.

Ett unikt alternativ när du besöker Samso är att uppleva Prairie Wagon semester.Ta några steg tillbaka i tiden och tour Samsø i långsam takt som två norska Fjord hästar dra dina prairie vagn runt ön.Sedan tillbringa dina nätter på permanenta lägret platser med andra "prairie bosättare". De tillhandahåller även ett modernt electrolux propan kylskåp på plats som är väsentligt för den öl som går med att grilla!

För turisten är nästa Brattingsborg Manor, beläget i en park i den södra delen av Samso.Herrgården byggdes i engelsk stil 1871-98.Huvudvägen passerar parken och leder genom en trädbevuxen område till kusten.Det är öppet för vandrare och cyklister under dagsljus timmar från juni-augusti, och det är en mycket populär plats för land promenader."Vesborg Fyr" fyr i söder fungerar som ett landmärke.

Det största hotellet på ön är Ballen Badehotel med sina 37 rum.Detta hotell är öppet säsongsvis April-okt.Alla rum är utrustade med platta TV-apparater och har fri tillgång till internet.Det finns en seaside golfbana i närheten och hotellet kommer boka golf paket för dig.Deras restaurang anses vara det bästa på ön, erbjuder klassiska franska och danska köket tillagas med färska, kvalitet ingredienser från lokala gårdar och fiskare.Det mesta av maten är ekologiska. lokalt odlade produkter odlare trivs som lokalbefolkningen försöker undvika att importerade produkter som odlas med oljebaserade kemiska gödselmedel.Under sommarmånaderna, kan du oftast höra en levande orkester spelar på gården skall åtfölja din måltid.

Om du letar efter en nostalgisk, är avkopplande och friska paus från din dagliga hektiska rutin Samso ön bara för din nästa eco-semester.


Bästa tillgängliga Saelvig färja biljett prisgaranti

Bästa Saelvig färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Samsotrafikken Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Saelvig.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Saelvig färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Saelvig färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Saelvig Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Saelvig Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Saelvig färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Saelvig vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Saelvig och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här