Saint Nazaire Ferry

Saint Nazaire passagerare och bilfärjor

Saint Nazaire passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Saint Nazaire till Gijon.

Jämför alla tillgängliga Saint Nazaire färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Saint Nazaire bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Saint Nazaire, Gijon med GLD Atlantique Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Saint Nazaire Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Saint Nazaire färjor
Biljett priser & bokning


Boken Saint Nazaire Färjebiljetter
med GLD Atlantique Ferry för färjor segling från Saint Nazaire till Gijon online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Saint Nazaire passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Saint Nazaire biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Saint Nazaire

Saint-Nazaire , vid mynningen av floden Loire i Biscayabukten är en viktig hamnstad och en stor varvsindustrin och industriella center med flyg, metallurgiska, kemiska och livsmedelsindustrin.Det är en port för den franska flottan.

Saint-Nazaire tros vara platsen för antikens Gallo-romersk hamnen i Corbilo.Det var lite mer än en fiskeby fram till mitten av 1800-talet, när porten byggdes för att rymma fartyg för stor för att segla upp Loire till Nantes.

Varvsindustrin i stan, men ha överlevt olika ekonomiska nedgångar, är fortfarande en dominerande sektorn.Den stöds av en rad andra tillverkning.Saint-Nazaire har också en lång historia av luftfartyg produktion.

Mer än en tredjedel av Saint-Nazaire yta är "gröna", med offentliga parker och trädgårdar, otaliga privata trädgårdar och nästan 2 500 acres jord och träskmarker del av Brière våtmarker.

Saint Nazaire Port

Saint-Nazaire har aldrig drömt om att en badort, men staden har mycket aktivt utvecklat sin vackra kust med stränder och vikar, klippor och uddar, en offentlig vandringsleden flera kilometer lång och en nyligen omgjorda seaside promenade.Saint-Nazaire men offra inte sin miljö för utveckling och gör ansträngningar för att skydda sin kust.

När den tyska ubåten basen byggdes mellan 1940 och 1942, var äger rum före detta transatlantiska terminalen, hela Hamnplatsen dramatiskt förändrat.Det är runt ubåt pennor, runt lastkajer och hamnen avrinningsområde, Saint-Nazaire har både försona sig med sin hamn och skapat ett äkta och ursprungliga turist erbjudande.

Saint-Nazaire är i hjärtat av en särskilt attraktiva och varierad region: från Nantes till den vilda kust av Le Croisic, från vidöppen stränder på de Loire South bank till bay La Baule, från Guérande salterns till våtmarker av Grande Brière träskmarkerna, du kommer att upptäcka extraordinära landskap samt städer och byar med ofta anmärkningsvärt arv.

Bara femton minuter bort La Baule, Guérande, BrièreWith dess svagt böjda vidsträckta gyllene sand.9 Km lång är bay i La Baule just bilden av seaside nöje.Som i den angränsande utvägen i Pornichet är stranden en kändis i sig! 

Och för en förändring från lazing den varma sanden, det finns mycket att välja mellan: kasinon och Thalassoterapi, Ridning, segling, tennis eller promenera längs magnifika villas… Vid den bortre änden av bukten är Le Pouliguen posten till "Wild Coast." Hela vägen till Le Croisic modiga robust klippor havet och vinden.

Under medeltiden gjorde staden Guérande, vars bretonska namnet "Gwenn rån" betyder "den vita Land", rika salt handeln.Innanför stadsmuren från 1300- och 1400-talet är gamla stan med sina smala gator och vackra sten hus oerhört charmiga.Sedan enheten om till salterns, en människoframkallade landskap som är så unikt som ett salt som har odlats här sedan romartiden.

Om salt var regionens vitguld, det används också för att vara svarta guldet: torv från Brière våtmarker.Promenader, på en cykel, i en traditionell platt båt eller radmatning hästdragna kommer du vill anpassa en maklig takt att utforska Brière, sin till synes oändliga kanaler och byar med otaliga halmtäckta stugor.

 


Bästa tillgängliga Saint Nazaire ferry biljett prisgaranti

Bästa Saint Nazaire Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga GLD Atlantique Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Saint Nazaire.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Saint Nazaire färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Saint Nazaire färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Saint Nazaire Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Saint Nazaire färjor kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Saint Nazaire färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Saint Nazaire vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Saint Nazaire och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här